Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sağdan soldan verilen diriltme reçetelerine itibar etmemelisiniz. Aşk ilişkiniz tekdüzeliğini sürdürüyor. Bunu artık kabullenmiş ve aşk defterini kapatmış havanızdan sıyrılmanız yeterli olacak.

Bugün çok ciddi bir çözümsüzlükle ilgili fikrinize başvurulabilir. İş ilişkilerinizde bazı insanların artık katlanılmaz tavırlar içinde olduğunu düşünüyorsunuz. Bunu işe küskünlük boyutuna vardırmayın.

Bir tanıdık işinde yaptığınız harcama sizi oldukça zora soktu. Bu zorluğu belli etmeme çabanız, sizden bir miktar daha yardım istenmesine neden olabilir. Mütevazi yaşamınızda genel olarak para sorununuz yok denilebilir.

Duygusal yaşamınızdaki esnekliğinizin olumlu değerlendirilmesi pek mümkün değil. Aşk hayatınızdaki bazı çözümsüzlüklere fazlaca iyimser gözlerle bakmakla hata ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama yakın öğreneceğiniz bir şey, sizi çok sabırsız bir yanınızla tanıştıracak. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz. Sık, sık vazgeçip yeniden ele aldığınız hassas bir konu, sürekli üzerinde durmanızı gerektirecek bir sorun haline gelebilir ve önümüzdeki birkaç gün, temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. İyimserlik ve tez canlılığı bir arada harika barındırıyorsunuz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar yeni haftamız saat 03:34 Güneş-Mars görünüm etkisinde başlayacak. Plan ve projelerimizi gerçekleştirmek, yolumuzda ilerlemek ve hedefe ulaşmak için birilerinin desteğine ihtiyaç duyabiliriz. Aslında buna ihtiyaç demekten ziyade, bir alışkanlık, bağımlılık nedeniyle kendimize güvenmeyiz demek daha doğru olacak. Sanki, başkaları bizi onaylamazsa, beğenmezse, yardımcı olmazsa yolumuzda ilerleyemeyiz gibi gelir. Para da bunun içinde etkili bir olgudur. Yeterli paramız yoksa, kendimizi güçsüz hissederiz. Bu geçici bir etki olup, birkaç gün boyunca önemli kararlar vermemekte yarar var. Saat 03:38 Uranüs-Kuzey düğüm görünüm etkisi, geçmişle olan hesabınızı bitirmeden, tam anlamıyla mutlu ve huzurlu olamazsınız diyerek sizi uyarıyor. Hayatınızda bir değişim istiyorsanız buna önce kendinizden başlamalısınız. Siz ne kendinizi ne başkalarını suçlayarak ilerleyemezsiniz. Geçmişte yaşananları bir tecrübe olarak görün ve önünüzdeki yola bakın. Saat 21:14 Ay-Kuzey düğüm görünümü, her şeyde uyum ve paylaşıma verdiğiniz önemin göstergesidir. Başkalarının size karşı samimi olmasını istersiniz. Bu olmadan kendinizi güvende hissetmeniz kolay değildir. Saat 21:16-22:55 Ay-Boşluk etkisinde, başkalarına karşı anlayışlı olmamız, dengeli ve uyumlu bir şekilde hareket etmemiz gerekebilir. Onlardan da bunu bekleriz. Saat 22:55 Ay-Akrep seyrinde, aşkın derinliklerinde kaybolmaya hazır hale geliriz. İlişkimiz ne kadar zorlu olsa da, vazgeçmemiz mümkün değildir. Mutlu, huzurlu, esenlik dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Öfkeni kontrol etmekte zorlanıyorsun! Öfkeni kontrol etmekte zorlanabileceğin bir gün. Kızdığın birine sert sözler sarf edebilirsin. Her şeyin dört dörtlük olduğu günler çok nadirdir hayatta. Ama sen bu tarz günlere çok da uzakta değilsin. Öfke kontrolünü sağladığında neler olduğunu sen de biliyorsun. Baksana planlarını hayata geçirmekte hiç zorlanmıyor ve elde ettiğin sonuçlar seni bir hayli tatmin ediyor. Hal böyle olunca motivasyonun ve şevkin de daha çok artıyor olacak. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, tüm sorunlar son bulsun isteyeceksin. İlk zamanlardaki uyum ve mutluluğunuza geri dönmek için önemli adımlar atacaksın. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, tanıştırılmaktan memnuniyet duyacağın, özel biriyle bir araya gelebilirsin. Bu kişiyle birçok ortak noktaya sahip olacaksın.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Verimli ve başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. Olumlu beklentiler içinde olduğunuz için gelişmeler olumlu olacak. İçinizden yükselen sevgi ve anlayış duyguları yepyeni istekler doğurabilir.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili konular sabah saatlerinde sizi meşgul edebilir. İşlerinizde sabırlı olmanız gereken bir haftadasınız. Sizi yoran koşullara karşı daha kabullenir olmalısınız. Gün içinde eş veya ortağınızla ilgili konularda krizler yaşayabilirsiniz. Karşınızdakilerle dengeyi yakalamak için uğraşabilirsiniz. İşlerinizde sıkışmalar olabilir.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgilinizle doğada bir gün geçireceksiniz. Beklenmedik davetlere sevineceksiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu özgürlük arayışınız yüksek. Sizi sınırlayan koşullu ilişkilere karşı tepkilisiniz. Stres yaratan olaylara ani tepkiler vermeden biraz soluklanın. Bugün otokontrol önemli.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

6 Ocak'a kadar Akrep burcunda seyahat edecek olan yönetici gezegeniniz Venüs, size ikili ilişkileriniz üstenden inanılmaz fırsatlar sunmaya hazırlanacak. Fakat aynı zamanda aşırı sahiplenici bir tutuma da sebep verdiği için, kıskançlık temasıyla baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Ortaklıklarınızı güçlendirmeye çalışın.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

3 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 50' 50" R
Ay
Oğlak
03° 29' 53"
Merkür
Koç
16° 22' 53"
Venüs
Koç
28° 59' 52"
Mars
Balık
28° 28' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 43"
Satürn
Balık
16° 25' 51"
Uranüs
Boğa
22° 15' 16"
Neptün
Balık
28° 51' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 01"
Lilith
Başak
23° 09' 27"
True Node
Koç
15° 24' 57"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>