Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni tanıştığınız ilişkilerde güçlükler yaşayabiliyorsunuz. Bu ruh durumunuzu aşmanız gerekiyor. Yaşadığınız uzun süreli yalnızlık, flörte yatkın özelliklerinizin bir kısmını almış gibi görünüyor.

Rekabetin, çekişmenin de bir inceliği olduğunu düşünüyor, tersi davranışlara tepkimeci davranıyorsunuz. İnsanı rahatsız eden fırsatçılıklarıdünyasının kurallarından sayamıyorsunuz.

Gönlünüzün cömertliğini, parayla olan sorumlu ilişkiniz görünmez hale getiriyor. Bu yanlış gözlemle paracı biri olarak görülmeniz sizi üzüyor. Oysa ki, eşinizle dostunuzla dar günlerde paylaşmayı biliyorsunuz.

Gerginliklerin etki alanının biraz da olsa uzağında kalmayı becerebilmelisiniz. Dirençli, canı pek biri olunca sağlık sorunu yaşamayacağınızı düşünmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor, çok çeşitlilikler sergileyebiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme var. Bu gelişmeyi bekliyor olmanıza rağmen, biraz şaşırabilirsiniz. İşlek zekanız size yeni avantajlar sağlayacak ve bunlardan yararlanmayı bileceksiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 03:19 Başak burcundaki sondördün etkisinde, bir hafta içinde yaşanan gelişmelere bir bakacağız. Bir yandan aşk hayatımızı, çocuklarımızı, değer verdiğimiz her şeyi titizlikle gözden geçireceğiz. Ancak diğer taraftan pek de özgür olmadığımızı hissedeceğiz. Bu ikilem bizi yorabilir. Bazı konuları fazla abartabiliriz veya gereğinden çok üzerinde durarak kendimizi yorabiliriz. Sakin olalım lütfen. Saat 05:19 Ay-Mars karşıtlık etkisinde, her şeyin yolunda gitmesini isteriz. Bizi yorabilecek, ruhen çelişkilere neden olabilecek problemlerden uzak kalmaya çalışırız. Saat 13:34 Ay-Neptün karşıtlığı, aşkta ve hayatın genelinde sizin için güven olgusu önemli hale geliyor. İlişkide engeller olmamalı, her iki taraf da hayattan zevk alabilmelidir. Ancak böyle olursa insan hissettiğinin tadına varabilir diye düşünürsünüz. Saat 23:48 Ay-Pluto görünümü, kendinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtmanızda size kuvvet sunuyor. Aşk hayatınızla ilgili konularda olgun düşünmenizi, her ayrıntının bütünün bir parçası olduğunun bilinci içinde hareket etmenizi, acele kararlar vermemenizi söylüyor.

30 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Belirsizliklere son vermek isteyeceksin! Gün finans ve bütçe yönetme kısmında sana ekstra sorumluluklar veriyor. Aceleye gerek kalmaz ise gün içinde yapacağın organizasyonlarda hem katılımcı hem de teşvik edici olabileceksin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, ilişkindeki belirsizliğe bir son vermek isteyebilirsin. Artık daha gerçekçi ve emin duygularla hareket etmek isteyeceksin. Eğer bugün kendini sosyal etkinlikler ve organizasyonlar için enerjik hissediyorsan, akşam eve gitmeden muhakkak bir yerlere uğrayıp arkadaşlarınla iki çift laf etmek isteyeceksin. Ailendeki fertlerden biriyle gerçekleştireceğin konuşma, bugün canını sıkan bir konuda seni motive edebilir. Bu yüzden son zamanlarda kafanı kurcalayan konuları onlarla paylaşman az da olsa içinin rahatlamasına sebep olacak. Gün içinde yaşayacağın mide rahatsızlıklarına dikkat!

30 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gelişmeler düşündüğünüzün dışında gelişebilir. Belki de siz yanlış anlamış olabilirsiniz. Moralinizi bozmayın ve karamsar duygulardan uzak kalın. Sevdiğinize karşı biraz daha anlayışlı ve ilgili davranmaya çalışın.

29 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Daha rahat risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili sıkışıklıklar meydana gelebilir. Sabah saatlerinde hata yapabilirsiniz. Gün içinde yoğun ve hareketli bir gündem sizi bekliyor olacak.

30 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Neşeli ve konuşkansınız son günlerde. Hatta bazı insanlar sizin oldukça geveze olduğunuzu bile düşünebilir. Ancak siz neşenizi asla bozmayın ve hayatın tadını çıkarmaya bakın

30 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkiler alanınızda yeni kararlar alabileceğiniz, partneriniz, dostlarınız ve değer verdiğiniz insanlarla aranızda duygusal mesafe hissederek yeni bir tavır benimseyebileceğiniz, varolan problemlerin üzerine gitmemeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün estetik konular sizi meşgul edebilir. Gün boyu diş sorunu olası, ertelemeden hekime görünmek önemli. Arkadaşlarınızdan beklediğiniz ilgiyi göremeyebilirsiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Başak burcunda seyahat ederken dostlar ve arkadaşlarınız sizin için seferber olacaklardır. Belki de size güzel bir sürpriz yaparak, hafta sonu partisi verirler. Yeteneklerinizi geliştirmek için bir atölye çalışmasına katılabilirsiniz. Roman yazmaya başlamak, blog açmak, internette araştırma yapmak için harika bir gün.

30 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabah saatlerinde eviniz ve ailenizle ilgili konular daha fazla gündeminizde olurken 2'den sonra daha çok kişisel aktivitelere ayırabilirsiniz. Aşk hayatınız, sevdikleriniz, yüreğinizden geçen heyecan ve coşkular ön planda olabilir.

30 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 45' 10" R
Ay
Oğlak
02° 12' 60"
Merkür
Koç
16° 21' 26"
Venüs
Koç
28° 52' 41"
Mars
Balık
28° 23' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 21"
Satürn
Balık
16° 25' 20"
Uranüs
Boğa
22° 14' 56"
Neptün
Balık
28° 51' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 41"
Lilith
Başak
23° 08' 48"
True Node
Koç
15° 25' 15"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>