Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu aralar moral durumunuz aşka elverişli değil gibi. Ama bu, onun size çıkan yolunu kesmeye yetmeyebilir. Bugünlerde karşınıza çıkacak olası gelişmeler, aşk yaşamınıza yön verecek.

Sıkı çalışmalarınız devam ediyor. Ama bir sonuç elde edebilmek için biraz zamana ihtiyacınız olacak. Bir çalışma arkadaşınıza karşı güven dolusunuz. Arkadaşınız bu anlamda biraz ağır bir sorumluluk hissi içersinde.

İçinde bulunduğunuz sıkışıklık uzun süreli değil. İhtiyaçların sınırlanması gerekiyor. Bir yakınınızla ortak yatırımınızdan umduğunuz kazancı sağlayamayacağınız fikri sizi korkutuyor, ama umutsuzluğa kapılmayın.

Prensiplerinize bağlısınız. Bu bağlılığı yaşam biçimi haline getirir gibi yaşamanız sizi kimi durumlarda sıkıntıya sokabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Komşuluk türü bir ilişkinizde yaşanacak sevinçleri siz de gönülden paylaşacaksınız. Bu günü diğerlerinden ayıran bazı özellikleri olabilir. Bunları yaratıcılığınızla ortaya çıkartabileceksiniz. Yapay tavırları kolay algılayan bir yeteneğiniz var. Bu, önümüzdeki günler içinde çok işinize yarayacak. Kendinizi sınırladığınız konular, izin için tehlike içermiyor.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 1 Aralık saat:14:12-7 Aralık saat:00:22 tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda gerileyecek. Evlenmek veyaortaklığı kurmak amaçlı birliktelikler tekrar derinlikli olarak ele alınmalı ve bu kararlar üzerinde düşünülmelidir. Yeni tanışmalarda, birbirinizin fikirlerini, ilişkideki tutumunuzu çok iyi gözlemleyiniz. Boşanmak isteyenler, ayrılmış veya geri dönmeyi düşünenler, sizler de tekrar sorunlarınızı bir daha ele alınız. Bu analizler yapılmadan karar vermeyiniz. Bu süreçte yeteneklerinizi, liderlik özelliklerinizi, hobilerinizi, belli bir alanda sergilemek, öğretmek, yaşatmak amaçlı kurulacakveya özel ortaklıkların da gözden geçirilmesi yönünde önem taşır. Bunları hangi alanda, hangi şekilde ortaya sürmek istiyorsanız iyice bir düşününüz. Ayrıca İş veya özel anlamda kurulmuş beraberliklerde mali konular aranızda tekrar bir gözden geçirilmelidir. Evlilik yoluyla kazanılacak paralar veya yaşanan parasal krizlerle ilgili meseleler de yine derinlikli şekilde ele alınarak bir bakılır. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Planlarını değiştiriyorsun! Güçlü kimlikler ile tartışmak bugün sana pek kar getirmez. Eğer sana zarar veren kişilerden uzak durabilirsen planlarını gerçekleştirmen mümkün olabilir. Bulunduğun pozisyonu korumak ya da yükselmek için ayrıca çaba sarf etmen gerektiğini görebilirsin. İnsan seçmekte üstüne yok ama bugün genel olarak ılımlı bir havadasın. Tercihini entelektüel ve yaratıcı bir cevreden kullanman bugünlerde sanafırsatı olarak dönebilir. Yeni atılımlarda bulunmak konusunda cesur ve büyük düşüncelerini destekleyen gökyüzü, aynı zamanda sosyal konularda daha kontrol sahibi olmanı da sağlayabilir. İlişkin yoksa idealist yanın ön plana çıkarak birinin etkisine gireceksin. Akşam saatlerinde yakın arkadaşından alacağın haber seni çok sevindirecek.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızla ilgili alacağınız desteklerle bazı planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Gün genelinde iyimserlik enerjileriniz oldukça yüksek olacaktır.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay Başak burcunda iken, yaratıcı konulara ve üretken olmaya daha açıksınız. Akşam saatlerinde aşkta daha hassas olabilirsiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. Ani değişiklikler yüzünden fazla etkilenebilirsiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Merkür burcu Başak'ta ilerlerken aşk konularında biraz daha hassas davranmanız gerekebilir. Aşıksanız veya zevkle ilgilenip uğraştığınız konular varsa bugün aşkı daha yoğun hissedebilirsiniz. Ancak fazlaca ısrarcı olmamakta fayda var.

1 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konulara yoğunlaşma arzunuz içsel gerginliğe yol açabilir. Çıkar çatışmaları olası. Gün boyu kısa yoldan halledilen işlere odaklanmak faydalı olur.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı bildiğiniz gibi yapacak, daha önce başlattığınız işleri sürdürmeye devam edeceksiniz. Hem parasal hem dekonularında rahat ve sakin çalışabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bazen istekleriniz yoğunlaşabilir.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

1 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 31' 48" R
Ay
Yay
29° 12' 19"
Merkür
Koç
16° 18' 11"
Venüs
Koç
28° 35' 44"
Mars
Balık
28° 13' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 10"
Satürn
Balık
16° 24' 05"
Uranüs
Boğa
22° 14' 10"
Neptün
Balık
28° 50' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 54"
Lilith
Başak
23° 07' 17"
True Node
Koç
15° 25' 56"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>