Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski ilişkinizin izleri silinmek üzere. Bir süre yalnız kalma kararınızı karşınıza aniden çıkan bir ilişki nedeniyle bozmak zorunda kalacaksınız. Bu kez büyük olasılıkla hayatınızın aşkına rastlayacaksınız.

Özel yaşamınız nedeniyle işlerinizi ihmal etmek durumunda kalmanızı çevrenizdekiler anlayışla karşıladılar. Ama artık sizden süratli bir tempo bekleniyor. Yakında bu enerjiniz olacak.

Satın almak istediğiniz bir büyük şey için yeterli birikiminiz var. Önemli olan doğru karar verebilmeniz. Bir yakınınız bu konuda size destek olabilir.

Yaşadığınız olumsuzluklar nedeniyle temkinli davranmak istiyorsunuz ama hayat sadece olumsuzluklardan ibaret değil. Olumla olanları görmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir devam eden karmaşık ruh halinden artık kurtuluyorsunuz. İç huzurunuzu bulmanıza çok az zaman kaldı. Eski gamsız, tasasız günlerinize dönmek üzeresiniz. Büyük bir heyecanının eşiğindesiniz. Almanız gereken duygusal riskler bile bu heyecanın karşısında önemini yitirecek. Önemli değişiklikler yaşamınızı renklendirecek.

3 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar,  Ay-Oğlak burcu geçişiyle Cuma günümüz başlayacak. Gerçekçi ve sorumluluk sahibi birey olarak, problemleri veya günlük hayatta karşılaştığınız durumları lehinize çevirebilecek güce sahipsiniz. Saat 13:38-15:21 arası Ay-Boşluk etkisi altında geçecek.  Düşüncelerinizi belli bir noktaya odaklayarak mantıklı bir şekilde ele almanız mümkündür. İş hayatından duygusal yaşamınıza kadar yapmayı düşündüğünüz yenilikleri şöyle bir ciddiyetle gözden geçiriniz. Saat 15:21 Ay-Kova burcu seyri hem arkadaşça paylaşımda bulunmak, hem yeniliklere açık olmak hem de yeri geldiğinde hakkınız ne ise onu uygun bir şekilde dile getirmekte yardımcı olur. Özellikle çıkarlarınızı düşünerek, bastığınız yeri bilerek kararlarınızı verirseniz, ileride rahat etmiş olursunuz. Maddi konularda fazla rahat davranmamak lazım. Nereye para yatırdığınızı, kimlerle ilişki kurduğunuzu biliniz. Gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

3 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizden istediğiniz desteği almanıza rağmen, siz kendi aklınızı beğenen ve hareketlerinizden ödün vermeyen bir kişisiniz. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda özgürce davranacak ve düşüncelerinizi rahat bir şekilde ifade edeceksiniz. İkna kabiliyetinizin yüksek olması nedeniyle, zorluklar sizi engellemiyor.

3 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumlu düşünmeli ve olumlu yaklaşımlar içerisinde olmalısınız. Çevrenizdeki kişileri ne istediğiniz veya sizi neyin mutlu edeceği konusunda bilgilendirirseniz(kahve sütlü mü yoksa sütsüz mü olsun ya da şekerli mi yoksa sade mi? V.b) herkesin bu konuda ça Tüm burçlar için gün geneli: Bugün akşam saatlerinden itibaren ve hafta sonu boyunca, bizi motive edecek veya ilham verecek diyaloglar içerisine girebiliriz. Sözlerimiz istediğimiz yeri bulabilir, ifade yeteneği yüksek. Bu enerjiyi anlaşmalara imza atmak ya da üzerinde uzlaşılması gereken konular varsa uzlaşma sağlamak için kullanabiliriz. Özellikle öğle sonrası saatlerden itibaren bu enerji devreye giriyor. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzu özellikle okumalısınız. İletişimsel konular açısından oldukça olumlu birkaç günlük süreçteyiz. Hepinize keyifli sohbetler, sağlık ve sevgi ile kalın…

3 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konularda risk almaya yatkınsınız. Öğle saatlerindekonularında ciddi kararlar alabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz uğraşlar bugün için önem kazanabilir. Arkadaşlarınızla buluşup paylaşımda bulanacağınız zamanlar içindesiniz. Bazı konularda yeniden harekete geçip, toparlanmak isteyebilirsiniz.

3 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Girdiğiniz her ortamda insanlara uyum sağlamayı çok iyi biliyor ve dikkat çekiyorsunuz. Özellikle karşı cinsin hayranlığı belirgin görünüyor. Aşk konusunda ki tutucu tavırlarınız işe yarayacak.

3 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde enerjinizi sportif faaliyetler, tatil, eğlence ve çocuklarınızın bakımı ile ilgili konulara yönlendirebilirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde kaygı ve korku yerine sevgi enerjinizi yükseltmeniz gereken bir gündesiniz.

3 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, dış ortamlarda bulunmak öne çıkabilir. İş alanlarınızda bazı noktalarda duygusal olarak olayları sahiplenebilirsiniz. Bu, duygu yoğunluklarınızı artırabilir. Hayat size güzel sürprizler hazırlıyor.

3 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş â€' Neptün etkileşimi ile de  sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan manevi anlamda oldukça destekleneceğinize hatta onlarla tatil planları yapabileceğinize işaret etmekte. Yurt dışı işlerinizi halletmek, pasaport almak, vize işlemlerinizi halletmek için harika bir gün. Ya da kendinize tatilde kullanacağınız eşyaları satın almak içinde .

3 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Aniden biryolculuğuna çıkma ihtimaliniz var. Yemekte ölçüyü fazla kaçırmayın. Tatlılardan uzak durun.

3 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 05' 38" R
Ay
Boğa
18° 55' 20" R
Merkür
Koç
21° 58' 21"
Venüs
Boğa
10° 44' 34"
Mars
Koç
05° 48' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 48' 41"
Satürn
Balık
17° 14' 15"
Uranüs
Boğa
22° 48' 09"
Neptün
Balık
29° 08' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 46"
Lilith
Başak
24° 12' 54"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 08/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>