Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızlığı bir an evvel bitirmeye niyetli görünüyorsunuz. Sıkılganlığınızı bugünlerde fazla hissettiriyorsunuz, ama sıcak kişiliğiniz de daha fazla yalnızlık istememekte kararlı gibi.

Üretken birisiniz, bu anlamda uzun süreli yalnızlıklar içindesiniz. İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili bağlantılı olarak, destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir.

Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz yüklü paraları gerektiriyor. Bugünlerde doğru hesaplar içinde olmalısınız. Yakında kısmen de olsa düzelme içine gireceksiniz.

Belli bir süreç içinde, belli konularda yanılgılara düşme şansınız yok. Doğru karar ve seçimlere zorunlusunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata bakışınızdaki iyimserlik etkileyici. Bu özelliğinize hayranlık ölçüsünde ilgi duyan insanlarla ortak planlar içine gireceksiniz. Bugünlerde bir mülk işiyle ilgili koşuşturmalarınız olabilir. İşin gittikçe belirginleşen para boyutu, çabalarınıza ivme katabilir. Sınırsız özgürlükten yanasınız. Ama bu konuda eleştirel bakılan çifte standart uygulamalarınız da var.

30 Mart 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:40 Ay-Güneş olumlu görünümü yeni haftamızın ilk enerji etkinliği olup, özellikle fiziksel yaklaşım ve tensel arzularınızı güçlendirir. Paylaşım duygunuz ön plandadır. İhtiyacınız olan tek şey, sahnede olmaktır. Yani ne olursa olsun ilgi görmektir. Saat 10:47 Venüs-Pluto arasındaki olumlu görünüm hem hayata karşı olan direncinizi yükseltici hem de kendinize olan güven duygunuzu tazeleyicidir. Kişi böyle bir etki altında hayatı için gerekli olan kararları verirken enine boyuna düşünür. Kişisel cazibesi ona bazı önemli kapıların açılmasında yoldaşlık edebilir. Zevklerinize oldukça düşkünsünüzdür. Cinsel anlamda gücünüz doruktadır. Hem fiziksel açıdan doyuma ulaşmak hem de kazanan taraf olmak için var gücünüzle çabalarsınız. Her anlamda geleceğe dönük düşünmeyi de ihmal etmeyelim olur mu? Saat 16:18 Ay-Venüs mücadeleci görünümü, iç dünyanızda yükselen liderlik arzunuzun baskın tavırlar sergilemenize neden olmasıdır. Kişi böyle bir etki altında sadece kendi bildiklerinin doğru olduğunu ve liderliğinin başkaları tarafından kabul edildiğini bilmek ve hissetmek ister. Saat 16:56-31 Mart saat 21:12 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Eğer hassas bir durum söz konusu ise, bu saatler arasında anlayış göstermemiz kolay değildir. İnce eleyip sık dokuruz. Neden böyle oldu diye, hem kendimize hem de çevremizdeki insanlara yüklenebiliriz.  İllaki her şey mükemmel olmalı diye düşünürüz ve bizi haklı bulmalarını isteriz. Evimiz, ailemiz, iç dünyamızda ve  her konuda baskın tavırlı oluruz.  Tabii ki bu halimiz önce bizi, sonra da etrafımızda bulunan kişilerle ilişkimizde sorun yaratabilir.  Boşluk süresince hislerimizle, arzularımız ve isteklerimizle bir hayli meşgulüzdür. Toplumla birebir alakalı işlerinizde temkinli, iletişim konularında hoşgörülü olmanız halinde, günü stresten uzak geçirebilirsiniz.  Eksiklerinizi, ihtiyaçlarınızı, yapılacakları tekrar gözden geçirmenizde yarar var. Eviniz, ailenizi yakından ilgilendiren konularda dışarıdan gelebilecek etkilere sakinlikle cevap vermeniz en doğrusudur. Boşluk etkisi altında, iç dünyanızdaki karmaşa geleceğe bakış açınızı etkileyebilir. Üst konumunda bulunan kişiler ve hayatın bizzat kendisi sanki üzerinize geliyormuş ve siz de çaresizmişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Yeni hafta boyunca tüm işlerinizde başarılar diliyorum. Gönlünüz her dem mutlu olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

30 Mart 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzü hiç kimseyle paylaşmak niyetinde değilsiniz. İsteklerinizde aşırıya kaçmadığınız müddetçe sorun çıkmayacaktır. Bugün, kazançlarınızı gözden geçirecek ve yeni kaynaklar bulma konusunda araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaracaksınız.Güven duygunuzu dengeli kullanıyorsunuz. Yaşam kalitenizde önemli yükselişler olacak.

29 Mart 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyimserliğin, istikrarın, sabırın ve tutkuyla istemenin faydasını göreceğiniz günlerdesiniz. Bu esnada sizi hiçbirşeyin ve kimsenin engellemesine izin vermemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Pluton arasında oluşan olumlu açı, ikili ilişkilerimizde tutkuyu ön plana çıkartabilir. Önümüzdeki beş gün için, sevgi temalı ilişkiler açısından oldukça kuvvetli etkiler altındayız. Sadece kıskançlık veya gereğinden fazla sahiplenme türünde ufak tefek pürüzlere dikkat etmekte fayda var derim Niobe'ce!. Bugün öğle saatlerinde ilişkilerde elektirkli bir ortam oluşabilir, ancak geçici zira akşamüstüne doğru yenileyici ve küçük sürprizler niteliğinde gelişmeler yaşanabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

30 Mart 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

30 Mart 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sessizlik... Kendi içinizde yaşıyordunuz ama sıkılmaya başladınız. Sosyalleşmeye hazır bir sürece girdiniz, eğlenebileceksiniz.

30 Mart 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında ruhsal olarak gerginlikler hissetmeniz, kendinizi tam olarak ifade edememe durumunuz normal olacaktır. Başta aile ilişkileri olmak üzere, ikili ilişkilerinizde gerginliklere açık bir zamandan geçmekte olduğunuz için daha sabırlı ve anlayışlı davranmaya, olayları zamana bırakmaya ihtiyacınız olacak. Ayrıca burada size karşı gizli düşmanlık besleyen, sizden bir şeyler saklayan insanları da daha net görebileceksiniz. Ailenizdeki erkeklerin özellikle gündem konusu olabileceği bu yeni ay haftasında yasadışı ortamlarda bulunmamanız önemlidir. Olumlu etki ise, ikili ilişkilerde eğer sabırlı ve anlayışlı davranırsanız sizin için yeni fırsatların hayatınıza girmesi ve varolan ilişkilerinizi geliştirebilmeniz şeklinde gelişecektir.

30 Mart 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, vaktinizi, rutin işleriniz ve detayları ile uzun vadeyi etkileyecek büyük planlar arasında bölüştürmek zorunluluğuyla karşılaşabilirsiniz. Yoğunluk sizi bir parça strese sokabilir; geriliminizi çevrenize yansıtmayın.

29 Mart 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 46' 26" R
Ay
Koç
13° 51' 07"
Merkür
Koç
20° 01' 18"
Venüs
Boğa
07° 47' 33"
Mars
Koç
03° 58' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 53"
Satürn
Balık
17° 02' 41"
Uranüs
Boğa
22° 39' 50"
Neptün
Balık
29° 04' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 57"
Lilith
Başak
23° 56' 57"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>