Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Elinizden geldiğince bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorsunuz. O ise, artık bağlılığınızdan kuşkuya düştüğünü, ilişkinizden eski tadı almadığınızı düşünüyor ve bu düşüncesini çok belli ediyor.

İşin gereği diyor ve inanılmaz bir yoğunluk yaşıyorsunuz. Ama bu koşuşturmanız, işin gereğinin dışında, bazı sorunlarınızı unutma çabası olarak da değerlendiriliyor.

Paranızı iyi kullanma eğilimleri gösteriyorsunuz. Gelecekle ilgili beklentilerinize yapmayı düşündüğünüz harcamaları bir süre dondurmanız yararlı olabilir.

Bir arkadaşa geçici olarak bıraktığınız malınızın, onda kalacağı süreyi çoktan doldurduğunu biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alacağınız bir telefon bütün gününüzü meşgul edebilir. Sıkıntıları daha kapsamlı ele almanız gerektiğini öğreneceksiniz. Bugün akşama doğru, az da olsa canınız sıkılacak. Hiç sorumlu olmadığınız bir problemin tam ortasındasınız. Bu problemde size yüklenilen sorumluluğu kabullenmeseniz de, meselenin çözümüne kadar problemin bir parçası olacaksınız.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 31 Ekim saat:07:38-17 Kasım saat:04:33 tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Yay burcu geçişinde, ortaklaşa kazançlar, mali konular, vergiler, çıkar ilişkileri, yatırımlar gibi konular üzerinde düşüneceğiz. İyi niyetin sınırlarının mutlaka gözden geçirilmesinde yarar vardır. Kredi çekmek, bir borcun altına girmeden önce iyi düşünelim. Bu geçiş, ortaklıklarla ilgili görüşmeler, iletişimde bulunma, bir araya gelmeler gibi konularda etkili olacaktır. Çok fazla açılmadan, zihnimizi doğru anlamdaki işlere yönlendirmek gereklidir. Hem finansal hem de ilişki anlamındaki paylaşımların üzerinde mutlaka düşünülmesi, abartıya kaçılmadan gerçekçi bir şekilde ele alınması gerekir. Bazen öyleortaklıkları kurulur ki, her iki taraf da kendi bildiğince hareket eder, payına düşeni gözetir. Ancak bu sağlıklı bir ilişki olmaz. Bazen de yaşanan problemler sonucu ortaklıkta kriz dönemi yaşanır. Bu kriz nedeniyle taraflar birbirlerine karşı pek hoş düşünmezler. Kimi zaman da, yaşanan kriz bizi büyütücü ve geliştiricidir. Kişi bu kriz sayesinde kendini keşfeder. Merkür-Yay burcunda 17 Kasım-1 Aralık tarihlerinde gerileyecek. Yorumda sözü edilen mevzular üzerinde tekrar duracağız. Onun için lütfen yorumunuzu bir daha gözden geçiriniz. 31 Ekim saat:22:42-16 Kasım saat:13:51 tarihleri arasında Terazi burcunda gerileyecek Venüsyerinde veya günlük hayatta insanlarla aramızda bir uyuşmazlık yaratabilir. Ortak çalışmalarda veya ekip içinde sorunlar çıkabilir. Bunlar geçmişe ait olacağı gibi bu tarih arasında da yaşanabilir. İş yerinde biriyle tanışmanız veya bazı kişilerle biriçin bir araya gelmeniz durumunda, lütfen iyi düşününüz. Çünkü bugünlerde olan her şey, geri hareket sonrası tekrar gündeme gelecek. Bu dönemde hukukla alakalı konular, sözgelimihaklarınızla ilgili gözünüz açık olsun. Sağlığınıza önem verin. Aşırı çalışmak veya etrafınızla ilgili sorunlar stres yaratabilir. Ufak tefek dahi olsa, şikayetlerinizi doktora gösterin. Kendi bildiğiniz şekilde diyet yapmayın. Uzmanlara sorun. İş veya önemli kararlarınızı mutlaka gözden geçirin. Bir sorun, bir gelişme yaşanırsa, bunun geri hareket sonrası telafisi olduğunu düşünün.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ciddi konuşmalar kapıda! İş hayatına dair güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Özellikle uzun süredir devam eden birarayışın varsa, ummadığın yerden davet alabilirsin. Hayatına yeni bir düzen oluşturacağını hissedeceksin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgilinle alışverişe çıkabilirsin. Evli ve çocukları olan bir Boğa burcuysan, akşam saatlerinde çocuklarınla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsin. Bugün aynı zamanda ailevi meseleler, annenle olan ya da anne gibi gördüğün insanlarla ilişkilerin aklını epey karıştıracak. Duygusal anlamda kendini hassas hissediyorsun. Bu durum seni biraz içe kapanmana neden olabilir. Yakın arkadaşınla yapacağın paylaşımlar kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizle ilgili bazı değişimler meydana getirebilir ve ailesel konulardaki sorunları çözüme kavuşturmak isteyebilirsiniz. Doğru anlaşılmak ve anlatmak için sözlerinize dikkat edin.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Ev hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde hırslı davranabilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemek için zaman zaman yalnız kalmak size iyi gelecektir. Kendi dengenizi bulmanız sizi rahatlatacaktır. Bazı konularda plan yapmanız gerekebilir.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılı bir dönemden sonra işleriniz olumlu bir şekilde hareketlenecek. Rüzgar sizden yana esecek.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzelliğiniz ve enerjinizle önplanda olacağınız bugün, bulunduğunuz her ortama ışığınızı götürerek, insanların dikkatini çeken isim olurken, yüksek bir enerji ile hareket edeceğiniz için sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde ılımlı olmayı tercih etmeniz yararlı olacaktır. Mutlu yıllar.

31 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu konfor arayışınız sürerken, günlük işlerdeki aksaklıklar huzur bozabilir. Bulunduğunuz koşulları değiştirme, yenilenme imkanları sunan fikirler gelişebilir. Huzur bulduğunuz konumu değiştirmekte zorlanabilirsiniz.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabit fikirli yanınızı ortadan kaldırmak için Merkür bugün meraklı, değişken, maceraperest Yay burcuna geçiş yapıyor.Okült bilgilere ilginiz artabilir. Tek bir konuya takılmadan merakınızı giderin. Hayatı farklı şekillerde algılamak için zihninizi meşgul edecek uğraşlar size iyi gelecektir.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Her şey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

31 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 55' 26" R
Ay
Aslan
22° 28' 53" R
Merkür
Koç
29° 27' 24"
Venüs
Boğa
19° 26' 40"
Mars
Koç
11° 13' 05"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 42"
Satürn
Balık
17° 45' 57"
Uranüs
Boğa
23° 12' 48"
Neptün
Balık
29° 19' 11"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
21° 28' 10"
Lilith
Başak
24° 59' 57"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>