Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle ilgili şimdilik kendinize sakladığınız planlar yapıyorsunuz. Bazı haberler bekliyorsunuz ama henüz beklediğiniz habere kavuşamadınız. Zaten siz de kendinizden oldukça eminsiniz ve hiç acele etmiyorsunuz.

Bugün işinizle ilgili bir organizasyonda görev alabilirsiniz. Geçici de olsa yaptığınız bu yeni işten büyük keyif alabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında dengeli tavırlarınızla taktir topluyorsunuz.

Parasal konulara yönelik endişeler duyabilirsiniz. Üzerinizde hissettiğiniz baskılar yüzünden gerilim içerisine girmeniz mümkün. Parasal konularda ailenizden yardım görmek zorunda kalabilirsiniz.

Çevrenizdeki insanların tutarsız ve iki yüzlü davranışlarına sinirlenecek stresli bir gün geçireceksiniz. Sakin olmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki bazı durumları yeniden gözden geçirmeniz gerekecek. Şu aralar sizin sosyalliğe, insanlarla bir arada olmaya ihtiyacı var. Güzel sanatlarla ilgilenmek de size iyi gelecek. Dostlarınızdan biri hakkında endişe verici bir haber duyabilirsiniz. Ama kendi kararlarınızla, bu habere pek kulak asmayabilirsiniz. Akşam saatleri için arkadaşlarınızdan alacağınız davet size ne kadar cazip gelse de bu daveti Kabul etmeyeceksiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 05:06 Ay-Satürn görünümü, arkadaşlık ilişkileriniz başta olmak üzere, hedef olarak belirlediğiniz her konuda sağlam ve sağlıklı kararlar almaktan yana olduğunuzun göstergesidir. Saat 08:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, güven, huzur ve kaliteli yaşam arzumuzun işaretçisi. Ancak bunları aile içinde, evimizde, kendi dünyamızda bulmakta zorlanıyoruz. Bu bizi yoruyor, hassas kılıyor, hatta bazen sinirli hale getiriyor. Saat 21:18 itibariyle burcunuz üzerinde oluşacak Sondördün, sizi fiziksel açıdan çekici kılan, yeteneklerinizi belirlemenizde yardımcı olan bir görünümdür. Size düşen bu oluşumun gücüyle yapmayı düşündüklerinize odaklanmanızdır. Kendinize güven duyarsanız, altından kalkamayacağınız hiçbir mesele kalmaz. Geleceğinizi ilgilendiren konuları, hem maddi hem de manevi anlamda gözden geçirebilirsiniz. Zaten bu etki altında, insanlar sizinle konuşurken ne kadar sağlam biri olduğunuzu fark ederler. Çünkü gözlerinizin içindeki pırıltı onları etkileyicidir ve size hayır demeleri pek mümkün değildir. Ancak ansızın aklınıza gelen bir fikir geldiğinde, akıllıca düşünmekte yarar var. Gönülden sevgilerimle,

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Ailendeki kişilerin planlarına dâhil olabilirsin. Zamanını en çok geçirdiğin kişilerle ortak paylaşımlar içerisinde bulunabilirsin. Hafta sonunu hafta içinden yarım kalan işlerini tamamlamak isteyeceksin. Bugün önüne çıkan engelleri istediğin gibi aşabilirsin. Üstelik sabrını deneme fırsatı bulacağın birgünü de olabilir. Evli bir Boğa burcuysan, eşinin uzak davranışları aranızda bir tartışmaya dönebilir. Fevri davranmadan önce onu anlamaya çalışmaya ne dersin? Gün içerisinde bulacağın ilginç fikirler dikkat çekecek. Yeni projeler üretebilir ve düşüncelerini arkadaşlarına anlatabilirsin. Kendine olan güvenin yapman gereken pratik işlere odaklanmanı sağlayacak.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızı yenilemek ve ilişkilerinize yeni bir yön vermek amacıyla farklı fikirler içinde olabilirsiniz. Yakın çevre aracılığı ile finansal konularda atılım yapabileceğiniz kişilerle tanışabilir ve onlar sayesinde çözemediğiniz bir durum hakkında güzel fikirler edinebilirsiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi daha hareketli ve girişken kılmakta. Kişisel isteklerinizi daha rahat ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zoru başardığınız bugünlerde aşk konusunda bir hayli yorgun görünüyorsunuz. Emeğinizin karşılığı olan sevgiyi tadacaksınız. Tadını çıkarın. PARA: Alacak verecek konularında son derece anlayışlı tavırlar sergileyerek karşı tarafın içini rahatlatıyorsunuz ama mali sıkıntısı olan sizsiniz. SAĞLIK: Mevsimsel geçişler tüm burçlarda etki yarattığı gibi sizlerde de etki yaratıyor. Bugün diz kapaklarınızdan gün boyu şikayet edebilirsiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız atacağınız adımlarla, alınacak kararlarla daha da güzelleşecek. Bugün hayatın tadını çıkarmaya, gezmeye, temiz havada bulunmaya meyilli olacaksınız. Evinize ve ailenize bugünlerde daha bir özen göstermeniz gerekecek. Miskinliğinizden kurtulun.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunun ilk günü burcunuza yerleşen Ay, ikili ilişkilerinizi rahatlatıp, partnerle aranızda oluşan gerek, iş, gerek duygusal güven ilişkisini güçlendirir. Bugün kendinize özen göstermek, kişisel bakım için vakit ayırmak, estetik ve sanat konularıyla haşır neşir olmak için ideal. Diğer yandan emlak konularıyla ilgilenebilir, yatırımlar için alternatifleri değerlendirirsiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

4 Ağustos 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 25" R
Ay
Oğlak
10° 40' 49"
Merkür
Koç
16° 31' 47"
Venüs
Koç
29° 39' 55"
Mars
Balık
28° 53' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 17"
Satürn
Balık
16° 28' 46"
Uranüs
Boğa
22° 17' 07"
Neptün
Balık
28° 52' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 51"
Lilith
Başak
23° 13' 03"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>