Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaş çevrenizde, ilişkiniz parmakla gösteriliyor. Ama bunun, ilişkide birçok güzelliğin artık geride kaldığı gerçeğini yok etmediğini de biliyorsunuz. İlişkiyi yerine oturtacak enerjiniz var.

Zorunluluklar, tahammül gücünüzü zorlayan ilişkilere katlanmanızı sağlıyor. Bugün yeni bir umut kapısı aralanır gibi olacaksa da, çabuk kapanacak. Aşkta mutluluğu çok hak ediyorsunuz.

Çevrenizde size ek kazanç sağlayabilecek her fırsatı düşünüyor, değerlendirmek istiyorsunuz. Kazancınız fazla sıkıntı çekmeden yaşamaya elverişli. Ama fazlası göz çıkartmaz diye düşünüyorsunuz.

Son günlerdeki durgunluğunuz herkesin dilinde. Sizin bu mutsuz, doyumsuz haliniz aile bireylerini de olumsuz etkiliyor. Bir an evvel toparlanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pek şans tanımıyorsunuz. İnsanları koşulları içinde değerlendirme becerisini gösteremiyorsunuz. Sizi çok önemseyen biri, siz ihtimal vermeseniz de sizin için çok iyi şeyler düşünüyor. Çok gitmek istediğiniz, ama zaman ayırıp gidemediğiniz bir davet bir türlü aklınızdan çıkmıyor. Bugünü, bu ve benzeri şanssızlıklarınızın verdiği gerginliklerin içinde olacaksınız..

1 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Ay-Aslan burcu seyri gün boyu etkili olacak. Eviniz ve ailenizi ilgilendiren konulardaki yenilikleri işaret ettiği gibi, güven duygunuzun yükselmesini de sağlayıcıdır. Saat 18:22 Ay-Mars karşıtlığı, bizi harekete geçirten isteklerin işaretçisidir. Her ne olursa olsun baskıya gelemeyiz. Ailemiz, yuvamızla ilgili konularda bireysel yönde aktifiz. Toplumdaki yanlışlıklara, insanların haksız yere acı çekmesine tahammül etmeyiz. Kimseye göre değil, kendimize göre fikirlerimizi ifade ederiz. Saat 20:36 Jüpiter-Chiron görünümü, ilişkinizde ileriye yönelik karar birliği, bir söz, yemin ve eskilerin deyimiyle kavli kavim etmektir. Sonsuza kadar, birlikte her türlü güçlükte yan yana can cana olmakla eş değer bir enerji etkinliğidir. Ayrıca umutlarınızı yükselten, her zorluk bir şekilde aşılır sözüne uygun sizi rahatlatan bir ses gibidir. Karşınıza çıkan insanlar size huzur ve uyum duygusu yaşatırlar. Başkalarına destek olursunuz. Onların hayır dualarını alırsınız. Kendinizi manevi anlamda güçlenmiş hissedersiniz. Keyifli, kendinizle barışık, huzurlu ve stresten uzak bir gün geçirmeniz dileğimle,

1 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, maddi konularda çok hızlı hareket ediyorsun. Acele kararlar bazı detayları atlamana neden olabilir. Zorunlu kararlar vermek gereken bir dönem başlayabilir. Bu yüzden menfaatini düşünebilirsin. İş arayışında olan bir Boğa burcuysan, para ve kariyer açısından fırsatlar oluşacak. Geçen hafta iptal edilen bazı işlerin için hazırlıklara başlayabilirsin. Ani bir toplantı ya da organizasyon şeması içinde senden talepte bulunabilirler. Bu süreçte bazı dengelerin değiştiğine tanık olabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, eşinle iletişim kurmakta zorlanabilirsin. Düşünmeden yaptığın hareketlerin sonucunda üzülmek istemiyorsan aynı zamanda babanla yapacağın konuşmada sert bir üslup takınmamalısın.

1 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamınızda yapacağınız girişimlerde eleştirilmeye açık bir gündesiniz. Size söylenenleri sabırla dinler ve anlamayı tercih edersiniz istediğiniz noktaya ilerlemek için daha rahat ilerleyebilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ev hayatınızla ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi güven arayışına itebilir. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Babanızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Gün içinde duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda ilgilendiğiniz konuları daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortaklıklar ve işbirlikleri açısından oldukça kazançlı ve zevk alacağınız bir dönem sizi bekliyor.

1 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür burç değiştiriyor ve artık sizin için ortak maddi konularda,ve para konularında daha fazla kafa yorma zamanı olabilir. Ancak bu konularda gereğinden fazla açılmamaya ve sınırı korumaya gayret etmelisiniz, zira maddi konular psikolojik olarak yorucu olabilir.

1 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olayların arkasındaki gerçekleri araştırıp ortaya çıkarma arzunuz yüksek. Bugün farklı işleri eş zamanlı yapmak için üzerinizde baskı olacaktır. Sağlık konularında hassasiyetler olabilir. Gün boyu verimsiz işlerle uğraşmaktan kaçının.

1 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftayayaşamınızda sağlam temeller atarak başlarsınız.Uzun zamandır incelediğiniz bir konuyu artık yürürlüğe koyarsınız. İşinizde sağlam ve temkinli adımlarla ilerlemek önemli. Bonkör ruhlu partnerler ile renkli projelere adım atabilirsiniz. Evinizde keyifli davetler vermek için harika bir dönem.

1 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 47' 39" R
Ay
Koç
14° 09' 30"
Merkür
Koç
20° 02' 14"
Venüs
Boğa
07° 49' 05"
Mars
Koç
03° 59' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 11"
Satürn
Balık
17° 02' 47"
Uranüs
Boğa
22° 39' 55"
Neptün
Balık
29° 04' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 01"
Lilith
Başak
23° 57' 06"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>