Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayatın diğer gerekliliklerinin ilişkiyi kısa sürede dinginleştirdiğini unutmamalısınız. Beraberliğinizi hareketlendirmek, bir şeyler yapmak isteğinizi panik hale getirmemelisiniz.

Elinizdeki işlerle ilgili yardım, destek isteyebilirsiniz. Yoğunluğunuz birkaç gün daha sürebilir. Bazı dönemlerde işten kopuyorsunuz. Ama şu günlerde bunun hiç zamanı değil gibi görünüyor.

Gelişkin sorumluluk duygunuz para konularında kendini çok gösteriyor. Bu konularda gözü kapalı ilişkiye girilebilecek biri olarak tanınıyor olmanız, para sıkıntılarınızı en aza indiriyor.

Yakında çok zorlanacağınız bir kararınız olabilir. Yalnız kara alıp sorumluluğunu yalnız göğüslemeniz gerekecek. Bugünlerde hiç etki altında kalmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Umutlu, iyimser kişiliğiniz, dostlar arasında sınırsız krediyi hak ediyor. Bugünlerde birtakım söylentilerden duyduğunuz rahatsızlık, geçici küskünlükler yaşamanıza yol açabilir. Sorumluluklarınızdan kaçmıyor, tersi davranış gösterenleri de ilişkilerinizin dışında tutmaya çalışıyorsunuz. Yakın bir zamanda sizinle ilgili bazı olumlu girişimlerin haberini alacaksınız.

5 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Pazar günümüzü, saat 04:37 Ay-Jüpiter karşıtlık etkisi altında karşılıyoruz. Bu enerji,  hem toplum içindeki yerimizi bilerek ortam şartlarına ayak uydurmamız hem de iç dünyamızda baskılardan uzak, kendimizi ifade etmek arzumuzun göstergesi oluyor. Toplumsal görevlerimiz mi yoksa bireysel isteklerimiz mi önemli olan. Bunlar üzerinde duracağız. Saat 07:14 Ay-Merkür görünümü, başkalarıyla aramızdaki sınırları karşılıklı olarak çizebilme konusunda etkilidir. Maddi ve manevi anlamda hiç kimsenin kimse üzerinde zorlayıcı bir hakkı olmadığını düşünerek, çıkar ilişkileri yerine hakikaten aklı başında yapılacak paylaşımları  önemseyeceğiz. Bunun daha faydalı olacağını düşüneceğiz. Saat 07:32 Ay-Venüs karşıtlığında, herkesin yararına olacak şekilde düşünürseniz hiçbir sorun çıkmayacaktır. Ancak sevgi çerçevesinde hareket edilmezse, ev içinde huzursuzluk yaşanması mümkündür. Saat 11:20 Merkür-Venüs görünümü, maddi-manevi açıdan insanın kendini olumlu bir zihinle donatılmış hissi verir. Para kazanmak, kazandığınızı istediğiniz şekilde harcamak, aileniz ve ev yaşamınızla alakalı değişimler yapmak yönünde de faydalıdır. Bir başka yere taşınmak veya ev içinde yeniliklerin uygulanması kolaylaşır. Mali yönden durum müsaitse, tatile çıkmak, farklı bir şeyler yapmak arzunuz ön plandadır. Daha önce düşünülmüş planlar yürürlüğe konabilir. Belli şartlarda yaşıyorsanız, bütçenize uygun hareket etmeniz tabii ki yararlı olur. Kazanç getirici işlere yönelmek, bu konularda girişimde bulunmak, ofis açmak gibi işler için, bu enerjinin desteğinden yarar görülebilir. Saat 15:32-17:23 arası Ay-Boşluk etkisi altındadır. Bazı sorunlar  yüzünden canınız sıkılabilir. Yapacaklarınızı bir daha gözden geçiriniz. Bu, yaşanması muhtemel tersliklerin önüne geçer. Saat 17:23 itibariyle etkili Ay-Balık burcu seyir etkinliği altında, hoşgörü ve barış, güzellik ve dostluk kavramlarını ön plana getiricidir. Gönlümüz, huzur ve güzellikleri yaşamaktan yanadır. İşte bu enerji, dostluklar, güzellikler, uyum duygusunun günün tümünde etkili olmasını sağlıyor. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle, Her şey gönlünüzce olsun.

5 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluğunuzun artması sizi olumsuz yönde etkilediğini zannediyorsunuz. Aslında yaşam enerjinizin daha çok artıracak bir olay. İş konusunda, her türlü ayrıntıları hesaplamak zorundasınız. Çevrenize yorulduğunuzu belirtmek zorundasınız. Bugün şartlarınızı gözden geçirmeli ve içsel korkularınızı bir an önce yenmelisiniz.

5 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda harcayacağınız zamanın veya enerjinin hiçbir önemi olmayabilir. Daha doğrusu bu alanlarda sarf ettiğiniz gayret paha biçilmez olabilir. O zaman, daha fazla beklemeden harekete geçmenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Hafta sonu boyunca derdimizi anlatabilmek veya kendimizi ifade edebilmek türünde sıkıntılar yaşamamız zor görünüyor. İlham veren konuşmalar, motive edici cümleler veya proje çalışmaları, anlaşmaların hazırlanması veya imzalanması ya da okullarla bağlantılı işler anlamında olumlu gelişmelere açığız. Dil eğitimleri, yabancılarla yapılacak görüşmeler, sınavlarla ilgili akıcı değerlendirmeler için de uygun hafta sonu. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzu özellikle okumalısınız. Hepinize keyifli sohbetler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başkalarından beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın. Bugün aynı zamanda harcamalar konusunda dikkatli olmak gerekebilir.

5 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizleri üzecek birileriyle birlikte olabilirsiniz. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olacak.

5 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda yüksek bir motivasyon gösterebilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Finansal konularda pozitif etkiler aldığınız bugün, ikili ilişkilerde problemli konuların üzerine gitmemelisiniz.

5 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile hayatınızda güzel konuş- malar ve görüşmeler içinde olacaksınız. Emlak işleriniz, eşya alımı, tadilat, dekorasyona kalkışma gibi kararlar veya konuşmalar söz konusu olabilir.

5 Temmuz 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Umutlu, iyimser kişiliğiniz, dostlar arasında sınırsız krediyi hak ediyor. Bugünlerde birtakım söylentilerden duyduğunuz rahatsızlık, geçici küskünlükler yaşamanıza yol açabilir. Sorumluluklarınızdan kaçmıyor, tersi davranış gösterenleri de ilişkilerinizin dışında tutmaya çalışıyorsunuz. Yakın bir zamanda sizinle ilgili bazı olumlu girişimlerin haberini alacaksınız.

5 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

5 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 53' 13" R
Ay
İkizler
00° 41' 26" R
Merkür
Koç
22° 42' 47"
Venüs
Boğa
11° 45' 07"
Mars
Koç
06° 26' 17"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 18' 07"
Uranüs
Boğa
22° 51' 01"
Neptün
Balık
29° 09' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 26"
Lilith
Başak
24° 18' 21"
True Node
Koç
15° 17' 29"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>