İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir haftadır düşünüyorsunuz. Aşktaki tartışmaların ve bu tartışmalardaki haklılık iddialarının neden daha sert ve inatçı olduğunu çözemiyorsunuz. Aşk yerine kişilikleri sorgulamanız gerekiyor.

İş yaşamınızda herkese bir rehavet bulaştırıyorsunuz. Tatil yapmadan doğru dürüst çalışamayacaksınız gibi görünüyor. Haftanın ortasında kaçırmamanız gereken bir fırsatınız olacak.

Bir satış işi, eğer gerçekleşirse sizi birçok bunalımdan kurtarabilecek. Ama biraz üzerine düşmeniz gerekiyor. Para meselelerinde bir arkadaşınızla gereğinden fazla içli dışlı olmuş görünüyorsunuz. Dostluğu tehlikeye sokabilir.

Vardığı sonuçtan hiç sorumlu olmadığınız bir olaya, başınıza dert açabilecek kadar yaklaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Attığınız her adım doğru olmayabilir. Kendinize bu kadar güvenmeyin. Sizi eleştirenlerin de bir bildiği vardır. Onları dikkate almalısınız. Bugünlerde en büyük sorununuz, yaz mevsiminin size dokunmadan geçip gidiyor olması. Bir türlü yapamadığınız tatil düşlerinize giriyor. Ama sonbaharın sıcaklarında bu emelinize kavuşacaksınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Perşembe günümüz  Ay-Boğa burcu geçişinin güven hissettirici enerjisi altında başlıyor. Duygusal ve fiziksel anlamda iç huzurumuzu yükseltici olan bu yansıma, sevdiklerimizden ilgi görmek, değerli olduğumuzu hissetmek, bize kıymet verildiğini bilmekten mutlu olacağımızı gösteriyor. Saat 03:42 Ay- Chiron bağlılık görünümü, ailenizle olan ilişkinizi ve toplumsal hayatınızdaki yerinizi göz önüne alarak hareket etmenizi destekliyor. Kimseye belli etmesiniz de, siz paranın bir çok zayıflıkları örtücü etkisinin farkındasınız. Onun içindir ki, artık aza kanaat etmek yerine, büyük oynamak istiyorsunuz. Tabii ki, bunun için en doğru kararı vermekten yanasınız. Saat 13:44-23:04 arasındaki  Ay-boşluk etkisi altında, içinden çıkamadığımız bir durumu zorlamak yerine, bu saatlerde  kendi akışına bırakmak  ve sakin bir şekilde düşünmek, iç sesimize kulak vermek gayet yararlıdır. Böylece hem kendinizi üzmemiş hem de yormamış olursunuz. Saat 23.04 itibariyle burcunuzda ilerleyen Ay,  hem  kendinizi  hem de  başka insanların duyguları hakkında analiz yapmaktan zevk alırsınız. Kazancınız konusunda kurnazca düşünmek, ayrıcalıklarınızı vurgulamak, akıllı davranmak  mümkündür. İletişimin her türlüsünden yararlanabiliriz. Başkalarıyla iyi geçinmeniz gerektiğini bilirsiniz ancak çıkarlarınız söz konusu olduğunda sadece kendinizi düşünmeniz gerektiğini de biliniz. Güzelliklerle buluşacağınız bir gün  geçirmeniz dileğimle,  

1 Ekim 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşırı harcamalar yapabilirsiniz. Yeni kişilerle tanışmanıza ya da ilginç tanıdıklarla bir araya gelmenize yardımı olacak aktivitelere katılabilirsiniz. Kendinizde yapacağınız olumlu değişiklikler özel yaşamınızı da olumlu etkileyebilir veya bazı kişilerle bağlarınızı kuvvetlendirebilir. Ancak, yapacağınız değişikliklere diğerlerinin karışmasına veya diğerlerinin yaptığı değişikliklerin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz.

1 Ekim 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir süredir sabrettiğiniz konular var. Ancak, hala gemileri yakmamak veya bazı sorulara cevap almak için kırıcı olmamak konusunda dikkatli olabilirseniz, sabrınızın sonucunu görebilir, olayları istediğiniz şekle sokabilirsiniz. Biraz daha sabır lazım o kadar. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, harcamalar, konfor, huzur ve zevkler ön planda. Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir. Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir. Gerçekçilikten uzak saatlerde ya da dalgın ve kararsız olabiliriz. Karşı fikirlerin arttığı ve herkesin eline geçen veya karşı tarafın verdiği mesajlara göre bazı şeyleri yeniden şekillendirdiği günlerdeyiz. Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğleden sonra nedenini bilemediğiniz olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle kontrol kaybı yaşayacağınız zamanlar var. Yaşayacağınız içsel süreçler sizi olayları veya kişileri kabullenmenize neden olabilir. İlerleyen saatlerde sorumluluklarınız artabilir. Sosyal konulara eğilmek sizi rahatlatacaktır.

1 Ekim 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda daha aktif olmanız ve daha fazla sorumluluk almanız gereken bir dönemdesiniz. Suskun kalarak çözüm üretemezsiniz.

1 Ekim 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iç dünyanızda yükselen sevgi dolu titreşimlerle etrafınıza yaydığınız enerji son derece pozitif. Ailenizle keyifli vakit geçirebilir ve ilişkilerinizi olumlu paylaşımlarla sürdürebilirsiniz. İç dünyanızdaki güzellikleri kiminle paylaşacağınıza dikkat edin, sizin enerjinizi düşürebilecek insanlardan bugün uzak durmayı tercih edin ve diyaloga girmeyin.

1 Ekim 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda, eski konular üzerine eğilebilirsiniz. Varsa çocuğunuzla olan paylaşımlarınızda mantığınız her daim devrede olsun. Aile hayatınızda son derece rahat hareket edeceksiniz.

1 Ekim 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkalarına ait paralar, miras, kredi, zorunlu ödemeler gibi konularda daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir. Sağlıkla ilgili konularda harcamalar yapabilirsiniz. Finansal konular veya sahip olduğunuz eşyalar üzerinden kimseyle takışmamanızı tavsiye edebilirim

1 Ekim 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

1 Ekim 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 28' 09" R
Ay
Yay
28° 23' 10"
Merkür
Koç
16° 17' 20"
Venüs
Koç
28° 31' 07"
Mars
Balık
28° 10' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 17"
Satürn
Balık
16° 23' 45"
Uranüs
Boğa
22° 13' 57"
Neptün
Balık
28° 50' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 41"
Lilith
Başak
23° 06' 52"
True Node
Koç
15° 26' 08"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>