İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu kaybetmemek için daha neler yapmanız gerektiğini bilemiyorsunuz. Bugün onunla çok mutlusunuz. Aşkıve gündelik sorunlardan uzakta arınmış doya, doya yaşıyorsunuz.

Kafanızın karışık olduğu durumlarda danıştığınız arkadaşınıza yine ihtiyacınız var gibi görünüyor. İş ilişkileriniz biraz karışık. Arkadaşınızın da omuz vermesiyle bu hafta bazı düzenlemelere girişeceksiniz.

Yakında başlayacağınız yeni işte çok daha doyum içinde olacaksınız. Yaklaşan bir ödeme sizi düşündürüyor. Çare arayacak ve hiç beklemediğiniz sürpriz bir parayla bu açığı kapatacaksınız.

Bugün yakın çevrenizdeki insanlarla aranızdaki ilişkilerde dikkatli olmalısınız. Sorun yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir akraba ilişkinizdeki aşk ilişkisi size biraz vefasızca ve kural dışı geliyor. İlerde tutuculuğunuzdan pişmanlık duyacağınız bir gözle değerlendiriyorsunuz bu ilişkiyi. Duygusal yaklaşımlarınız insanları etkiliyor. Sıcak ilişkiler kuruyorsunuz. Bugünkü enerjiniz çevrenize ışık saçıyor. Unutamayacağınız bir hafta sonu geçireceksiniz.

29 Eylül 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Ay-Koç burcunda Salı gününe adım atarken,  inandığınız her şeye sahip çıkarsınız ve  girişimde bulunmaya hazır olursunuz. Doğal olarak sizi  ön saflarda görmek mümkün olduğu gibi,  hakkınız olanı elde etmek adına atak davranırsınız. Saat 10:45 olana dek önemli işlerinizi bitirmekte yarar görüyorum. Saat 10:45-21:58 arasındaki Ay-Boşluk süresince, içinde yaşadığımız toplumun sorunları çevremizdeki insanların sıkıntıları bizi bir hayli rahatsız edebilir. Ancak hangi konuda olursa olsun halledilmesi mümkün olmayan durumlara karşı tedbirli olmakta yarar vardır. Saat 21:58 sonrası Boğa burcunda ilerleyecek Ay, iç dünyamızın derinliklerinde dünyevi zevklere düşkünlüğümüz artarken, rahatınızı bozmadan günü geçirme arzunuzun da yoğunlaşacağını söyleyebiliriz. Arınmak, rahatlamak, güzellikleri yaşamak günlük aktivite içinde öne çıkarken, geleceğe güvenle bakma arzunuz da o denli yüksek olabilir. Eldekini çoğaltmak ve duygusal konularda sağlam olarak yere basmak için gayet dikkatli davranmalısınız. Hepimiz için olumlu gelişmelere işaret bir gün geçirmemiz dileğimle  

29 Eylül 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli değişiklikler söz konusu olabilir. Bazı olaylara müdahale etmenizin olaylar üzerinde olumlu etkisi olmayacaktır. Herşeyi akışına bırakmak ve müdahalede bulunmamak kısa sürede doğal şeklin oluşmasını sağlayabilir.

29 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı,birliklerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda sorunlar ya da hassasiyetler oluşabilir. Herkesin çok sayıda talebine yetişmeye çalışmadan önce, bu isteklerinin yerinde olup olmadığını veya ihtiyaçları olan şeyler isteyip istemedikleri sorgulamanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Koç burcunda meydana gelen ay tutulması bizi biraz bencilleştirebilir, ikili ilişkilerde vebirliklerinde ufak tefek gerilimlere ya da kişisel gelişimimizle ilgili konularda kendi kendimizi sorgulamamıza neden olabilir. Tutulma en çok istediğiniz konularda başarılı olmak için kullandığımız yolları değiştirmemiz gerektiğini anlamamıza yardım eder. Bu esnada yaşanan bazı gelişmeleri kayıp olarak görmemeli ya da kayıplara odaklanmamalı, yaşadıklarımızdan ders çıkarmalı ve elde edebileceklerimize odaklanmalıyız. Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir. Önümüzdeki on gün için, duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlar yaşayabiliriz. Ancak, girişimci ruhumuz ve cesaretimiz artacaktır. Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir. Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni ümitler besleyeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırmak için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler, sorumlu olduğunuz konuları daha kolay toparlamanıza yardımcı olacaktır. İkili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Olgunlaşma içinde olabilirsiniz.

29 Eylül 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşantınızı renklendirmek sizin elinizde. Fikirlerinizi açıklarken başkalarının etkisinde fazla kalıyorsunuz. Bugün, ilginç düşünceler üreteceksiniz. Sizin ortaya çıkardığınız projeleri çevrenizdekilere kaptırmaya aldırmıyorsunuz. Fakat bu durum sizibaşarınızın gecikmesine neden oluyor. Daha dikkatli ve tetikte olmalısınız.

29 Eylül 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinize ve özel hayatınıza zaman ayırabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde yakın alanınızdaki ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceğiniz için daha sakin ve ılımlı yaklaşmanız faydalı olacaktır.

29 Eylül 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa atılacak adımlarda disiplinli ve sorumlu davranmayı başarırsanız, oldukça güzel sonuçlar alacağınız bir gün olacak. Sosyal ortamlarda iletişiminizi canlı ve iyimser tutabilirsiniz.

29 Eylül 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşe yönelik bazı projeleriniz konusunda gizlilik içinde hareket etmek isteyebilir, planlarınızı çevrenizdeki kişilerle paylaşmayabilirsiniz. Gizli ilişkiler sıkça gündeme gelecek. Saman altından su yürütürken dostlarınızı üzmemeye özen gösterin. Kabuğunuza çekilmek istediğiniz bir dönem.

29 Eylül 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

29 Eylül 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 04' 52" R
Ay
Balık
03° 27' 11"
Merkür
Koç
18° 11' 31"
Venüs
Boğa
04° 22' 16"
Mars
Koç
01° 50' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 48"
Satürn
Balık
16° 48' 46"
Uranüs
Boğa
22° 30' 14"
Neptün
Balık
28° 59' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 44"
Lilith
Başak
23° 38' 29"
True Node
Koç
15° 21' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>