İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzda büyük payı var. Ama siz şu gereksiz kıskançlıkları bir an önce atmalısınız. Bugün de küçük bir kıskançlık sorunu yaşayabilirsiniz.

İş ilişkilerinizde bulduğunuz dostluklar içinizi ısıtıyor. Kariyeriniz açısından pek yararlı bir işyerinde olmamanıza rağmen son derece mutlu görünüyorsunuz. İlerleyen saatlerde bir görüşmeniz olacak.

Bankadaki küçük birikiminize dokunmak istemiyorsunuz. Size destek olmak isteyen bir yakınınız var. Çoktan almış olmanız gereken bir alacağınızı alamıyorsunuz. Bu bütçenizde bir açığa neden oldu.

Bir tartışma içine girmeniz halinde bütün problemlerin sorumlusu ilan edilebilirsiniz İşyerinizdeki probleme aklı başında biri gibi sağduyulu yaklaşmak zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzak bir akrabanızın ağır hastalığı sizi üzüyor. Bugünlerde bununla ilgili bir yolculuk yapabilirsiniz. Bugünü başka türlü yaşamayı düşünüyorsunuz. Ama öğle saatlerinde canınıza sıkacak bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Günün sonuna doğru ortak zevkleriniz olan arkadaşlarınız tarafından akşam birlikte olma daveti alabilir ve can sıkıntınızı unutabilirsiniz.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat  02:51 Ay-Mars görünümü Çarşamba günümüzün ilk etkili enerjisidir. Bilinçaltınızda birikmiş, kökleşmiş, siz ne kadar kabul etmeseniz de sizin üzerinizde etki yaratmış arzu, istek, korku ve tutkuları belirginleştiriyor. Çünkü ailevi konulardan, evinizle alakalı meselelere ve tüm ilişkilerinize kadar her şeyde bunların izlerine rastlamak mümkün.  Siz bu arzularınızdan, değerlerinizden, size ait olan hiçbir şeyden vazgeçemezsiniz. Belki de bu yüzden aşka aşık, geleceğini garanti altına almak isteyen, huzuru önemseyen ve gizli düşmanlıklardan fazlasıyla çekinen birisisiniz. Saat 10:15 Ay-Neptün görünümü, iç dünyanızdaki güvenlik hissinizi kuvvetlendirici ve ne  yönde ilerlemek istediğinizi kafanızın içinde oturtmanızda yardımcıdır. Sizi çelişkilerden kurtarır. Boş ümitler yerine, doğru ve sağlam adımlar atabilmenin ne kadar önemli olduğunu hissettirir. Birlik ve beraberlik ruhunu yüreğinizin içinde hissetmenizi sağlar. Saat 15:16 Ay-Jüpiter görünümü, huzura olan ihtiyacımızı kendi başımıza veya ailemizle ilişkimizde, evimiz içinde yaşama arzumuzun göstergesidir. Bu saatlerde karmaşık hiçbir şeyi istemeyiz. Endişelerden kurtulmayı arzularız. Hayatı sevmek, güzelliklere kavuşmak arzumuz yükselir. Saat 17:39 Güneş-Merkür kavuşumu, aşk hayatımız, çocuklarımız, hamilelik-doğumla alakalı konular, sanatsal aktiviteler, eğlenmek, gezmek, görmek amaçlı girişimlerimizle alakalı konularda geçtiğimiz 2 Eylül tarihinden bu yana olanlara bir daha bakmak, incelemek zamanıdır. Belki kafanızda soru işaretleri veya içinize sinmeyen durumlar olabilir. Yeni biriyle tanışmışsınızdır veya eski sevgiliniz geri dönüş sinyali verebilir. Belki de çocuk sahibi olmuşsunuzdur, çocuklarınızla ilgili durumlar söz konusudur. Bunun gibi sizi birebir ilgilendiren konularda zaman olgusu kıymetli. Kararlarınızı bir daha gözden geçiriniz. Aceleyle hareket etmeyiniz. Henüz tam olarak bir şeyler netleşmediği için, sabırlı olmak, izlemek, gözlemlemek yararlı olur. Saat 18:54 Ay-Pluto görünümü, bir takım sorunları aşabilmek için,  sabırlı olmanın ne kadar önemli olduğunu işaret ediyor. Gününüz esenlik, mutluluk, başarıyla dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,  

30 Eylül 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli değişiklikler söz konusu olabilir. Bazı olaylara müdahale etmenizin olaylar üzerinde olumlu etkisi olmayacaktır. Herşeyi akışına bırakmak ve müdahalede bulunmamak kısa sürede doğal şeklin oluşmasını sağlayabilir.

29 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli planlarınızın, anlaşmalarınızın veya düzenlemelerin hatalarının ayıklanıp tekrar şekillendirilmesi gerekiyor. Bugünlerde duyacağınız haberleri ve bilgileri dikkatle takip ederseniz, çok faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, yetenekler, evimiz, güvenliğimiz, ülkemiz, huzurumuz, zevklerimiz ve konforumuz ön plana alacağımız konular olabilir iki gün için. Ortaya çıkabilecek bilgiler, haberler veya yapılabilecek açıklamalar ön planda. Öz güvenimiz, enerjimiz ve cesaretimiz yüksek. Hızla belli girişimlerde bulunabiliriz. Özellikle akşam saatlerinde, kendimizi en iyi şekilde ifade etme şansımız var. Ancak, artan öz güven ve cesaret gereğinden fazla açık konuşmamıza neden olabilir. Bugünlerde, tutulmanın etkileri sebebiyle yaşanan gelişmeler veya olaylar, bazı planların, işlerin, ilişkilerin ya da düzenlemelerin eksik yönlerini görmemizi, yanlışlarını bulmamızı sağlıyor. Kontrolümüz dışında gelişmeler karşısında neler yapabileceğimizi öğreniyoruz. Neyin işe yarayıp neyin yaramadığı açıkça ortada. Ortam değişiklik gerektiriyor. Değişikliklere uyum sağlama yeteneğimizi geliştirmemiz, bugün ve yarın olduğu gibi gelecekte de bize pek çok alanda çok şey sağlayacağa benziyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konularda fikir belirtmemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi öne attığınız durumlar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde olayları net görmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için başkalarından yardım almanız sizi rahatlatacaktır.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PARA kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacak. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratmış olacaksınız.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde gündelik yaşamınızdaki aktif hareketlerinizi ve hareketli yapınızı sınırlayan bir etki sözkonusu iken, kendinizi durağan ve yeni kararlar almanın eşiğinde hissedebilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz ve enerjinizi çalışma yaşamınıza ve projelerinize aktarmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız.

30 Eylül 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa atılacak adımlarda disiplinli ve sorumlu davranmayı başarırsanız, oldukça güzel sonuçlar alacağınız bir gün olacak. Sosyal ortamlarda iletişiminizi canlı ve iyimser tutabilirsiniz.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem dinlenme, kabuğunuza çekilme ve önümüzde ki sürece hazırlık dönemi olacak sizler için. Daha içe dönebilir, yalnızlık ihtiyacınız artabilir, yaşamda daha çok geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Bu dönem yaşama karşı aktif katılımcı olmak yerine, biraz daha geri planda izleyici konumda kalmak size çok daha iyi gelecektir

30 Eylül 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

30 Eylül 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 10' 44" R
Ay
Yay
24° 29' 08"
Merkür
Koç
16° 13' 33"
Venüs
Koç
28° 09' 02"
Mars
Balık
27° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 07"
Satürn
Balık
16° 22' 08"
Uranüs
Boğa
22° 12' 56"
Neptün
Balık
28° 50' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 40"
Lilith
Başak
23° 04' 52"
True Node
Koç
15° 27' 06"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>