İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir arkadaş topluluğunda tanıştığınız kişi, artık umudu kesmenize karşın, bugünlerde sizi arayabilir. Ondan etkilendiğinizi herkese belli etmiş olmanız, bu anlamda toplu bir bekleyişe yol açmış görünüyor.

Eforunuzla göz dolduruyor ve başarıyı hak ediyorsunuz. Bugün aşk veyaşamınız umutlarla dolu. İş hayatınızda sizi önemli yerlere getirecek görüşmeler yapılıyor.

Gecikmiş bir alacağınız bugünlerde sizi yollara düşürebilir. Borçlunuzun rahatlığına hiç bir anlam veremiyorsunuz. Ailedeki sistemsiz para kullanımından şikayetçi görünüyorsunuz.

Bazı konularda etkilenmeye fazlaca açık görünüyorsunuz. Yine böyle yapıp alacağınız yanlış bir karar sizi çok hatalı bir yola sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir akraba ilişkiniz sizi yoruyor. Onun çıkardığı sorunlar başka önem verdiğiniz ilişkileri de etkileyebiliyor. Uzaktaki bir dostunuzdan can sıkan haberler alacaksınız. Bu haberleri gizli tutma ihtiyacı hissedebilirsiniz.Yalnızlık duygunuzu yenmiş görünüyorsunuz. Bugün sizin umudu kovalama gününüz olabilir. Bu günü değerlendirebilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler gün boyu Aslan burcunda seyrini sürdürecek Ay etkisinde size söylenenden ziyade, sizin ne düşündüğünüz önemlidir. Kimseyi takmazsınız. Saat 18:22 Ay-Mars karşıtlığı etkisinde fikirlerimizi özgüvenli şekilde öne süreriz. Kimseden çekinmeyiz. Çevremizle bağımız gayet güçlüdür. Baskıya boyun eğmeyiz. Eğer bir şeyler canımızı sıkıyorsa bunu dile getiririz. Etrafımızdaki insanlar bizden etkilenirler. Farklı özelliklerimizle ilgi odağı oluruz. Kimsenin bizi etkilemesine izin vermeyiz. Saat 20:36 Jüpiter-Chiron görünümü, hayatın zorlukları, karmaşasından sizi uzaklaştıran bedeninizi ve ruhunuzu güçlendiren şifalı bir destektir. Evet kolay şeyler yaşamadığınız. Bazen insanlar kimi zaman sağlık veya parasal konular yüzünden umudunuzu yitirdiniz. Bu görünümün ilahi gücüyle, asıl önemli olanın insanın kendisiyle barışıklığı olduğunu, huzurdan başka hiçbir şeyin insanı iyi edemeyeceğini anladınız. Bu şifalı enerji, sizin yaralarınızı iyileştirir, umutsuzluğunuzu giderir ve size rehberlik eder. Kendi kendinizin şifacı olursunuz. Keyifli, kendinizle barışık, huzurlu ve stresten uzak bir gün geçirmeniz dileğimle,

1 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün olağanüstü şeylerle karşılaşman mümkün. İş yerin ile ilgili sürpriz bir haberler karşılaşabilirsin. İşin uçunda kendini de görmen olası ancak düzen ve hız konusunda sıkıntı olmayacak, bu yüzden konuna odaklanman gerekir. Organizasyonlar ya dayemeği gibi yoğun bir akışın içinde olabilirsin. Ancak burada karşılaştığın manzaralar sinirini bozarsa kimselerle çatışma çünkü gökyüzü biraz daha sakin olursan kazanabileceğini ifade ediyor. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinle farklı etkinliklere dâhil olabilirsin. Sevdiklerinin haklarını savunmak onların yanında durmak için kardeşler arasında hâkimiyet kuruyorsun. Sevdiklerinle uyum sağlamak bugün çok kolay olacak.

1 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize karşı isteklerinizi belirtirken daha sakin olmanızı ve üslubunuzu değiştirmenizi tavsiye edebiliriz. Mantığa uygun bir şekilde söyleyip dürüst davrandığınız taktirde sizi mutlaka anlayacaktır.

1 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız konularla ilgili eğitimler alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda daha hızlı ilerleyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz. Gün içindeki sıkışıklıklar moralinizi bozmasın.

1 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizde olumlu etkiler altındasınız. Yeni anlaşmalar konusunda patronlarınızdan destek var.

1 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun yöneticisi Merkür bugün değiştiriyor ve Yay'da ilerlemeye başlıyor. Bu dönemde hem sizin hem de başkalarının sizi tutması, sınırlaması biraz zor olabilir. Özellikle ilişkilerde daha fazla insiyatif arayabilirsiniz. Bu hızlı ve tempolu ortamda kendinizi yormamaya dikkat etmelisiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğrenme ve araştırma arzunuz çok yüksek. Meraklarınızı giderecek sizi canlandıracak hobilere dönebilirsiniz. Duygularını gizleyen, huzursuzluk çıkaran insanlar gün boyu sizi meşgul edebilir.

1 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda seyahat eden Ay, yaratıcılığınızı ön plana çıkartır. Ani kısa bir seyahat gündeme gelir. Yeteneklerinizi sanal ortamda duyurmak için iyi bir dönem. Kurslara başlamak için araştırmalar yapabilirsiniz. Kardeş ve yakın akrabalarla geçireceğiniz vakit size neşe ve huzur verir. Canlı bir gün.

1 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız.

1 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 37' 33" R
Ay
Koç
11° 36' 23"
Merkür
Koç
19° 54' 31"
Venüs
Boğa
07° 36' 16"
Mars
Koç
03° 51' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 44"
Satürn
Balık
17° 01' 56"
Uranüs
Boğa
22° 39' 19"
Neptün
Balık
29° 03' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 26"
Lilith
Başak
23° 55' 56"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>