İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlk günkü heyecanı hala arıyor, onun sürekli yaşanmadığı ilişkiye aşk demiyorsunuz. Sürdürdüğünüz ilişkide bu zenginliği asla bulamayacağınız çok belli oluyor. Partnerinizin heyecanını tükettiğini siz de görüyorsunuz.

Çalışmak istemediğiniz,yaşamını yargıladığınız dönemleriniz oluyor. Ama bunun elinizdeki birtakım işlerden kaynaklandığını düşünüp yanılıyorsunuz. Aslında siz dönem, dönem haytalık yapmak istiyorsunuz. Ama biliyorsunuz, şu günler hiç zamanı değil.

Sizi tasarrufa yöneltmek için büyük uğraş veren biri var. Ondan gizli harcamalar yapıyorsunuz. Günü hızla yaklaşan ödemeleriniz, yakında bu garip oyunun tadını kaçıracak.

Önemli bir kararı bir an evvel almaya zorlanıyorsunuz. Bunun kolay verilecek bir karar olmadığını biliyorsunuz. Etki altında kalmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şakalaşmalarınız bazen alaycılık olarak algılanabiliyor. İnce zeka ürünü esprilerinizin buna neden olduğunu düşünüyorsunuz. Belki, ama sürekli espri yapma ihtiyacı duymanızın da bunda payı büyük. Son günlerdeki birtakım söylentilerden duyduğunuz rahatsızlık, geçici küskünlükler yaşamanıza yol açacak. Yakında toplu bir eğlencenin içinde olacaksınız.

10 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 10 Ekim 2017 (saat 16:20)-8 Kasım 2018 (saat 15:38) tarihleri arasında Jüpiter-Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Bu sizinhayatınızla ilgili karşınıza çıkabilecek güçlü fırsatların göstergesidir. Ayrıca özel veyaanlamındaki ortaklığın da işaretçisidir. Sağlığınızla ilgili araştırma veya tedaviler de bu dönemde etkili olur. Üstünüze düşen görevleri tutkulu, inançlı şekilde, zorlansanız bile yılmadan kararlılıkla bir şekilde sürdürdüğünüzde emin olunuz ki, başarısız olmanız mümkün değildir. Siz bu süreçte baskı veya bir takım güçlükler karşılaşabilirsiniz. Ancak bütün bunlar, o işi bütün derinliğiyle öğrenmenin yoludur. Eğer bu işe, bu yola kendinizi adamışsanız, o zorluk sizi yıldırmayacaktır. Bilakis güçlendirecektir. Çalışma hayatında ve günlük yaşamda, gücünüzü doğru kullanmayı, yönlendirmeyi, yönetmeyi öğreneceksiniz. Diyelim ki sizi rahatsız eden, çalışmanıza engel olan bazı rahatsızlıklarınız var. Jüpiter-Akrep burcunda bunların tedavisi mümkün olacaktır. Birveya proje üzerinde odaklanmanın mümkün olduğu bu süreçte, işlemeyen, verimsiz olanı-olmayandan ayırarak temizleyebilir, işlerlik kazandırabilirsiniz. Şimdi gelelim bu geçişin gölge yanlarına. Aynı ortamda çalıştığınız veya yaşadığınız insanların sizin üzerinizde veya siz onlar üstünde baskı, güç, kıskançlık, manipülasyon, öfke, intikam gibi olumsuz duygulara karşı dikkatli olunuz. Bunlar insanı hasta eden olgulardır. Bunların kaynağına inmek gerekir. Neden böyle davranıyoruz veya neden bize karşı böyle davranıyorlar. Yüzleşmede bulunmak gerekir. Hırstan uzak durun lütfen. Siz bu dönemde potansiyel gücünüzü gelişim ve büyüme anlamındaki işlere yöneltirseniz muazzam başarılar elde edersiniz. Tam tersi durumda etrafınızla aranızda güç savaşları başlar ki, bunun size faydası olmaz. Üreme organlarıyla ilgili rahatsızlıkların tedavisi, ruhsal ve bedensel temizlik çok önemlidir. Hileli işlere karşı dikkatli olalım. Jüpiter-Akrep burcu seyrinin tüm dünya için olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

10 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fırsatlarla dolu bir gün. İlişkinde ya da çalışma hayatında sana sıkıntı veren konularda yüzün gülecek.

10 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlara doğru değer ver, hak etmeyenleri sil.

10 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularla ilgilenebilirsiniz. Başlatmanız gereken işlerde daha istekli olabilirsiniz. İlişkilerinizde farkındalığınız artabilir. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Keyif aldığınız konularda daha aktif olabilirsiniz. Tamamlamanız gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Kendinizi ortaya koyarken bazı krizler ortaya çıkabilir.

10 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızın harekete geçtiği bir gün. Ancak, mantığınız ve anlayışınız yüksek olduğu için duygularınızı kontrol etmeyi başaracaksınız. Arkadaşlarınızla çok hoş organizasyonlar yapabilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte dost davetlerine katılabilirsiniz. Alkollü içeceklere dikkat etmelisiniz.

10 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

10 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda şanslara kucak açabilirsiniz. Yeni projeler ve adımlar sizi heyecanlandıracak. Sağlığınızda da gelişmeler yaşanabilir. Kilo almaya meyilli olabilirsiniz.

10 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızın harekete geçtiği bir gün. Ancak, mantığınız ve anlayışınız yüksek olduğu için duygularınızı kontrol etmeyi başaracaksınız. Arkadaşlarınızla çok hoş organizasyonlar yapabilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte dost davetlerine katılabilirsiniz. Alkollü içeceklere dikkat etmelisiniz.

10 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

10 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 03" R
Ay
Oğlak
11° 30' 50"
Merkür
Koç
16° 32' 54"
Venüs
Koç
29° 44' 33"
Mars
Balık
28° 56' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 09"
Satürn
Balık
16° 29' 06"
Uranüs
Boğa
22° 17' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 04"
Lilith
Başak
23° 13' 28"
True Node
Koç
15° 23' 20"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>