İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin artık alışkanlığa dönüştüğü şeklinde bir korkunuz var. Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku, yavaş yavaş bir alışkanlıkla yer değiştiriyor.

Bir arkadaşınızın kazançlı işi, mesleğinizle alakalı olmamasına rağmen sizi çok çekiyor. Sıkı bir haftadan çıktınız. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz.

Partnerinizin zorlamasıyla sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtarıyor. Kenarda para bulundurmanın önemini kavrıyorsunuz. Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var.

Partneriniz hayatı sevmekten başka, bunu çok iyi değerlendirmeyi de biliyor. Ona ayak uydurmaya gayret göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam yeni insanlarla tanışacaksınız. Gecenin ortalarına kadar hoşlanmadığınız muhabbetlere katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Yakın bir zamanda hayatınızı çok etkileyecek bir gelişme yaşayacaksınız. Güne güzel başladınız. Hafta sonlarını dolu dolu yaşamayı biliyorsunuz. Çok hareketli olmayan eğlenceleri tercih ediyor, bu konuda sevgilinizle çelişiyorsunuz.

6 Ekim 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 04:46 Ay-Pluto görünüm etkisinde, birileri üstünüzde hakimiyet kurar. Kendi isteklerini dayatır. Siz çıkarlarınızı düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Saat 12:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, toplumsal hayatta kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmemizi, duygularımızı net bir şekilde ortaya koymamızı, haksızlıklarla mücadele etmemizi sağlıyor. Çevremizle bağımız gayet güçlü. İşlerimizi yoluna koyarak, planladığımız şekilde hareket ederek ilerleyebiliriz. Her konuda gelişimden yanayız. Saat 14:27 Ay-Satürn görünümü, ilişkide duygularınızı kontrol altına almanızı sağlar. Bu sayede bilinçli şekilde hareket edebilir, doğru bir karar verebilirsiniz. Birbirinizin hayata bakışını, yaşam felsefesini, düşüncelerini, ilişkide merkez aldığı noktaları sormaya, anlamaya, onu tanımaya çalışırsınız. Bunlar gayet faydalıdır. Saat 21:59 Ay-Uranüs görünümü, heyecan vericidir. İlişkileri keyifli hale getirir. Arkadaşlıklar, paylaşım ve sohbetler bu saatlerde yoğundur. Günün tüm olumlu ve güzel gelişmeleri sizlerden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Ekim 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddialısın ve bunu görüntüne yansıtmaktan çekinmediğin bir gün. Estetik bir operasyon gündeme gelebilir.

6 Ekim 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yersiz harcamalara karşı dikkatli olun!Kandırılma ve kanmak üzerine üzücü deneyimlerimiz olabilir.

6 Ekim 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapmak için fırsatınız olacak. Gün içinde arzu ettiklerinizi başarabilmek için yeniden harekete geçebilirsiniz. Bu konuda etrafınızdaki insanların desteğini alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden gelen paralar olabilir.

6 Ekim 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı karışıklıklar olabilir fakat projelerinizi gerçekleştirmek için kararlı davranacaksınız ve konusunda uzman olan kişiler ile görüşeceksiniz. Çeşitli seminerler ve eğitim programlarına katılabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alıp bol bol davet edilebilirsiniz. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz işlerin dışında çok farklı konulara ilgi duyarak girişimde bulunacaksınız.

5 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gelişmeler beklediğiniz ölçüde hızlı olacak. Fırsatlarla karşılaşacak, teklifleri fazla düşünmeden değerlendireceksiniz. Parasal konulara yönelik yeni girişimlerde bulunabilir, hızlı hareket edebilirsiniz.

6 Ekim 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hareketli ortamlar, özel yaşantınızı ihmal etmenize neden olabilir. Arkadaşlarınıza karşı anlayışı elden bırakmayın. Kariyerinizin gereklilikleri üzerinizde stres oluşturabilir.

6 Ekim 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda meydana gelecek Dolunay size ilişkinizdeki rolünüzü hatırlatacak ve işinize yaramayan davranış kalıplarını değiştirmenize yardımcı olacak. Kimseyle özellikle arkadaşlarınızla münakaşaya girmeyin. Sonradan üzüntü duyarsınız. Ağzınızdan çıkan kırıcı sözleri telafi etmek her zaman pek kolay olmaz. Yeni ilişkiler gündeme gelebilir.

6 Ekim 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

6 Ekim 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 22' 53" R
Ay
Aslan
15° 39' 53" R
Merkür
Koç
28° 46' 33"
Venüs
Boğa
18° 45' 08"
Mars
Koç
10° 47' 20"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 44"
Satürn
Balık
17° 43' 34"
Uranüs
Boğa
23° 10' 50"
Neptün
Balık
29° 18' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 15"
Chiron
Koç
21° 26' 26"
Lilith
Başak
24° 56' 12"
True Node
Koç
14° 52' 51"
Son Güncelleme : 14/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>