İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu ilişkide daha gönlü ferah davranmanız gerekiyor. Siz ise kendiniz kadar sevgilinizi de germekte müthiş mahirsiniz. Oysa bunu daha sakin yaşayabildiğinizde, mükemmel bir sevgiliniz olduğunu göreceksiniz.

Karizmatik biri olarak görülmeniz,ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor size. Bir o kadar da mesleki bilginizi arttırmanız, iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayacak.

Yeni yeni para kaynakları arıyorsunuz. Bu açılım, kaçınılmaz olarak işyerinizle ilişkinizi riske sokuyor. Ek işlerinize ayırdığınız zaman, işyerinizde her haliyle belli oluyor.

Bu günlerde dikkatinizi toplamaya değil, dikkatinizi dağıtmaya ihtiyacınız var. Çünkü uzun zamandır dikkatinizi tek bir konuya odaklamış durumdasınız. Bundan kurtulmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kontrolünüz dışı durumlar sizi tereddütte bıraksa da veya şaşırtsa da, bugün kişilerin üzerine çok da gidilmemesi gereken bir gün. Yalnız kamayı tercih edebilirsiniz, zira karşılıklı, bire bir durumlar epeyce sabır gerektirebilir.

8 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 07:02 Ay-Pluto destekleyici görünümü, bir takım sorunları aşabilmek için, sabırlı olmanın ne kadar önemli olduğunu işaret ediyor. Saat 13:46 Ay-Marsgörünümünde, iç huzurumuzu önemseyeceğiz. Özellikle ilişkimiz, ailemiz ve yuvamızla alakalı konularda eleştirilmekten ve huzurumuzun kaçırılmasından hoşlanmayacağız. Saat 15:54 Venüs-Satürn görünümü, önümüzdeki iki gün boyunca, aileniz, ülkeniz, duygu dünyanız ve ilişkinizle ilgili konularda endişe duymanız, eleştirel yaklaşımlarda bulunmanız mümkündür. Bir şeyleri düzene kavuşturmak, sağlıklı hale getirmek veya sorunlara çare bulmak kolay olmayabilir. Meseleleri tartışarak, gereğinden çok fazla büyüterek ele almamıza neden olan bu görünüm, doğaldır ki, çözümsüzlüğe neden olur. Benim tavsiyem, mantıklı bir şekilde durumları ele almaktır. Ancak bu sayede sakinleşiriz ve yanlış kararlardan kaçınırız. Saat 16:46-9 Ekim saat 04:45 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında, içinden çıkamadığımız bir durumu zorlamak yerine, bu saatlerde kendi akışına bırakmak ve sakin bir şekilde düşünmek, iç sesimize kulak vermek gayet yararlıdır. Böylece hem kendinizi üzmemiş hem de yormamış olursunuz. Saat 21:37 Ay- Chiron görünümü, ailenizle olan ilişkinizi ve toplumsal hayatınızdaki yerinizi göz önüne alarak hareket etmenizi destekliyor. Kimseye belli etmesiniz de, siz paranın birçok zayıflıkları örtücü etkisinin farkındasınız. Onun içindir ki, artık aza kanaat etmek yerine, büyük oynamak istiyorsunuz. Tabii ki, bunun için en doğru kararı vermekten yanasınız. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

8 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elini attığın her işte farkını hissettireceğin bir gün. Uyku problemi yaşıyorsan, içeceklerine dikkat etmelisin.

8 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrolünüz dışı durumlar sizi tereddütte bıraksa da veya şaşırtsa da, bugün kişilerin üzerine çok da gidilmemesi gereken bir gün. Yalnız kamayı tercih edebilirsiniz, zira karşılıklı, bire bir durumlar epeyce sabır gerektirebilir.

8 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Belki bazı elde olmayan koşullar yüzünden bazı talihsizlikler gündeme gelebilir. Ancak bunu bir kişilik problemi olarak görmemelisiniz.

8 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önemsediğiniz kişiler ile görüşebilirsiniz. Ciddi organizasyonlar içinde yer alabilir ve önemli kişileri bir araya getireceğiniz projeler yapabilirsiniz.

8 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde gizliliklerin açığa çıkma vakti.Önemli bir ilişki fırsatı ve tanışmalar yaşanabilir.

8 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda birtakım kopuşlar ve streslerin olması söz konusu. Ev ortamlarınızda dekorasyona, tadilata kalkışacaksanız uzak durmakta fayda olabilir.

8 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hoş sohbetli bir gün olması zor zira Venüs ve Satürn'ün zor bir kontağı olacak. En iyisi tek başınıza program yapıp bugünü kendinize ayırın. Pilates, zumba, yürüyüş için harika bir gün. Bu fırsatı sakın kaçırmayın. Kulaklıkla yürüyüş yapıp sevdiğiniz müzikleri dinleyin. Arkadaşlarınızla kısa sohbetlerde bulunabilirsiniz.

8 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

8 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 20" R
Ay
Oğlak
05° 25' 29"
Merkür
Koç
16° 25' 09"
Venüs
Koç
29° 10' 39"
Mars
Balık
28° 35' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 45"
Satürn
Balık
16° 26' 38"
Uranüs
Boğa
22° 15' 46"
Neptün
Balık
28° 51' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 30"
Lilith
Başak
23° 10' 25"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>