İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle tam bir uyum içindesiniz. İkinizin de pek hoşlanmadığınız arkadaşlarınız var. Bu insanların ilişkinize olumsuz bakışları ne aranızdaki ne de onlarla olan ilişkinizde bir sorun yaratmıyor.

Kendi başınıza yepyeni birdüşünüyorsunuz. Bu fikir, yakınlarınızdan pek beğenilmiyor. Çok çalışmanıza rağmen işler yolunda gitmiyor. Son günlerdeki bu durum sizi düşündürüyor.

Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceksiniz. Fikirlerinize sıcak bakmayan yakınlarınızın size destek vermeyeceğini biliyorsunuz.

Ara sıra ortaya çıkan bir eski arkadaşınızla, yakın bir zamana da şiddetli bir tartışma yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişikliği seviyorsunuz. Durağanlık sizin için hiç uygun değil. Ama bazı konularda da şaşkınlık yaratacak derecede statükocu olabiliyorsunuz. Uzun zaman önce tanışıp neredeyse unuttuğunuz bir kişi, bugünlerde yeniden hayatınıza girecek. Geleceğinizle ilgili almaya çalıştığınız birtakım kararlarda zorlanıyor, danışacak birilerini bulamıyorsunuz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 04:45 sonrası burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay sizi iki gün boyunca ışıklandıracak bir etkidir. Harekete geçmek için hiç kimseyi beklemenize gerek yok. Zekanız size nerde ne yapmanız gerektiğini söyleyen rehberinizdir. Sorunlarınız varsa bugün kolaylıkla çözdüğünüzü fark edersiniz. Esprileriniz, bilginiz ve genç duruşunuzla etrafınızdaki insanlar üzerinde bir hayli etkili olabilirsiniz. Sizi canlı tutacak, özgür kılacak, ilginizi çekecek insanlarla bağlantıya geçebilirsiniz. Eğitim,konularında durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Bugün iletişimde öncüsünüz. Eğer söyleyecek bir şeyleriniz varsa, ki daima vardır bunları çekinmeden ortaya koyabilirsiniz. Sonuçta içimde tutacağıma, söylerim rahatlarım diye düşünebilirsiniz. Saat 15:26 Merkür-Pluto görünümü, işbirliğinin önemini vurgulayacak. Tabii ki bir işin başarılı şekilde gerçekleşmesi için, kimlerle çalışmanız gerektiğini iyi düşünmelisiniz. Aşk hayatınız ve sosyal ilişkilerinizde de durum budur. Sadece çıkar ilişkine dayalı yürütülen veya sadece bir takım arzuların doyurulması temeline dayalı beraberlikler uzun sürmez. Burada niyet önemlidir. Bir yola çıkılmışsa, bir hedef belirlenmişse, zorlukların da birlikte aşılması gerekir. Bunun tersi bir durumda, ilişkiler bozulur, kişiler birbirine karşı baskı uygular ve anlaşmazlık yaşanır. Bundan herkesin kaçınmasında fayda var. Yeni haftanın güzel gelişmelerle bizleri mutlu etmesi dileğimle,

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimin artık çok daha rahat akacağı günlere girdin. Sosyal ilişkilerinden güzel kazanımlar elde edebilirsin.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hak ettiğin sevgiyi alamadın mı kendini üzme, sorun sen değilsin.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel gelişiminiz için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Sizin hayat yönünüzü belirlemenizde etkili olacak sorumluluklar alabilirsiniz. İş hayatınızda yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda sakin kalmaya özen gösterin. Kardeşlerinizle ilgili konular gündeminizi değiştirebilir.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRDEN yükselişe geçen özgüveniniz sizi cesaretlendireceği gibi hatalar yapmanıza da neden olabilir. Cesur kararlar alırken dikkatli olun.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

9 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızdaki konuşmalarınızda şüpheleriniz devreye girebilir. Her şeyi sorgulamaya meraklı olacaksınız. Tutkularınızı iyi kontrol etmelisiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bazı olaylar duygularınızın yükselmesine neden olacak. Hareketli bir gün. Ekip çalışmalarında başarılı olacak, yakınlarınızdan çok hoş teklifler alacaksınız. Bir arkadaşınızla aranızdaki ilişki aşka dönüşebilir.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

9 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 59" R
Ay
Oğlak
06° 15' 07"
Merkür
Koç
16° 26' 09"
Venüs
Koç
29° 15' 17"
Mars
Balık
28° 37' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 37"
Satürn
Balık
16° 26' 58"
Uranüs
Boğa
22° 15' 59"
Neptün
Balık
28° 51' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 43"
Lilith
Başak
23° 10' 50"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>