İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşam için düşündüğünüz sevimli sürpriz, özel bir sevgili olduğunuzu bir kez daha kanıtlayacak. İlişkinizi önemsiyor ve onu sürekli yenileme isteği duyuyorsunuz.

İşyerinizdeki yeni düzenleme konusunda ne kadar iyi karar verdiğinizi bugün bir kez daha anlayacaksınız. Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırsa da, hemen toparlanabiliyorsunuz.

Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçebilir. Bu, hesaplarınızı biraz şekle sokacak. Gelirinizin azalması harcamalarınızı azaltmıyor. Bazen tedbiri elden bırakabiliyorsunuz.

Farkında olmadan birileri tarafından sınanıyorsunuz. İş yaşamınızda bugünlerde epeyce uyanık olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev, aile ilişkilerinizde yaşantınızı sorgulayabileceğiniz bağımlılıklar söz konusu. Yanıtsızlığınızın umutsuzluğa dönüşmemesi için gösterdiğiniz çabaların paylaşılması, bugünlerde çok olası. Sizin çok sıklıkla konu edildiğiniz bazı tartışmaların farkındasınız. Bu oluşumda size dönük olumsuz düşünceleri, tartışmaların dışından etkileyemeyeceksiniz.

6 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 6 Mart saat:10:34-23 Mart saat:03:19 tarihleri arasında Merkür-Koç burcunda ilerleyecek. Bu seyir sizler için aktif bir iletişimin simgesidir. İkizler, zaten iletişimin öncüsü kişilerdir. Yeni tanışmalar, karşılaşmalar, davetler, organizasyonlar birçok kişiyle bir araya gelmenizi sağlayıcı gelişmeler söz konusu olacaktır. 23 Mart-15 Nisan tarihleri arasında Merkür-Koç burcunda gerileyecek. Beklemeye pek sabrınız olmaz. Oysaki yeniden her şeyin dikkatli şekilde ele alınması gerekecek. Gün boyunca şans hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişken ruh halin net kararlar almana engel olabilir. İnsanlarla arana mesafe koyacaksın.

6 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ilişkilerinizi daha iyiye götürmek adına şanslı bir gün. Bu konuyla ilgili farklı projelerde yer alabilir ayrıca sizin fikirleriniz karşınızdaki kişiye çok değerli gelebilir. İletişimde açıklık ve netlik yerine daha politik ve gerçekçi yaklaşımlar benimserseniz daha başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. İş yaşamınızda başarı çıtanız pratik zekânızla beraber paralel ilerliyor. Her zaman yaptığınıztakdir edilmeyebilir. Fakat şunu bilin ki sizler entelektüel bilginiz pratik zekânızla her zaman çalışma hayatının aranılan kişilerisiniz.

6 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşinizle ilgili konular gündeminizi işgal edeceğe benziyor. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yürüttüğünüz işleri tamamlayabilirsiniz. Bugün Yeni planlar hazırlayıp kararlı bir şekilde uygulamaya başlayabilirsiniz. Artık işinizde sizi yoran ve yıpratan süreçler ve kişilerle ilgili adımlar atmaya hazırsınız. Heyecanlı ve kararlı şekilde aksayan noktaları düzeltmek isteyeceksiniz.

6 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün zekanızı yeteneklerinizle birleştirerek işinizde oldukça başarılı bir gün geçireceğinize işaret etmekte. Bugün yapacağınız tüm girişimleriniz olumlu sonuçlanacak ve yetenekleriniz maddi anlamda kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır. Günü ne kadar iyi değerlendirirseniz kazanımlarınız o denli yüksek olacaktır. Daha önce planladığınız fakat uygulamaya geçmediğiniz konuların startını bugün verebilirsiniz. İş hayatınızda popülaritenizin hızla yükseleceği bu şanslı süreci çok çalışarak değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınız da ise bekar İkiz'ler biraz çevrenize özen göstermeli ve size olan ilgiyi fark etmelisiniz. Evli ya da uzun süredir beraberlikleri devam edenler ise rahatsızlıklarınızı yüreğinizde tutmak yerine ifade etmelisiniz.

6 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ev, aile ve yerleşime ait konular ile ruhsal anlamda kaygılar hissedebilir, geçici endişelere kapılabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aile içi iletişim vehayatınız konusunda kararlı, istikrarlı ve sağlam adımlar atabilmenizi destekleyen, olayları yoluna koyan bir atmosferde olacaksınız.

6 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizle iletişiminiz artacak. İş hayatınızdaki gelişmeleri arkadaşlarınıza aktarabilir, onlarla birtakım planlar, konuşmalar ve görüşmeler içine girebilirsiniz.

6 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yönetici gezegeniniz Merkür ger hareketiyle beraber Koç burcuna geçiş yapıyor. Arkadaşlıklar, gruplar, gelecekle ilgili planlarınız bu dönemde hareketlenir. Bol bol fikirsel anlamda tartışacağınız bir dönemdesiniz. Bazı arkadaşlarınızla aranıza soğukluk girse de bu kalıcı olmayacaktır. Maymun iştahlı kişilere dikkat!

6 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, hiç beklemediğiniz şekilde, hesapta olmayan bir tatile çıkma fırsatı yakalamanız mümkündür. Şartları zolayın ve bu tatile çıkmaya bakın çünkü bu, hayatınızın en eğlenceli, renkli ve dinlendirici tatili olmaya aday olacaktır.

6 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 49' 07" R
Ay
Kova
29° 35' 24"
Merkür
Koç
18° 02' 25"
Venüs
Boğa
04° 02' 15"
Mars
Koç
01° 37' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 00"
Satürn
Balık
16° 47' 22"
Uranüs
Boğa
22° 29' 18"
Neptün
Balık
28° 58' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 50"
Lilith
Başak
23° 36' 40"
True Node
Koç
15° 21' 20"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>