İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sevgilinizle birlikte aldığınız kararların heyecanını ve mutluluğunu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bugün sevgilinizle görüşemeseniz de onunla telefonla sık sık konuşma fırsatı bulacaksınız.

İş yaşantınızda durgun bir dönemdesiniz. Bu durgunluk sizi sıkıyor ve veriminizi düşürüyor. Bugün amirinizle görüşebilir işlerin yokluğundan faydalanarak kısa bir tatile çıkmayı isteyebilirsiniz.

Maddi konularda tutumlu olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bugün yapmanız gereken harcamaları yapmayacak ve kendinizi frenlemeyi de başaracaksınız.

Yakın bir arkadaşınızı kaprislerinizle çok fazla sıkıyorsunuz. Hatalarınızı görün ve ona karşı dikkatli davranmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı gelişmeleri olumlu anlamda yönlendirme çabalarına girecek, yanlış anlamaların önüne geçmeye çalışacaksınız. Bunun getireceği sonuçlar size duyulan ilgiyi arttıracak. Bazı konulardaki enteresan görüşleriniz, size yeni ilişkiler sağlayabilir. Bu düşünceleri etkileyip değiştirebilecek kişilerle ilişkilerinizdeki mesafeyi iyi ayarlamanız gerekecek.

7 Mart 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 7 Mart saat:02:45-31 Mart saat:07:53 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Sosyal hayatınızı aktif hale getirir. İlişkiler daha çabuk kurulur. Hedefinize, arzularınıza uygun arkadaşlıklar yaşanır. Bununla da kalmaz. Liderlik gücünüzü ortaya koyarak isteklerinizi elde etmeniz mümkündür. Karşı cinsin gözleri üzerinizdedir. Girişken ve hevesli oluşunuz gözlerden kaçmaz. Gayet hevesli bir şekilde yeniliklere kucak açarsınız. Değişik kişilerle tanışmak onlarla bir arada olmak istersiniz. Devam eden ilişkinizde arkadaşlık öne çıkar. Çoğu zaman kendinizi daha fazla öne alırsınız. Beklemeye tahammülünüz yoktur. Farklı bir şeyler keşfetmek istersiniz. Eğer partneriniz size uymazsa, siz kendi başınıza bile olsa aktif yaşamınızı sürdürürsünüz. Birlikte gezebileceğiniz, aktivitelerde bulunacağınız, hatta aynı grubun içinde yer alabileceğiniz bir insan oldukça dikkatinizi çekebilir. Bulunduğu ortama renk katan insanları tercih edersiniz. Venüs geçişinin hepimiz için yeni bir bakış açısıyla ilişkileri gözden geçirmemizde vesile olması dileğimle,

7 Mart 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Büyüklerin, nasihatleriyle seni baskı altına alabilir. Akşam bazı dedikodular kulağına gelecek.

7 Mart 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız sıkıntılı olaylara karşı sizden gelen pozitif dokunuşlar harika etkiler bırakacaktır. Sorunların çözümü konusundaki ustalığınız burada da kendini gösterecektir. Gerek çalışma hayatınızda gerekse yakın arkadaşlar çevrenizden birilerinin hayatı ile ilgili çok ilginç bilgiler duyabilir ve duyduklarınıza bu anlamda şaşırabilirsiniz. Bu konuda özellikle yorum yapmaktan kaçınmalı ve duyduklarınızı gayet olağan karşılamalısınız. Aksi takdirde söyleyecekleriniz dedikodu kapsamında anlaşılabilir.

7 Mart 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünyerinizde yoğun bir gün olabilir. Çalışma arkadaşlarınızın, üstlerinizin bile sanki sizi yormak için çalıştığını düşünebilirsiniz. Yine de bu yoğunluğu çok kafanıza takmamalısınız. Bu geçici bir durum ve kısa süre sonra aşacaksınız. Bir yandan daorganizasyonunuz içinde popülerliğinizin arttığı, çevrenizin genişlediği bir zaman dilimi içindesiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yaşamınızın her alanında cesur davranın ve parlak zekanızı yapmanız gerekenler için kullanın.. Bugün dikkat etmeniz gereken tek konu duygusal meseleleri ele alış şekliniz. Hemen her konuda kendinizi haklı görür tarzda hareket ederseniz, Üzebilir sonunda en çok üzülen taraf siz olabilirsiniz. Adil davranın kendinize de birlikte olduğunuz insana'da pire için yorgan yakmanızın anlamı yok. Bekar İkizler sizlerde yükselen enerjinizle karşı cinsin üzerinde olumlu etkiler bırakacaksınız…

7 Mart 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere ve olumlu haberlere açık olduğunuz bugün, sosyal ortamlar, davetler ve organizasyonlar aracılığı ile eğer bekarsanız ilginizi çeken birisiyle tanışma imkanınız sözkonusu olacak. İş hayatınızdaki hedeflerinizin desteklendiği bugün, akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde geçmiş düşüncelere takılmamaya ve alınganlık göstermemeye dikkat etmelisiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan fayda görebilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı ısrarcı ve baskın tavırlar sergilemekten kaçınmalısınız.

7 Mart 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs 1 Nisan'a kadar Koç burcuna yerleşerek size sosyal ilişkilerinizde yeni kapılar açıyor.Arkadaşlarınız sayesinde yeni çevrelere girebilir, yeni topluluklarla tanışabilirsiniz. Tartışmaya açık panellere katılmak, sivil toplum örgütleri için çalışmak, gelecek planları yapmak için harika bir zamandasınız.

7 Mart 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşünme kabiliyetiniz güçlenecek, yaratıcı yönünüz de öne çıkacaktır. Bu sayede, uzun vadeye yayılacak planlar yapmaya koyulabilirsiniz. Ancak, detaylara indiğiniz zaman hayallere kapılıp gitmemeye dikkat edin; gerçekçi olmalısınız.

7 Mart 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 27" R
Ay
Balık
02° 51' 27"
Merkür
Koç
18° 10' 06"
Venüs
Boğa
04° 19' 11"
Mars
Koç
01° 48' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 13"
Satürn
Balık
16° 48' 33"
Uranüs
Boğa
22° 30' 06"
Neptün
Balık
28° 59' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Başak
23° 38' 12"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>