İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir ilişkinin ihtiyacı içinde olduğunuzun siz de farkındasınız. Karşınızdakini incitmek istemiyorsunuz ama ne yapsanız olmuyor. Bugün yine küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Bugün yakın bir arkadaşınızla hayallerinizi paylaşabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz projenin gerçekleşmesine çok az zaman kalmış olması ve bunun farkında olmanız yaratıcılığınız ve enerjinizi had safhaya ulaştırıyor.

Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak. Gelirinizin artacağını bilmek sizi mutlu ediyor. Yine de şimdiye kadar verdiğiniz açığı kapatmak kolay olmayabilir.

Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalısınız. Değişiklik yaşamak motive edici olduğu kadar stres de yaratabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel ve önemli konularda yapmak istediğiniz girişimler için gerekli fırsatları yakalayabileceğiniz bir gün. İletişim yeteneğiniz bugün size bu konularda beklemediğiniz mesafeler kaydettirebilir. Olumsuz tepkiler alabileceğiniz birtakım gelişmeler içindesiniz. Bu gelişmelerden kendinizi sıyırmanız gerekiyor. Gecikmiş kararlar sizi bazı risklere sokabilir.

8 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 01:03 Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Hayatın zevkli ve keyif veren güzelliklerinin tadına varmak, cesaretle her problemin üstesinden gelebilmek, inandığınız ne varsa üzerine gitmek istersiniz. İlişkisi olmayanlar yeni bir aşkın heyecanına kapılmaktan zevk alırken, ilişkisinde sorun olanlar partnerin nazından niyazından hiç mi hiç hoşlanmazlar. Saat 03:33 Ay-Venüs görünümü, kendimizi iyi hissetmemizi sağlar. Hoşumuza gidecek şekilde bu saati geçirmeye çalışırız. Karşı cinsle ilişkimiz olumlu yönde gelişir. Saat 07:15 Ay-Merkür görünüm etkisinde, eğer ilişkinizde sorunlar varsa meseleleri sakin bir şekilde konuşmanızda yarar var. Bu görünüm ayrıca arkadaşlarınızla bir araya gelme, sosyalleşme, kısa bir yolculuğa çıkma, haberleşme gibi alanlarda etkindir. Emekçi kadınların 365 günü kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

8 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilinin arkadaşlarıyla çok iyi diyalog kurması, gereksiz yere kıskançlık yapmana neden olabilir.

8 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerden yana oldukça gergin enerjiler mevcut. Bu konuda karşınızdaki kişilerle fazla zıtlaşmadan iletişime girmeli ve ani tepkiler göstermekten çekinmelisiniz. Bugün adeta ilişkilerden yana bir samimiyet testinden geçebilirsiniz. Bu zamana kadar üzerini örtüp boş verdiğiniz bütün konular karşınıza sıkıntılar şeklinde çıkabilir. Konuşmalarınızda gerçekçi olmayan söylemlerden uzak durmalı ve karşınızdaki kişiyi agresifleştirecek davranışlardan kaçınmalısınız.

8 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda bugün hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizde, fikirlerinizde çok esneksiniz. İkili ilişkilerinizde tepkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Dikkatsiz davranarak karşınızdaki kişiyi incitebilirsiniz. Sizden borç para isteyecek kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Ani kararlar vermekten kaçınmalısınız.

8 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün sürüncemede kalan bir konunun çözüme kavuşacağına işaret etmekte. Sabrınız iletişim gücünüz ve mücadeleniz haklı başarılarıda beraberinde getiriyor sizlere. Özel yaşamınızın yeniden yapılandığı keyifli bir sürecin kapılarını aralıyorsunuz bu sure içinde dikkat etmeniz gereken tek konu 3ncü şahısların hayatınız üzerinde ahkam kesmesine izin vermemek olmalı.

8 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başladığınız işleri sürdürmeye devam edeceksiniz. Biraz gergin ve sabırsız olmakla birlikte hızlı ve enerjik davranabilirsiniz. Yolculuklar yapabilir, uzun seyahatlere çıkabilirsiniz. Böylece sakinleşeceksiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız ortamlarda sinirli tavırlarınız olabilir. Ortak projelerde bazı sürtüşmeler ya da sorunlar yaşayabilirsiniz. Enerjinizi iyi vkullanmaya özen göstermelisiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün ilişkiler eviniz olan Yay burcunda seyahat edecek. Partnerinizin neşeli tavırları ve size verdiği kıymet mutlu olmanıza neden olur. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla buluşup birlikte harika vakit geçirebilirsiniz. Yeni kariyer fırsatları bugün kapınızı çalabilir. Yeni kazanç kapıları karşınıza çıkacaktır. Yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir. Eğitim, tanıtım, medya planlama, pazarlama konuları ön plana çıkabilir. Organizasyon işlerinde başarılı olursunuz.

8 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte sosyal ilişkilerin hayatınızdaki yeri, önemi artıyor. Arkadaşlarınızdan daha fazla destek görebileceğiniz bir dönem başlıyor. Sosyal gruplarda, organizasyonlarda daha fazla yer alabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz. Dostluklar ise kısa sürede aşka dönüşebilir.

8 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 33' 25" R
Ay
Yay
29° 34' 10"
Merkür
Koç
16° 18' 33"
Venüs
Koç
28° 37' 48"
Mars
Balık
28° 14' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 33"
Satürn
Balık
16° 24' 14"
Uranüs
Boğa
22° 14' 15"
Neptün
Balık
28° 50' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 59"
Lilith
Başak
23° 07' 28"
True Node
Koç
15° 25' 51"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>