İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Evliliğin kutsal bir kurum olduğu görüşünü paylaşıyorsunuz. Ama kutsanmış kurumlarla ilişkiden kaçınıyorsunuz. Bu yüzden sevgilinizin gizli evlilik isteği sizi üzüyor.

Yaratıcısınız. İş dünyasının tüm kurallarını yadsıyorsunuz. Boğaz tokluğu karşılığında geçen ömreyaşamı denmesi, sizde aşağılanmışlık hissi uyandırıyor. İş hayatınızda kronik bir bunalımdan başka bir şey görünmüyor.

Sürekli bir para krizi içindesiniz. Bugün elinize geçen paranın yarınla ilişkisini anlayamıyor, bu ilişkiyi kuramıyorsunuz. Çok alçak gönüllü beklentileriniz sizi kurtarıyor.

Sıkıntılarınızdan kurtulmanız için size yardımcı olmaya çalışan yakınlarınıza karşı olan tavırlarınızda dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde ve ailenizle ilgili çok emek sarfetmeniz gerekebilir, ev içinde oldukça aktif olabilirsiniz. Ev kazalarına karşı dikkatli olmalı, ikili ilişkilerde sabırlı davranmayı ihmal etmemelisiniz.

11 Ekim 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 06:38 itibariyle etkili Ay-Yengeç geçişinde insanlarla aranıza belirli bir mesafe koyma, hislerinizi anlatmaktan çekinme veya size ulaşılmasına engel olma gibi tavırlarınız vardır. Hiç bir şeyi beğenmez, kendinizce eleştirir ve daha mükemmel şeylere layık olduğunuzu düşünebilirsiniz. Parasal konularda bir hayli önemlidir. Mali durumunuza göre moraliniz yüksek veya düşük olabilir. Sizin için güvence bilhassa önem taşır. Saat 06:51 Ay-Jüpiter görünümü, konu para olduğunda hassas düşünmemize neden olur. Elimizdeki miktar yüksek dahi olsa kaygılanırız. Yetersizse bir şeyleri kafamıza takabiliriz. Maneviyattan ziyade, maddi kazancı önemseriz. Çünkü güvence bizim için, yarınların teminatıdır. Çocuklarımızın üzerine titreriz. Ufak problemleri gözümüzde büyütebiliriz. Saat 16:37 itibariyle etkili olacak Mars-Satürn görünüm etkisinde, ilişkide huzursuzluk duyabiliriz. Kafamızın içinde bir çok soruya cevap vermekte zorlandığımızı düşünürüz. -Nereye gidiyorum, nasıl bir hayat süreceğim, bundan sonrasında ailevi durumum, evim, geleceğim nasıl olacak, ilişkimde aradığımı bulacak mıyım diye içimizden geçiririz. Durumları olumsuz yönüyle ele alarak, dağ gibi problemlerin altında kaldığımızı hissederiz. Oysaki bu görünüm, tüm cevapların sizde yattığını söylemektedir. Nasıl mı? Gerçekçi olmalı, gereksiz meseleleri kafanızda büyütmemeli, inatlaşmamalısınız. Her şeyde kendinizi haklı görmek yerine, karşılıklı görüş alışverişinde hem ilişkinizi hem aile içindeki huzuru tekrar sağlayabilirsiniz. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.

11 Ekim 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven problemi yaşadığın bir gün. İlişkinle ilgili soru işaretleri artabilir. İşlerini ertelemek isteyeceksin.

11 Ekim 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyice soruşturup diğer insanların da haklı olabileceğini düşün.

11 Ekim 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapacağınız harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeniden harekete geçmek için çaba gösterebilirsiniz. Alacağınız destekler sizi biraz olsun rahatlatacaktır. Gün içinde zorlayıcı koşullar oluşabilir. Sakin kalmaya çalışın.

11 Ekim 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakin ve rahat bir gün geçireceksiniz. Düşündüklerinizi sevdiğinizle paylaşacak ve böylece fikirlerinizi yeniden gözden geçireceksiniz. Sevdiğinizin ilgisi ve sıcak davranışları rahatlamanıza yardımcı olacak. Sosyal faaliyetlerinizle birlikte istekleriniz de fazlalaşıyor.

11 Ekim 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca mutluluğu ve huzuru zihninizi ve bedeninizi dinlendirecek ortamlarda yer alarak ve evinizde bulabilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından faydalanabileceğiniz bugün,hayatınızda problemlere açık bir enerjiden geçerken, cinsel bölge rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

11 Ekim 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınıza ve aile ilişkilerinize dikkat edin. Eviniz ve yuvanızla ilgili bazı girişimlerinizde engeller ve sıkıntılarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek olabilir.

11 Ekim 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şans, fırsatlar, bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter bugünden itibaren 13 ay boyunca sizin ilişki alanınız olan 6. evinize geçiş yapacak. Bir yıl boyunca gündelik hayattaki rutininizde bereketli değişiklikleri yakalayabilirsiniz. İş yerinizi değiştirebilir, taşınabilirsiniz. Sizi çok mutlu edecek bir evcil hayvanınız olabilir. Jinekolojik detaylı muayene yaptırırsanız harika olur. Sağlık ön planda olur.

11 Ekim 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

11 Ekim 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 15" R
Ay
Oğlak
11° 19' 43"
Merkür
Koç
16° 32' 39"
Venüs
Koç
29° 43' 31"
Mars
Balık
28° 55' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 58"
Satürn
Balık
16° 29' 01"
Uranüs
Boğa
22° 17' 17"
Neptün
Balık
28° 52' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 01"
Lilith
Başak
23° 13' 23"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>