İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin baş başayken ve insan arasında iki farklı davranış göstermesinin arkasında gizli rahatsızlıklar olabilir. Aşkta, çıkmaz sokakları kaçınılmaz bir olgu, bir mutlak olarak görmemelisiniz.

Arkadaşlarla yapmaya çalıştığınız işbirliği, istediğiniz ölçüde söz sahibi olmanıza elverişli görünmüyor. Diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, baştan kayıpla başlayacağınızı düşünmenizde aceleci bir yargı.

Aynı kazanç düzeyinde olduğunuz bazı yakınlarınızın yaşadığı çıkmazlar size anlaşılır gelmiyor. Para işlerinde daha özenli, daha tutumlu olmayı bir suç gibi yaşamanız hiç gerekmiyor.

Çevrenizdeki tahmin ettiğiniz kişi, size sanki varlığıyla sıkıntı veriyor gibi. veriyor gibi. Dün akşam ve bugün yaşadığınız gerginliği başka nedenlerde aramamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihinsel dağınıklığın dışında sizi zorlayan birşey yok. Fakat, bu durum sizi rahatsız ettiği için sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Karar vermeniz gereken konularla ilgili daha sakin ve sabırlı davranmaya başlayabilirsiniz. Aslında gelişmeler olumlu ve yapıcı bir hal alıyor.

12 Aralık 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 09:42 Ay-Venüs görünümü, güzellikleri etrafımızla paylaşmak, yakınlık duyduğumuz kişilerle bir arada olmak, özgürce yaşamak arzumuzun işaretçisidir. İlişkilerde paylaşımı güçlendirici ve kendimizi iyi hissetmemizi sağlayıcıdır. Saat 17:43 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, aşk hayatımız, çocuklarımız ve bizi ilgilendiren her konuda geleceğimizi düşünerek hareket edeceğiz. Bugünlerin yarınları da var sözünü bugün bir hayli önemseyeceğiz. Saat 18:09 Ay-Pluto görünümü, cinsel arzularımızın yoğunluğu ve gizli saklı mahrem duygularımızın etkinliğini işaret ediyor. Sevdiğimizi kaybetmekten, sevilmemekten, ayrılıktan veya gücümüzü yitirmekten çekiniyoruz. Saat 23:38 Ay-Güneş görünümü, aşk hayatımızda uyumdan yana olduğumuzu ve bizi pozitif yönde destekleyecek, gönlümüzü hoş edecek bir ilişki arzuladığımızı gösterir. Gün boyunca her konuda güzellikler yanınızda olsun. Kalben sevgilerimle,

12 Aralık 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelecek planların sana heyecan veriyor. Hayallerini gerçekleştirmek için kararlı bir adım atabilirsin.

12 Aralık 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi kötü hissederseniz bunu önce kendinize ifade edin. Olayların gerçekçiliğini sorgulamak size gün genelinde stres yaratabilir. Şartları zorlamayın.

12 Aralık 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz konusunda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcamalar olabilir. Eğitsel konularda gelişmeler olabilir. Arkadaşlarınızla buluşup düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

12 Aralık 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularının ön planda olduğu günde istek ve beklentileriniz konusunda ısrarcı olabilirsiniz. Egolar gündeme gelirken kendinizi, yaratıcılığınızı öne çıkarabilirsiniz. Ancak ilişkilerde hassasiyetleri gözardı etmemelisiniz.

12 Aralık 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

12 Aralık 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sanatsal işleriniz için güçlü kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Önemli işlerinizi mutlaka tamamlamanız gerekiyor. Kararsızlıklarınızı netleştirmeye özen göstermelisiniz.

12 Aralık 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcuna yerleşmesiyle gruplarla kuracağınız diyaloglarda uyumlu beraberliği yakalarsınız. Sevdiğiniz kişiyle romantizmi paylaşmak için harika. Hatta eski sevgilinizden bile mesaj alabilirsiniz. Ayrıca çocuk ve hobilerinizle de yakından ilgilenmek sizi ve onu mutlu eder.

12 Aralık 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Her şeyin çaresi var.

12 Aralık 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 40' 14" R
Ay
Boğa
12° 34' 20" R
Merkür
Koç
21° 35' 32"
Venüs
Boğa
10° 12' 15"
Mars
Koç
05° 28' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 30"
Satürn
Balık
17° 12' 10"
Uranüs
Boğa
22° 46' 38"
Neptün
Balık
29° 07' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 21"
Lilith
Başak
24° 09' 59"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 07/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>