İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde özel ilişkilerle fazla ilgili biri var. Meraklı, müdahaleci ve geveze. Onun ilişkinizde kısa bir zamanda çıban başı olacağına inanıyorsunuz. Sevgilinizle yakınlığı sizi tedirgin ediyor.

Siz alttan alıp üstüne gitmedikçe, davranışlarını iyice hoyratlaştıran biriyle artık aynı mekanda çalışamayacağınıza karar vereceksiniz. Ama bunu ne şekilde sağlayacağınız hakkında bir fikriniz yok.

Alacaklarınızı toplayamıyorsunuz. Koşulları bildiğinizden fazla ısrarcı da olamıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde bir satın alma karşılığı büyük bir harcamanız olabilir.

Bir yakınınızın arkadaş ilişkileri pek memnun etmiyor sizi. Ama karşı çıkış biçiminiz yapıcı görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tartışmaları tırmandırma huyunuz var. Sempatikliğiniz sorun çıkmasını önlüyor. Ama, tartışmaktan kaçınılan biri olmaktan kurtulamıyorsunuz. Her anlamda yeniliğe çok hazırsınız. Yeni olduğu için daha değersiz bir şeyi tercih edebiliyorsunuz. Ölçülü mesafeli ilişkiler size göre değil. İnsanlarla dokunmadan konuşamıyorsunuz.

12 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 03:48 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, duygularımızı ifade edebilmenizde size cesaret veriyor. Uzun zamandır hislerinizi açıklamakta zorlanıyorsanız şimdi çekinmeden dile getirebilirsiniz. Bu görünüm, ailevi hayatınız, çocuklarınız varsa onların geleceğiyle ilgili karar vermenizi sağlar. Aşkta yanılmanın, zaman kaybetmenin önüne geçebilecek bu görünüm, aile içindeki iletişimi güçlendiricidir. Saat 11:13 Ay-Pluto karşıtlık etkisinde, bir yandan kimseye muhtaç olmadan yaşamak için ekmeğinizi kazanmanız diğer yandan sabırlı, sistemli, sorumluluklarınızın farkında hareket etmeniz yönünde etkileyicidir. Saat 15:26 Yengeç burcunda sondördün, partnerinizle dengeli bir şekilde paylaşımda bulunmak, çocuklarınızla alakalı mevzularda arkadaşça davranmak, isteklerinizi elde edebilmek için nazik ve ölçülü hareket etmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Çünkü elinizdekileri korumak, sahip olduğunuz değerlerinizi büyütmek ve geliştirmek, maddi manevi her konuda güvenliğinizi sağlamaktan yanasınız. Verdiğiniz bunca çabaya karşı sizi takdir etmediklerinde ve onaylamadıklarında kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Oysaki bugün kimsenin değil, sizin kendi içinizde kendinizi onaylamanız gerekiyor. Güven duygunuz birilerine bağlı olmamalı. Saat 20:33 Ay-Merkür görünümü, maddi konularda hassas düşünmemizi sağlıyor. Güvence arıyoruz ve bunu her konuda önemsiyoruz. İnsanların bize karşı adil davranmasını, nezaketle konuşmasını bekliyoruz. Saat 22:52 Ay-Mars görünüm etkisinde sosyal hayatınızı yakından ilgilendiren fakat bir türlü arzuladığınız gibi adım atamadığınız meselelere de gün içinde daha iyimser bakabilirsiniz. Son zamanlarda kendi dünyasına çekilmiş, sorunlarına çare bulmaya çalışanlar bu enerji sayesinde biraz olsun rahatlayabilirler. Yüzünüzü güldürücü, sizi mutlu edici gelişmelerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ve eğlencenin bir arada olacağı gün seni beliyor. Eskiyerinden arkadaşlarınla karşılaşabilirsin.

12 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalanını yakaladığın kişinin düzelebileceğini düşünme.

12 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelmek sizi keyifli kılabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda destek alacağınız kişilere ulaşmak için fırsatlar doğabilir. Gün içinde farklı fikirlerinizle etrafınızdakilerin ilgisini çekebilirsiniz. İşlerinizle ilgili alternatif konulara yönelebilirsiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakin ve rahat bir gün geçireceksiniz. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla karşılaşacak, birlikte çok hoş vakit geçireceksiniz. Yakınlarınızla ilişkileriniz sıcak ve güçlü olacak. Keyifli ve esprili bir tutum içine girecek, dostlarınızı eğlendireceksiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda hareketli ve çalkantılı bir gündeminiz olabilir. İş görüşmeleri, fikir alışverişleri açısından yapıcı bir gün geçirebilirsiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınızda, para konularında ani tepkiler verebilirsiniz. Ev hayatınızda her şeyi siz düşünüyorsunuz. Bu durum sizi yorsa da ailenizle keyifli zaman geçireceksiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Otorite figürleriyle gerginlikler, problemler meydana gelebilir. Cesaret gerektiren işlerde adım atmakta zorlanabilirsiniz.Yenigirişimleri için ikna gerektiren durumlarda kendinizi başarısız hissedebilirsiniz. Bugün sunum yapmak için pek de uygun değildir. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Ev konularında stresli ortamlara maruz kalabilirsiniz. Bol bol su içip yürüyüş yapın.

12 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

12 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 29" R
Ay
Oğlak
12° 04' 12"
Merkür
Koç
16° 33' 39"
Venüs
Koç
29° 47' 37"
Mars
Balık
28° 58' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 44"
Satürn
Balık
16° 29' 19"
Uranüs
Boğa
22° 17' 29"
Neptün
Balık
28° 52' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 13"
Lilith
Başak
23° 13' 45"
True Node
Koç
15° 23' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>