İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz adına yapabileceğiniz çok şey var. İki baskın kişiliğin duygusal ilişkisindeki hoş çözümsüzlükler içindesiniz. İlişkinizi baltaya vurulmuş taş gibi görmeniz için çok erken.

İşinize bağlılığınız kafanızdaki yetki sorununu önümüzdeki günlerde çözecek. Verimsizlik bir süre daha gidebilir. Becerileriniz, kişisel çabalarınızla bu süreyi kısaltabilirsiniz.

Planladığınız standardı elde etmeniz, umutlarınızı diri tutmaya bağlı. Toplu paranız, işlerin problemli olduğu dönemlerde sizi ayakta tutabilecek durumda görünüyor.

Hassas konuların üzerine hassasiyetle gidilmesi gerektiğini unutmamalısınız. Yaşadığınız bir güvensizlik belli nedenlere dayalı da olsa, onu ortaya çıkarma çabanız genel ilişkilere zarar verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çabuk sonuca ulaşıyorsunuz. Sonuca götüren ön hazırlıklardaki becerileriniz, iddialı karakterinizden kaynaklanıyor. Bu da bazı durumlarda, insanlarda sizinle yarışma ihtiyacı doğurabiliyor. Seçiciliğiniz, düzgün dostluklar kurmanızı sağlıyor. Fakat sürekli sınama huyunuz, kurduğunuz dostluklarda bunaltıcı bir özellik olarak ortaya çıkabiliyor.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 06:49 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, özgür hareket etmek isteğiniz bir hayli yükselir. Üzerimizde baskı kurabilecek hiçbir şeye izin vermezsiniz. Aşk hayatımızla ilgili meselelerde nazik ve ölçülü yaklaşımlardan hoşlanırsınız. Saat 15:27-16:58 arasında Ay boşlukta olacağından, başkalarıyla her türlü paylaşımda dikkatli olmanız şarttır. Her ne kadar bu enerji altında uyumlu bir kişi gibi davranmaya çalışsanız da, bazı insanların sizi çıkarları doğrultusunda yönlendirmeye kalkışmaları mümkündür. Parasal konularda dikkatli olunması gerekir. Boşluk süresince duygularınızı, mantığınızın süzgecinden geçirerek olayları incelemeniz faydalıdır. Saat 16:58 Ay-Akrep burcu geçiş etkinliğinde maddi açıdan rahat yaşama arzunuz gayet belirgindir. Ele avuca sığmaz, herkesten daha çabuk düşünmenizi sağlayan üstün zekaya sahip olduğunuz için, değerinizin anlaşılmasını isteyeceksiniz. Akrep burcunda ilerleyen Ay, hırslarımızın, tutkularımızın, kimi zaman endişelerimizin üzerimizdeki baskınlığını işaret eder. Bazen üste çıkmaya çalışırız bazen de gereksiz yere kendi kendimize eziyet ederiz. Her şeyi sorgular, yargılar ancak bir türlü rahat edemeyiz. Saat 22:23 Ay-Mars kavuşumu, karşı cinsle aranızda tartışmalara veya birbiriniz üzerinde baskı kurmanıza neden olabilir. Bu da pek hoş olmaz. Kıskançlık, öfke, kaba saba hareketlerden kaçınmak gerekiyor. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün fazla endişelisin. Merakla beklediğin bir haberin sonuçlanmasıyla soru işaretleri bitecek.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir yere ulaşmanın ilk adımı, bulunduğun yerde kalmayacağına karar vermektir. İlk adımın zorluğunu bilerek, ne pahasına olursa olsun o adımı at.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başarılı olmak için yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz konusunda kendinizi daha iyi ifade etmeye çalışmalısınız. Gereksiz harcamalardan uzak durun. Stres yaratan konular gündeme gelebilir. İlişkilerinizde güç savaşları olabilir.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ikili ilişkiler konusunda diyaloglara ve iletişime açık bir gündesiniz. Ancak karşı tarafça iyi ve doğru anlaşıldığınızdan emin olmaya çalışmalısınız. Büyük sözler ve taahhütlerden kaçınılması gereken bir gün olabilir.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

13 Aralık 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sevdiğinizle veya ortağınızla sıkıntı yaşadığınız konu ve olayları çözüme kavuşturabilirsiniz. Görmediğiniz ve fark etmediğiniz bazı konular karşınıza gelebilir.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür bugün yaşam enerjimiz Güneş ile ilişikler alanınız olan 7. evinizde kavuşum yapıyor. Bol bol partnerden övgü dolu sözler duymaya hazırlıklı olun. Ortak yeni şeyler öğrenmek, yabancı kültürlere yelken açmak için birçok atılım yapabilirsiniz. Gizli düşmanlara dikkat.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün zihinsel dağınıklığın dışında sizi zorlayan birşey yok. Fakat, bu durum sizi rahatsız ettiği için sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Karar vermeniz gereken konularla ilgili daha sakin ve sabırlı davranmaya başlayabilirsiniz. Aslında gelişmeler olumlu ve yapıcı bir hal alıyor.

13 Aralık 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 15' 15" R
Ay
Boğa
06° 17' 56" R
Merkür
Koç
21° 13' 43"
Venüs
Boğa
09° 40' 29"
Mars
Koç
05° 08' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 36' 26"
Satürn
Balık
17° 10' 07"
Uranüs
Boğa
22° 45' 09"
Neptün
Balık
29° 06' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 57"
Lilith
Başak
24° 07' 07"
True Node
Koç
15° 23' 19"
Son Güncelleme : 07/05/2024 11:01

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>