İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkinizin de önemsediği özgürlük duygusu, birçok ilişkide olduğu kadar zedeleyici değil. Birbirinizi zorlamadığınız ve zaman, zaman birbirinizden ayrı sosyallikler yaşayabildiğiniz için ilk günkü heyecanınız sürüyor.

İşlere odaklanmanız gerginliğinizi azaltabilir. Daha ölçülü ve uygarca birilişkisi kurma çabanızdan sonuç alamıyorsunuz. Bu şekilde bir süre katlanmak zorunda kalacağa benziyorsunuz.

Bugünlerde içinizde bir savurganlık arzusu var. Ama sıkıntılı günler kapınızı çalabilir. İyi vakit geçirmek istemenizin yanı sıra cömertliğinizi kanıtlama çabası içinde gibisiniz.

Kimi uyarılardan etkilenmemekle iyi yapıyorsunuz. Doğru yoldasınız. Zamana bıraktığınız bazı çözümsüzlükleriniz, ilerde epeyce aşınmış olarak karşınıza çıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı alışkanlıklarınızdan arınmanız gerekiyor. Bunu siz de biliyorsunuz. Bu alışkanlıkların artık değişmez özellikler olduğunu düşünüp bunların kabullenilmesini bekler gibisiniz. Size çok yakın biriyle ortak bir işiniz olabilir. Ama bu ortaklığı sizin adınıza pek yararlı görmeyenler var. Onun işbirliğine katacakları sizi cezp ederken, biraz da düşündürüyor.

13 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 01:28 Ay-Mars görünüm etkisinde güne adım atarken, bir yandan rahatlamak isteyeceğiz, diğer yandan sorumluluklarla baş etmeye çalışacağız. Saat 03:09 Ay-Neptün kavuşumunda, hayatı kendi akışına bırakacağız. Hiçbir şeyi zorlamadan, insanlarla ılımlı paylaşımda bulunabiliriz. Hayatın güzelliğini, anlam ve önemini ruhsal anlamda hissetmemizi sağlayan bu enerji, ruhsal anlamda huzur verir. Saat 03:57 Ay-Venüs görünümü, bir yanıyla paranın ne kadar önemli bir araç olduğunu hatırlatırken, aslında insanın iç huzurunun her şeyden daha kıymetli olduğunu vurguluyor. Saat 14:16 Ay-Pluto görünümü,ve para konularında gerçekçi olmamız gerektiğini vurguluyor. Özellikle ortaklık veya evlilikle ilgili finansal paylaşımlar, ödemelerle ilgili meseleler bir hayli önemli. Saat 14:27-14 Nisan saat 06:26 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Dilediğimiz biçimde kendimizi ifade edemediğimizi düşünürüz. Dikkatli olmak, bilinçli hareket etmek ve neyin üzerinde ilerlediğimizin farkında olmak lazımdır. Yenilik içeren kararlarımızı gözden geçirmek faydalıdır. Sizi mutlu edecek haberler almanız dileğimle,

13 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gelecek teklifle, kariyerinde seçim yapabilirsin. Vaktin varsa, kararını ertelemende fayda var.

13 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizle ilgili sorumlulukları yerine getirirken maddi anlamda motivasyonunuzu sağlayan konular da sizin yanınızda olacaktır. Finansal anlamda eksik kalan, geçmişte sorun yaratan borçlarınızı ödeyebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu konuda daha girişken davranmalısınız.

13 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim trafiğiniz bugün çok yoğun olabilir. Yazışmalar, mailler, konuşmalar, toplantılar gündeminiz oldukça yoğun gözükmekte. Şirket eğitimlerine katılabilir ya da kişisel eğitimleriniz için bir planlama yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde çok daha samimi ilişkiler içinde olacaksınız. Harcamalarınızda daha planlı olmaya dikkat etmelisiniz. Akşama doğru yolculuklar yapmak için program yapabilirsiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aile bireyleri ve özel yaşamınızla ilgili kararlar almayı düşünüyorsanız sağ duyulu davranmayı elden bırakmayın. Şu anda aldığınız kararlardan daha sonra pişmanlık duyabilirsiniz. Fakat geri dönüşü olmayan yollara girmiş olabilirsiniz. Olayları değerlendirirken öfkenizi ve duygusallığınızı dengede tutmayı başarırsanız kendi faydanıza olacak şekilde objektif değerlendirmeler yapabileceksiniz. Bekar İkizler sizlerde romantic sevgi ve saygı dolu bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığınızalanlarınıza olumlu yansırken, kafanızdaki planları devreye sokabilirsiniz. Toplum önünde fark edileceksiniz. İletişiminizi güçlü ve açık tutmaya özen gösterin.

13 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Balık burcunda seyahat ederkenhayatınızdaki başarılarınızla mutlu olursunuz. Sizi destekleyen yöneticilerle bir arada olmak büyük şans. Kredilerinizi ödemeyi unutmayın.

13 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta, çocuklarla alakalı bazı haberler alabilirsiniz. Bunun yanında, sosyal çevrenizden de, ekstra kazanç kapıları açmanıza yardım edecek fırsatların doğduğuna dair bilgiler de gelebilir. Maddi kazançlarınızı artırmanın kolaylaşması, sizi şaşırtmaya başlayabilir. Zaten güçlü olan konuşma yeteğinizin de iyice ışıldamaya başlaması, yaşamınızın her alanında size yardımcı olabilir. ÖZELLİKLE iletişimin öne çıktığı bazı uğraşlarınız varsa veya birçok konuda fırsatlara gebe olan bir sosyal çevreye dahilseniz, iletişim becerileriniz sayesinde ilk bakışta görünmeyen birçok şansı bulup ortaya çıkabilir ve değerlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek ve deneyimler yaşamak isteyebilirsiniz. Onlarla çeşitli faaliyetlerde bulunmak, bu hafta içerisinde en çok hoşlanacağınız şey olacaktır. Ancak; yakın çevrenize yeni giren insanlara önyargıyla yaklaşmayın ve onlarla sıcak ilişkiler kurun.

13 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 07" R
Ay
Balık
09° 25' 43"
Merkür
Koç
18° 26' 05"
Venüs
Boğa
04° 53' 04"
Mars
Koç
02° 09' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 40"
Satürn
Balık
16° 50' 53"
Uranüs
Boğa
22° 31' 40"
Neptün
Balık
29° 00' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 08"
Lilith
Başak
23° 41' 15"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>