İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerdeki yenilikçi söylemleriniz, bazı kuşkucu yorumları beraberinde getiriyor. Kafa karışıklığınızı yok edebileceğiniz yanıtları sadece partnerinizden alabileceksiniz.

İşlerinizdeki sallantılar geçici. Panik yapmanız hiç gerekmiyor. Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak

Para sorununuz yok denilebilir. Bir alacağınızı tahsil etmek için çok uğraşıyorsunuz. Ama bu uğraşınızdaki inceliğiniz olumsuzluk sebebi olabilir. Sert tavırlarınızla ciddi bir bağlantınızı kaybetmek üzeresiniz.

Kendinizi kısmen sorumlu hissettiğiniz ilişkilerde, büyük sorumluluklar almak üzeresiniz. Sizi buna zorlayan nedenler, bu niyetiniz için yeterli görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Amaçladığından daha yükseğe varamazsın, hayallerine de dikkat et, gerçekleşebilir. Bu yüzden gerçekleşmesini istediğin hayallerine odaklan.

14 Aralık 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 06:49 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, özgür hareket etmek isteğiniz bir hayli yükselir. Üzerimizde baskı kurabilecek hiçbir şeye izin vermezsiniz. Aşk hayatımızla ilgili meselelerde nazik ve ölçülü yaklaşımlardan hoşlanırsınız. Saat 15:27-16:58 arasında Ay boşlukta olacağından, başkalarıyla her türlü paylaşımda dikkatli olmanız şarttır. Her ne kadar bu enerji altında uyumlu bir kişi gibi davranmaya çalışsanız da, bazı insanların sizi çıkarları doğrultusunda yönlendirmeye kalkışmaları mümkündür. Parasal konularda dikkatli olunması gerekir. Boşluk süresince duygularınızı, mantığınızın süzgecinden geçirerek olayları incelemeniz faydalıdır. Saat 16:58 Ay-Akrep burcu geçiş etkinliğinde maddi açıdan rahat yaşama arzunuz gayet belirgindir. Ele avuca sığmaz, herkesten daha çabuk düşünmenizi sağlayan üstün zekaya sahip olduğunuz için, değerinizin anlaşılmasını isteyeceksiniz. Akrep burcunda ilerleyen Ay, hırslarımızın, tutkularımızın, kimi zaman endişelerimizin üzerimizdeki baskınlığını işaret eder. Bazen üste çıkmaya çalışırız bazen de gereksiz yere kendi kendimize eziyet ederiz. Her şeyi sorgular, yargılar ancak bir türlü rahat edemeyiz. Saat 22:23 Ay-Mars kavuşumu, karşı cinsle aranızda tartışmalara veya birbiriniz üzerinde baskı kurmanıza neden olabilir. Bu da pek hoş olmaz. Kıskançlık, öfke, kaba saba hareketlerden kaçınmak gerekiyor. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklenmedik haberler alabilir, bu zamana kadar kaygılarının yersiz olduğunu anlayabilirsin.

14 Aralık 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Amaçladığından daha yükseğe varamazsın, hayallerine de dikkat et, gerçekleşebilir. Bu yüzden gerçekleşmesini istediğin hayallerine odaklan.

14 Aralık 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma arkadaşlarınıza destek olabilirsiniz. Sorumluluklar ağır gelebilir. Kabullenmeniz gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde duygusal olarak kendinizi sıkılmış hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir. Bazı konuları oluruna bırakmanız sizin için daha iyi olabilir.

14 Aralık 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün davranışlarınızda tutarlı olmanız için uyarıyor sizleri. Bir anlık duygusallık geri dönüşü mümkün olmayan kararlar alıp tebliğ etmenize sebep olabilir. Yaşadıklarınızın bilincindesiniz ve seçimlerinizi bu doğrultuda yapmalı kendinizi zor bir durumun içine sokacak davranışlardan kaçınmalısınız. Gökyüzü sizleri cesaretli olmanız için desteklerken zaaflarınızdan faydalanmak isteyen özellikle karşı cinsle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. İş ve özel yaşamı birlikte ilerleyen İkiz'ler korku ve kaygılarınızı bir tarafa bırakmalı ve gerçeklerle cesur bir şekilde yüzleşmelisiniz…

14 Aralık 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Aralık 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük işlerinizde oldukça keyifli oluşumlar altındasınız. Özel hayatınızda üstleneceğiniz son sorumluluklar sizi yorabilir. Karşı tarafı daha iyi anlamadan ilerleyemezsiniz.

14 Aralık 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Akrep burcunda ilerlerken bugün gündelik hayatınızda düzeltmek istediğiniz ne varsa yenileyebilirsiniz. Duygusal yüklerden arınmak için sağlığınızı ilgilendiren her türlü çalışmaya katılıp, detoks programına adım atabilirsiniz. Bedeninizdeki arınma ruhunuza iyi gelir.

14 Aralık 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gün içinde detaylar ve hesap işleriyle ilgilenebilirsiniz. Sağlık, düzen, temizlik konularında insiyatif almakta zorlanmayabilir, kolayca harekete geçebilirsiniz. Aceleci ve sabırsız davranmamaya, ayrıntıları gözden kaçırmamaya dikkat etmelisiniz.

14 Aralık 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 47' 05" R
Ay
Boğa
14° 17' 22" R
Merkür
Koç
21° 41' 38"
Venüs
Boğa
10° 20' 58"
Mars
Koç
05° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
25° 44' 10"
Satürn
Balık
17° 12' 44"
Uranüs
Boğa
22° 47' 03"
Neptün
Balık
29° 07' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 44"
Lilith
Başak
24° 10' 46"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 08/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>