İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle ciddi sorunlar yaşıyorsunuz.. Onun sizden ne kadar uzaklaşmış olduğunu artık iyice görebiliyorsunuz. Bir karar vermek için daha fazla beklemeniz gerekmiyor.

Altından kalkamayacağınıza inandığınız sorunlar, her gün biraz daha azalıyor. Bu konularda çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışmayı yakında küçük bir ortaklığa dönüştüreceksiniz.

Bir yakınınıza büyükçe bir para desteğiniz olacak. Ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye karşınıza çıkmıyor.

Baskın karakterli biri sizin adınıza karalar alıp bir nevi sizi yönlendiriyor. Bundan müthiş rahatsız olmanıza karşın bir şey yapamıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat dolu arkadaşlarınızla birlikte olmanıza rağmen yeterince eğlenemiyor, günün tadını çıkartamıyorsunuz. Son zamanlarda üzerinizde bir karamsarlık var, aşk ilişkinizin geleceğinden pek umutlu görünmüyorsunuz. Onunla yan yana iki yabancı gibisiniz. Bu hale gelmesinden, ikiniz de birbirinizi sorumlu tutuyorsunuz.

14 Ekim 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 14 Ekim saat 13:11-07 Kasım saat 14:38 tarihleri arasında terazi burcunda ilerleyecek venüs süresince, öne çıkan en önemli olgu, aşk hayatınızdır. Ayrıca fiziksel ve ruhsal anlamda kaliteye, konfora, uyuma bir hayli önem verirsiniz. Eğer aşkta mutlu iseniz, huzurlusunuzdur. Tam tersi durumda hemen duygusallaşır, şöyle iç dünyanıza çekilerek geçmişi anarsınız. Aşk anlamında yılın güzel enerjilerinden biri olarak Venüs geçişi, şans verir. Sürpriz aşkları işaret eder. İlişkinizi güzelleştirir. Bekar İkizler için, yeni bir tanışmanın göstergesidir. Kendinizi huzurlu, mutlu ve uyumlu şekilde dışa yansıttığınız zamandır. Venüs-Terazi geçişinin hepimiz için olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

14 Ekim 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elinde olmadan insanlara karşı tepkilerin yüksek olabilir. Sürpriz bir konuk, tüm gündemini değiştirecek.

14 Ekim 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dışarıdaki güneşe bakıp gülümse ve önünde koskocaman bir gelecek olduğunu unutma.

14 Ekim 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça hareketli geçebilir. Arkadaşlıklar ve gelecek yönünde planlar önemli. Ancak biraz da sabırlı olmak gerekiyor.

14 Ekim 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişiminizin güçlü olduğu bir gündesiniz, kendinizi yaratıcı şekilde ifade edebilirsiniz. Kısa görüşmeler ve bolca sohbet hakim olabilir güne.

13 Ekim 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi son derece güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Önceden aldığınız kararları uygulamaya devam edecek, parasal konularda çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Sevdiğinizin ilgisi keyfinizi arttıracak.

14 Ekim 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

3 hafta boyunca aşk hayatınızda güzelleşmeler, romantizm rüzgârları veya aşk olgusu öne çıkabilir. Çocuğunuz varsa bu süreçte ona sevginizi gösterin.

14 Ekim 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde köklü bir değişime gitmeye hazırsınız. Bu özel hayatınızdaki akışı değiştirmekle gerçekleşebilir. Buna bağlı olarakhayatınızda da farklı bir hedefe doğru ilerlemek üzere kalıcı kararlar almak için iyi bir gün. Sinirsel yapınızı rahatlatmak için nefes terapisinden faydalanın. Hayat her zaman neşe taşımasa da bazen sorumlulukların ne kadarını üstlenmeye hazır olduğunuzun kararını vermelisiniz.

14 Ekim 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

14 Ekim 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 12' 60" R
Ay
İkizler
19° 57' 20" R
Merkür
Koç
24° 02' 05"
Venüs
Boğa
13° 26' 41"
Mars
Koç
07° 29' 31"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 42"
Satürn
Balık
17° 24' 30"
Uranüs
Boğa
22° 55' 48"
Neptün
Balık
29° 11' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 51"
Lilith
Başak
24° 27' 30"
True Node
Koç
15° 10' 19"
Son Güncelleme : 10/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>