İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı yapıcı niyetli eleştiriler artık suçlamalara dönüşmüş. Ama partneriniz sizin gibi pire için yorgan yakacak tavırlar içine girmeye hiç niyetli değil gibi, hala umutlu görünüyor.

Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektiriyor. Birilerinin yakında, bu konuda uyarılarını alabilirsiniz. İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz.

Belki de partnerinizin tutumluluğu sizi ayakta tutuyor. Artık paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli olamıyor. Savurganlığınızda gözle görülür bir azalma yok.

Bu tavrınızla, ilişkinizin bitmesi halinde birinci dereceden sorumlu olacaksınız. Sevgilinizin sizinle ilgili birtakım tespitlerini kabullenmek zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında vermek zorunda kalacağınız ciddi bir kararınız olabilir. Bu kararı verirken inatçılığı elden bırakmanız gerekiyor. Geçmiş hatalarınızla yüzleştikçe durgunlaşıyorsunuz. Bu günlerdeki durgunluğunuz da biraz bundan. Sorumlulukları seçerek üstleniyorsunuz. Doğal olarak sorumlu olduğunuz kişiler ya da birtakım olaylar, seçilmemişler listenizde yer alabiliyor.

9 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 08:14-15:29 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, parasal konularda hassas düşünürüz. Güvenli yaşamak arzumuz daha fazla öne çıkar. Ancak bu saat diliminde, acil kararlar verilmemelidir. Finansal anlamda tabii ki, iki misli dikkat gerekiyor. Önceden ayarlanmış ödemelerinizi yapabilir, gereken hesaplamaları gözden geçirebilirsiniz. Bilinçli şekilde ihtiyaçlarınızı karşılamak yerinde olur. Saat 15:12 Güneş-Pluto olumlu görünümü, finansal anlamda güce kavuşmanız, hayatınızı düzenlemeniz, daha verimli çalışmanız anlamında sizi destekleyicidir. Bu enerji sayesinde ortaklaşa hareket ettiğiniz kişilerle aranızdaki maddi ve manevi paylaşımlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Alacak ve borçlarınızla ilgili meseleleri farklı bir tutum ve anlayışla ele alabilirsiniz. Saat 15:29 itibariyle etkili Ay-Aslan geçişinde, kendinizi ifadeniz gayet aktif, bulunduğunuz her yerde ilgi uyandırmanız gayet kolay. Ancak bu coşku, bilinçli düşünmenin önüne geçmesin. Söz gelimi tam olarak incelemediğimiz veya bilgi sahibi olmadığımız konularda sözler vermeyelim veya vaatlere inanmadan önce işin aslını astarını öğrenelim. Yakın çevrenizde bulunan kişilerle iyi bir diyalog içinde olmanız faydalıdır. Onların varlığını yanınızda hissetmek, size sevgi ve özen göstermeleri hoşunuza gidebilir. Saat 20:15 Ay-Venüs görünümünde, şüphe duyduğumuz meseleleri açıklığa kavuşturmak isteriz. Her meselenin, ilişkinin arka planında olanları merak ederiz. Gizli ve saklı olanı öğrenme arzumuz yoğundur. Gönlünüzden geçen dileğiniz gerçek olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler keyfinizi yerine getirebilir. Gün boyu iş, para, bütçe ve harcamalara odaklanan gündeminiz, akşam saatlerinde artan iletişim trafiğiyle değişiyor. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir.

9 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı özgürleştirecek gerçek aşkı yaşayacakları biri ile keyifli bir döneme girebilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizi yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konuları paraya çevirmek isteyebilirsiniz. Konusunda uzman olan kişilerle görüşebilirsiniz. İşlerinizde desteklenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Günün ikinci yarısında hareketli koşullar olabilir. Yakın çevrenizdekilerle program yapabilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tembelliği artık bir kenara bırakmalısınız. Biriktirdiğiniz işlerinizi bir an önce sonuca ulaştırmaya çalışmalısınız. Zamanınızın kısıtlı olduğundan yakınmanıza bir neden yok. İşlerinizin her zaman ön planda gelmesi gerekiyor. Sabırlı davranmalısınız.

9 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı denetim altına alıp enerjinizi yaratıcı yönde kullanmaya çalışın. Aslında çok büyük istekler içine girebilirsiniz. Ancak, fazla sorumluluklar yüklenmekten kaçınmanız gerekiyor. Kendinizi fazla yormayın.

9 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda istediğiniz destekleri alacaksınız. Hayatınıza etki eden güçlü bir insandan yardım görmek hoşunuza gidebilir. Bugün, düşündüklerinizi gerçekleştireceksiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Plüton arasındaki olumlu etkileşim bugünyerinizde oldukça verimli bir çalışma içine girebileceğinize işaret ediyor. Çalışma arkadaşlarınızın güçlü desteği size ekstra güç kazandırır. Ayrıca jinekolojik muayenenizi de yaptırabilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 01' 01" R
Ay
Yay
22° 19' 04"
Merkür
Koç
16° 11' 38"
Venüs
Koç
27° 56' 43"
Mars
Balık
27° 48' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 48"
Satürn
Balık
16° 21' 13"
Uranüs
Boğa
22° 12' 22"
Neptün
Balık
28° 49' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 06"
Lilith
Başak
23° 03' 46"
True Node
Koç
15° 27' 39"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>