İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir yaşadığınız ilişkinin sizi artık tatmin etmediğini düşünüyorsunuz. Bu arada karşınıza ilginizi çeken biri çıkabilir. Şimdiki beraberliğinizde yaşayacağınız daha çok şey var. Bu nedenle iyice düşünmeden hareket etmeyin.

Çalışkanlığınız ve işinizdeki başarınız çevrenizce takdir ediliyor. Ama bu durum sizi rahatlatmamalı, çünkü işinizin doğasında rekabet var. Hem temponuzu düşürmemeli, hem de çevrenize dikkat etmelisiniz.

Durumunuz gittikçe iyiye gidiyor. Ekonominin çalkantılı olduğu bu günlerde siz yine de tedbiri elden bırakmayın. Şimdi rahatlamak için uygun bir zaman değil.

İnsanların size karşı içten pazarlıklı davrandığını düşünmekten vazgeçmelisiniz. Bu huyunuz sizi çok yıpratıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim konularında heyecan ve tutkularınızı ortaya koyabilirsiniz. Karşınızdakini ikna ederken en önemli aracınız sevgi olabilir. Yaratıcılığınızı konuşma ve sözlerinize yansıtabilirsiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 01:17 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, güven duygunuzu yükselticidir. Etrafınızda güzellik, zenginlik, konfor ararsınız. Gelişimi önemsersiniz. Kendinize yeni bir düzen, keyifli bir ortam, kaliteli bir hayat hazırlamak adına planlar yaparsınız. Saat 11:55 Ay-Satürn görünümü, partnerinizin veya ilişki meselelerinde her iki tarafın da kendi isteklerini olgunlukla ifade etmelerinin yararlı olacağını gösteriyor. Saat 11:55-19:41 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, başkalarının da bakış açılarına, görüşlerine bir kulak verelim. Üstümüze düşen görev ve sorumluluklarımızın farkında olalım. Yakınlarımızla,ortamında, aşk hayatında biraz daha tedbirli olalım. Saat 12:44 Satürn-Uranüs görünümü, ilişki tercihinizi ilerisi adına düşünerek yapmanızda yardımcıdır. Bugüne dek ne kadar zorlu ilişkiler yaşamış olursanız olun, bundan sonrasında aklınız başınızda beraberlik yaşarsınız. Edindiğiniz tecrübeler ışığınız olur. Hayatınıza yeni birisi girebilir veya mevcut ilişki sorunlarınızı aşabilir, mutlu olabilirsiniz. Ay-Başak burcu seyri Saat 19:41 itibariyle etkili olacak. Bu enerji ev veya ofis içindeki onarım ve düzenleme çalışmalarının işaretçisi olduğu gibi, bazılarınız için, ilişkinizi gözden geçirmeniz yönünde etkilidir. Saat 21:30 Güneş-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, işlerimizi bir an önce bitirmek isteriz. Ancak sorunlar, engeller, bazı kişilerin bencil tavırları, çıkarlarını öne almaları yüzünden zorlanırız. Biz de buna karşılık gereken tepkiyi gösteririz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şansını zorlayacağın bir gün. Özellikle yaşam alanın ile ilgili düzenlemeler için harekete geçebilirsin.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki insanları hayal kırıklığına uğratmak veya hayal kırıklığına uğramanız söz konusu olabilir.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa ziyaretler ve hareket gerektiren işler için uygun olabilir. Sözlerinizle, görüşlerinizle daha iddiacı olabilirsiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önem verdiğiniz kişilerle görüşebilir ve desteklerini isteyebilirsiniz. Aynı zamanda sorunları çözmek için disiplinli ve sabırlı bir tavır sergileyeceksiniz..

11 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim konularında heyecan ve tutkularınızı ortaya koyabilirsiniz. Karşınızdakini ikna ederken en önemli aracınız sevgi olabilir. Yaratıcılığınızı konuşma ve sözlerinize yansıtabilirsiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızdaki sorumluluklarınızı değiştirebilir ve aradığınız istikrarı sağlayabilirsiniz. Gece saatlerinde evde vakit geçirmek sizi mutlu edecek.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Satürn ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim uzun zamandır kafanızı meşgul eden ikili ilişkilerdeki kargaşayı biz çözüme kavuşturur. Tamam mı devam mı sorusunun cevabını kafanızda netleştirirsiniz. Yeni bir sayfa açarak kopmalar, ayrılıklar veya bitişler yaşayabilirsiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

11 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 47' 15" R
Ay
Yay
19° 15' 29"
Merkür
Koç
16° 09' 08"
Venüs
Koç
27° 39' 15"
Mars
Balık
27° 37' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 30"
Satürn
Balık
16° 19' 56"
Uranüs
Boğa
22° 11' 33"
Neptün
Balık
28° 49' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 17"
Lilith
Başak
23° 02' 11"
True Node
Koç
15° 28' 26"
Son Güncelleme : 27/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>