İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranmayı beklemeniz size zaman kaybettiriyor. Onunla zor unutacağınız bir hafta sonu geçirmiş olmanız, illa ki aranacağınız anlamına gelmiyor. Ama sizin aramanız durumunda, unutulmaz bir akşam daha geçirebileceksiniz.

Çok daha huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak belirtiler görünüyor. İş yaşantınızdaki sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş, yavaş istediğiniz şekle sokuyorsunuz.

Gelirinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olabilir. Hızla sıkışık bir döneme giriyorsunuz. Bunun farkındasınız. Çözüm için fazla olanaklı olmadığınızı düşünmeden önce, çevrenize daha iyi bakmalısınız.

Yine aceleci davranmamaya da özen göstererek yeni aşk ilişkinize bir an önce bir hareket getirmelisiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir kutlama gününüz olacak. Bu özel günde bazı görmek istemediğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz. Ama hiç beklemediğiniz yakınlaşmalarla bugünü hareketli ve dolu, dolu geçirebilirsiniz. Telefonlara bakmaya bile zaman bulamayacağınız günler var önünüzde. Bu sıkışıklığı, işlek zekanızla çok kolay bertaraf edeceksiniz.

12 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 06:07 Ay-Venüs görünümü, ailevi veilişkilerimizde titiz ve derinlikli düşünmenin, buna göre ayarlamada bulunmanın işaretçisidir. Saat 08:26 Ay-Jüpiter görünümü, ev içindeki düzenlemeler, ihtiyaçların alınması yönünde olumludur. Yapmak zorunda kaldığınız işler olsa bile, bunları iyi organize edersiniz. Saat 12:31 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, siz nazik, uzlaşmaya açık ve dikkatli bir şekilde davranırken, birileri üzerinizde otorite kurmaya kalkışırsa canınız bir hayli sıkılır. Alacaklarınız konusunda duyarlısınız. Hakkınızı korumaktan yanasınız. Saat 16:23 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız huzursuz, hatta öylesine eleştirir ki her şeyi, iç dünyamızda her bir durum yarar-zarar hesabıyla ele alınır. Bu ev içinde, ailemizle olan ilişkimizde gözle görülür derecede artmıştır. Sanki her şey düzenli olmalı, yanlışlar olmamalıdır. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sevdiklerinin sana ihtiyacı olabilir. Ailenden ya da sevdiğin bir yakınından telefon alabilirsin.

12 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şüpheciliğin belli bir seviyesi sağlıklı olabilir ancak paranoyaklık noktasına gelmemeniz gereklidir.

12 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular ya da sizi duygusal açıdan harekete geçiren durumlar içinde olabilirsiniz. Sakin olmalı, paniğe kapılmamalısınız.

12 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söylentilere kulak asmıyor ve bildiğinizi okuyorsunuz. Özgür ruhlu kişiliğiniz sizi özenilen bir insan haline getiriyor. Herkes sizi seviyor ama aynı anda kıskanıyor..

12 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

12 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı organizasyonlar sizi yorabilir. Duygu değişimleriniz fazla olacak. Çalışma hayatınız yoğun olduğunda soluk almak için kendinize ödül vermelisiniz. 

12 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken evdeki eksik kalan tüm işleri tamamlayabilirsiniz. Ütü yapmak, çamaşır yıkamak, bulaşıkları temizlemek, fazla eşyalardan kurtulmak, temizlik yapmak pek pazara uymasa da sizin ruhunuzu rahatlatır.

12 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

12 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 09' 07" R
Ay
Yay
24° 07' 26"
Merkür
Koç
16° 13' 14"
Venüs
Koç
28° 06' 59"
Mars
Balık
27° 55' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 44"
Satürn
Balık
16° 21' 59"
Uranüs
Boğa
22° 12' 50"
Neptün
Balık
28° 50' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 34"
Lilith
Başak
23° 04' 41"
True Node
Koç
15° 27' 11"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>