İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin işi gereği size arada bir yalnızlıklar yaşatması, ilişkinizin temel sorunu gibi görünüyor. Bu ayrılıklar ilerde daha da sıklaşabilir. Uğurlayanı, özleyeni, merak edeni ve bekleyeni olmanızın, onda yarattığı hazzı bilemiyorsunuz.

İş yaşamınızda işlere tümüyle odaklanmanızı engelleyen bir şeyler var. Bunu keşfedip adını koymanız gerekiyor. Bugünlerde sorunlarınızla ilgili büyük bir kalabalığınız olacak. Size çok söz düşebilir.

Çözümsüz para tartışmalarınız var. Daha hareketli alanlara kaydırmak istediğiniz birikiminiz, güvensizlikler yaşamanıza neden oluyor. Para konularında bugünlerde titiz olmanızda yarar var.

Meraklısınız. Çoğu zaman bunun yararını görüyorsunuz. Bazı durumlarda ise merakınızı bastırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde heyecanlanıp hareketleneceğiniz bir haberiniz olabilir. Çok fazla sorguladığınız bir dostluk ilişkisi içindesiniz. Baskıcılığınız haklılığınızı yok edebilir. Geçici olarak üstlendiğiniz bir sorumluluğun vaktini doldurmuş olması, sizde bazı tedirginlikler yaratacak. Bu sorumluluğu almakta doğru mu, yanlış mı yaptığınız konusunda bir yorum karmaşası yaşayacaksınız.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 06:39 Mars ile zorlu bir görünüm oluşacak Ay, aşkta baskın taraf olmaya çalışmadan, ilişki hakkında ciddi kararlar vermek yerine sakince günü geçirmekte yarar var. Saat 08:36 Ay-Neptün görünümüyle, sevdiğiniz her şeyi korumaya ve kollamaya çalışabilirsiniz. Ailenizle olan ilişkiniz ve köklerinize olan bağlılığınızı ruhunuzun derinliklerinde hissedebilirsiniz. Saat 16:34 Ay-Güneş olumlu görünümü, maddi konularda güvencenize özel önem verdiğinizi ve gün boyu zorlanmadan işlerinizi yapmak istediğinizi gösteriyor. Parasal meseleleri bir an önce çözmekten yanasınız. Saat 18:07 Ay-Pluto karşıtlığı, bir yandan kimseye muhtaç olmadan yaşamak için ekmeğinizi kazanmanız diğer yandan sabırlı, sistemli, sorumluluklarınızın farkında hareket etmeniz yönünde etkileyicidir. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

8 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sinirlerini bozacak durumlar oluşabilir. Rekabetçi duygulardan uzak durabilirsin.

7 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki düşüncelerinden etkilenmeniz çok mümkün. Hızlı kararlar verip çevrenizdeki fikirlerden etkilenmeyin.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili gelişmeler sağlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kontrol dışı değişiklikler olabilir. İşlerinizi tamamlamak için yardım alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda cesaretinizi toplayacağınız bir gündesiniz. İşlerinizle ilgili risk alabilirsiniz. Fakat acele karar vermeyin. Programlardaki değişiklikler keyfinizi kaçırabilir.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Harekete geçmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz ancak aceleci davranmayın ve geriliminizi çevrenize yansıtmaktan kaçının. Biraz makul olmalısınız.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere ve olumlu haberlere açık olduğunuz bugün, sosyal ortamlar, davetler ve organizasyonlar aracılığı ile eğer bekarsanız ilginizi çeken birisiyle tanışma imkanınız sözkonusu olacak. İş hayatınızdaki hedeflerinizin desteklendiği bugün, akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde geçmiş düşüncelere takılmamaya ve alınganlık göstermemeye dikkat etmelisiniz.

8 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Renkli ve anlamlı bir gün sizi bekliyor. Gerek profesyonel gerekse özel işlerinizde keyifli zaman geçireceksiniz. Kendinizi günün getirdiği küçük sürprizlere bırakın.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

1 Aralık tarihine kadar Akrep burcuna geçen Venüs, size para ve maddi konularda riske açık kazanç kapılarını açacak. Borsa, senet, tahvil forex üstünden para kazanabilirsiniz. Ekstra vergi ve sigorta ödemeleri karşınıza çıkabilir. Spiritüel konuların içine adeta balıklama dalmak size iyi gelir.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

8 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 01' 28" R
Ay
Yay
22° 25' 02"
Merkür
Koç
16° 11' 43"
Venüs
Koç
27° 57' 17"
Mars
Balık
27° 49' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 54"
Satürn
Balık
16° 21' 16"
Uranüs
Boğa
22° 12' 23"
Neptün
Balık
28° 49' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 07"
Lilith
Başak
23° 03' 49"
True Node
Koç
15° 27' 37"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:41

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>