İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun bir dediğini iki etmemekten inanılmaz keyif alıyorsunuz. Bu tavrınız çevrenizdekileri şaşırtıyor, hatta biraz da kızdırıyor. Bugün yine ona tabi olacaksınız. Neyse ki o da size karşılığını veriyor.

Hafta başında küçük bir problem yaşayacağınıza dair kimi ipuçları sizi hafif tedirgin ediyor. Bugün bu konuyla ilgili bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Sandığınız kadar bir sorun yaşanacak gibi görünmüyor.

Paranızı başkalarıyla paylaşmak en büyük hobiniz neredeyse. Zaman zaman yaşadığınız parasal sıkışıklığınızın en büyük nedeni bu. Bugün böyle harcamalardan kaçınmalısınız.

Aklınızdan geçen birçok proje var. En akla yakınını hayata geçirmek için uğraşırsanız daha gerçekçi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjik bir gününüzdesiniz ve aklınızdan pek çok program geçiyor. Tek sorununuz birlikte olmak istediğinizin kişilerin sizin enerjinize ayak uyduramaması. Bugün birkaç ayrı grubu bir araya getirmek çabası içinde olabilirsiniz. Bir davet verebilir ya da bir davete çağrılabilirsiniz. Eski bir arkadaşınızdan alacağınız dolaylı bir haber bazı projelerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

10 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 02:46 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, evdeki hesap çarşıya uymaz halleri sizi yorar. Sağlığınız bundan etkilenebilir. Kısa süreli bir yansımadır. Birkaç saat içinde geçer. Bu saatlerde biraz ılımlı, çatışmadan iletişimde bulunmakta yarar var. Yakınlarınız ve işinizle ilgili konular, safra ve karaciğerle ilgili sorunlara dikkat. Beslenmenize dikkat ediniz. Saat 11:35 itibariyle gerçekleşecek Ay-Mars olumlu görünümü, aşk hayatımızla ilgili konular üzerinde olumlu bir tesir yaratıyor. Kararlarımızı adil ve dengeli bir şekilde ele alarak gözden geçiriyoruz. Yaratıcı çalışmalara yöneliyoruz. Artistik ve estetik anlamda yaratıcı çalışmalara yönelebiliriz. Nazik tavırlarımız, başkalarıyla gayet iyi kontak kurmamızda yardımcıdır. İsteklerimizi elde edebilme gücümüz yüksek olacak ve aktif bir şekilde hareket edebileceğiz. Aslan burcunda saat 23:36 itibariyle meydana gelecek sondördün etkisi altında, başarılı olma ihtiyacınız fazlasıyla yüksektir. Olayları genel kapsamlı bir bakış açısıyla ele almanız gerektiği halde, etrafınızdaki insanlara emreder gibi konuşabilir, belli sınırlar içinde düşünebilir, dışarıdan gelebilecek önerilere kapalı olabilirsiniz. Size göre işini en iyi şekilde yapan kişi olarak takdir görmeniz lazımdır. Çünkü kimse sizin kadar aşkla ve doğru şekilde çalışmamaktadır. Hatta bu yüzden çevrenizdeki insanları garip ve anlaşılmaz bir şekilde tersleyebilir, siz ne biliyorsunuz ki, her şeyi ayarlayacak olan kişi benim tarzında tepkilerde bulunabilirsiniz. Tabii ki normal günlerde sorun oluşturmayan bu tutumunuz, bugün rahatsız edici bulunabilir. Aşk hayatınızla ilgili konularda da aynı şekilde sakin ve ılımlı davranmaya çalışmanız gerekir. Sözlerinizle partneriniz üzerinde hakimiyet kurmaya kalkışabilirsiniz. Yakın çevrenizde bulunan güçlü biri, bu aileniz veya kardeşiniz olabilir. Size ihtiyaç duyduğunuz anda destek olabilirler. Ancak tanımadığınız kişilerle ilişkinizi veya işinizle alakalı mevzuları konuşmayınız. Büyük önder Atatürk'ümüzü ölümünün 79. yılında saygı ve minnettarlıkla anıyoruz. Nurlar içinde uyusun.

10 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinize olan güveninizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz. İyi niyetli ve olumlu duygular içinde bulunacak, böylece ilişkilerinizi daha da güçlendireceksiniz. Çok hoş teklifler alabilir, başarılı çalışmalar yapabilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaya koyacağın özgür iraden bundan sonraki yaşantında kendini ne kadar iyi hissetmek veya ne kadar kötü hissedeceğini belirleyecektir.

10 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyifli girişimlerde bulunabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler önem kazanabilir. İlgilendiğiniz konularda sorumlulukta almanız gerekebilir. Gün içinde sanatsal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Önemli kararlar almak isteyebilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün toplum içindeki kimliğinizle öne çıkabilirsiniz. Gücünüze güvenip, sizi bir grubun başına getirmeniz mümkün görünüyor. Birçok kişi görüşlerinize başvurmak isteyecektir.

10 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aileniz ve kurumlarla görüşmelerinizde olumlu bir atmosfer hakimken, ilişkilerinizde ne istediğinizi bilen tavrınız ve her zamankine göre daha duygusal yaklaşımlarınızla partnerinizi etkileyebilir, özel hayatınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişiminizi güçlü tutacaksınız. İlginin merkezinde olmayı seveceksiniz. İş yaptığınız insanlarla anlaşmazlıklara dikkat edin. Belirsizlikler hayata keyifle bakmanızı engelleyebilir.

10 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken kardeşlerinizle güzel bir gün geçirebilirsiniz. Komşunuzu evinize davet ederek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Ayrıca yeteneklerinizi geliştirecek bir çalışma ya da kurs katılmak için harika bir gün. Yolda tesadüfen tanıştığınız biri kalbinizin derinliğindeki duyguları hareketlendirebilir.

10 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

10 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 33' 49" R
Ay
Yay
29° 39' 38"
Merkür
Koç
16° 18' 39"
Venüs
Koç
28° 38' 18"
Mars
Balık
28° 14' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 39"
Satürn
Balık
16° 24' 17"
Uranüs
Boğa
22° 14' 17"
Neptün
Balık
28° 50' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 01"
Lilith
Başak
23° 07' 30"
True Node
Koç
15° 25' 50"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>