İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizde, yeni ilişkinizden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var. Bugün onun tarafından sürekli aranacaksınız. Aşkın ilk başlangıcının coşkusunu yaşamaya bakmalısınız.

İş ilişkilerinizden şikayetçi bir görüntü vermekten çekiniyorsunuz. Bu günkü görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi düşünüyorsunuz. Bu görüşmeilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir.

Yakında küçük bir para haberiniz var. Para sıkıntınızı belli bir zaman en ekonomik biçimde yaşamayı becererek en aza indirdiniz. Bunun sizde bir alışkanlığa dönüşeceği umudunu taşıyorsunuz. .

Bugünlerde yine uyumsuzluğunuz üzerinizde. Üçlü bir ilişki içinde, bile bile sübjektif davranıyor, tartışma yaratıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konulu ya da benzer amaçlı küçük bir toplulukta yaşayacağınız bir olay uzun zaman belleğinizden çıkmayacak. Kendi çabalarınızla hayatınızı zorlaştırıyor gibisiniz. Hatalı seçimler ve inatçılık geçici de olsa bazı yalnızlıklar yaşamanıza neden oluyor. Sizi ilerde belki de büyük bir yalnızlığa götürecek olan özelliklerinizden kurtulmalısınız.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Ay-Boğa burcu seyriyle yeni haftamızı selamlıyoruz. Günlük aktivitemizde, fiziksel ve ruhsal açıdan huzur veren kişilere, durumlara ve aktivitelere yöneleceğiz. Zevklerimize düşkünlüğümüz artarken, rahatımızı bozmadan günü geçirmekten yanayız. Geleceğe güvenle bakma arzumuz bir hayli yükselecek. Eldekini çoğaltmak ve duygusal konularda sağlam olarak yere basmaya dikkat ediyoruz. Saat 11:59 Ay-Satürn görünümü, ailenizle olan ilişkiniz ve toplumsal hayatınızda maddi gücün öneminin bilincinde olmanız ve bunu derinliklerinizde hissetmeniz anlamına gelmektedir. Kimseye belli etmesiniz de veya çevrenizdekiler fark etmese de, siz paranın ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Bu hassasiyet teslimiyetçilik anlamına gelmesin. Bilakis öylesine hırslısınızdır ki, hani deyim yerindeyse önünüze bir fırsat çıkması halinde, taşın suyunu çıkarırsınız. Saat 14:04 Ay-Kuzey düğüm görünümü, dışarıdan elimizi eteğimizi çekip, kendi dünyamızda huzuru yakalamaya çalışıyoruz. Ancak şartlar, insanlar, ortamlar, zorunluluklar rahat vermeyebilir. İlla birileri veya bir şeylerle ilgilenmek zorunda kalabiliriz. Yeni hafta hepimiz için güzel geçsin. Kalben sevgilerimle,

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatın fırsatlarla dolu olduğunu anlayacaksın. Yeni bir iş, zam, borç ödemesi gündeminde olabilir.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal anlamda uzun vadeli hedeflerinizi yapılandırıcı bir dönüşümle hayata geçireceğiniz önemli bir süreç başlıyor olacak. Ancak bunları şimdilik herkesten gizlemek isteyişiniz bazı durumlarda agresyon sergilemenize neden olabilir. Planlarınızı şu an için gizlilik içinde yürütmek pek kolay olacak gibi gözükmüyor.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğiniz ile ilgili yapmış olduğunuz planları, detaylandırmak isteyebilirsiniz. Finansal konularınızda, bütçe planlamasına gidebilirsiniz. Bu konuda hayalleriniz ve elinizdeki imkânlar arasında dengesizlik olabilir. İs yerinizde iletişimin yoğun olacağı bir gün. İlerleyen saatlerde birçok işle aynı anda ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çalışmak size zor gelebilir ve dikkatinizi bir konu üzerinde yoğunlaştırmakta güçlük çekebilirsiniz. Yine de yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlere kullanın.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatın umulmadık fırsatlarla dolu olduğunu anlayacaksın. Beklemediğin bir anda, yeni bir iş, zam, verdiğin borcun geri dönmesi gibi olaylar gündeminde olabilir. Bugün aynı zamanda üstlerinin ilginç konuşmalarına şahit olabilirsin. Kariyerine yeni bir güç kazdırmak adına, mesleki eğitimlere katılabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, beklemediğin kişinin itirafı kafanı karıştırabilir. Evliliğinde sorunları olan bir İkizler burcuysan, derinlemesine düşünmek, hatalarını görmeni sağlayacak. Yakınının ya da arkadaşının soysal medyada yapacağı paylaşım, onu ciddi şekilde uyarmana neden olabilir.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanız geçmişte kafanıza takılan belki de şimdiye kadar ciddiye almadığınız ama artık fark ettiğiniz konularla başlıyor. İşlerinizi düzene koymak için istek duyacaksınız.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alacağınız bazı haberler yüzünden huzursuz olsanız bile bu durum uzun sürmeyecek. Sevdiğinizin ilgisi ve sıcak davranışlarından etkilenebilirsiniz. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracaksınız.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa ulaşacaksınız. Bir dostla işbirliği olabilir. İş hayatınızda onun yardımını görebilir ve sivrilebilirsiniz. Grup çalışmasına hazırlanın. Bu sayede yeni teklifler gelebilir.

14 Mayıs 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 39' 25"
Ay
Kova
27° 13' 16"
Merkür
Koç
17° 56' 58"
Venüs
Boğa
03° 49' 56"
Mars
Koç
01° 29' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 40"
Satürn
Balık
16° 46' 31"
Uranüs
Boğa
22° 28' 44"
Neptün
Balık
28° 58' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 16"
Lilith
Başak
23° 35' 34"
True Node
Koç
15° 21' 09"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>