İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşkla alakalı tartışmalara bile ilgisiz kalıyor, o tanıdık aşk yorumlarını yapmıyorsunuz. Aşk ilişkiniz tekdüzeliğini sürdürüyor. Bunu artık kabullenmiş ve aşk defterini kapatmış gibi bir haliniz var

İş ilişkilerinizde bazı insanların artık katlanılmaz tavırlar içinde olduğunu düşünüyor ve bu ilişkiler yüzünden işinize karşı bir küskünlük yaşıyorsunuz. Bugün çok ciddi bir çözümsüzlükle ilgili fikrinize başvurulabilir.

Genel olarak bir sorununuz yok. Ailenizin bir işinde yaptığınız harcama sizi oldukça zora soktu. Bunu onlara belli etmeme çabanız, sizden bir miktar daha yardım istenmesine neden olabilir.

Aşk hayatınızdaki bazı çözümsüzlüklere fazlaca iyimser gözlerle bakmakla hata ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sık, sık vazgeçip yeniden ele aldığınız hassas bir konu, sürekli üzerinde durmanızı gerektirecek bir sorun haline geliyor. Önümüzdeki birkaç gün, temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Pazartesi günlerinden hoşlanmıyorsunuz. Akşama yakın öğreneceğiniz bir şey hoşnutsuzluğunuzu iyice arttıracak. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz.

15 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 08:27-14:20 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, başkalarının da bakış açısına, görüşlerine bir kulak verelim. Yakınlarımızla,ortamında, aşk hayatında biraz daha tedbirli olalım. Ani karar vermekten kaçınalım. Saat 10:50 Merkür-Uranüs karşıtlığı, aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, sanatsal çalışmalarınız, kısaca kendinizi en güçlü şekilde ifade etmek istediğiniz alanlarda gayet ılımlı, nazik ve tarafsız bir şekilde düşündüğünüzü ve hareket etmeye çalıştığınızı gösteriyor. Yıllardır oturtmaya çalıştığınız bu düzen, yaşanan son gelişmelerin ışığı altında sizi başka platformlara, projelere, başka bir dünyaya çekiyor. Dışarıya çık ve kendine başka bir dünya kur, artık bulunduğun yer sana yetmiyor diyerek uyarı gönderiyor. Artık eskisi gibi değilsiniz. Değişmek yenileşmek arzusunu yüreğinizin içinde durdurmak mümkün değil. Bu karşıtlık etkisi altında siz de bu uyarıya cevap verebilir, yeni bir girişimde bulunabilir, adım atabilirsiniz. Ancak benim tavsiyem, bu yenilikleri gayet bilinçli bir şekilde ele alarak gerçekleştirmenizdir. Kurulan yeni dostlukları, yaşanan arkadaşlıkları ve yeni tanıştığınız insanları, ilişkilerinizi gözden geçirin ve sizin için en faydalı yol hangisi olacaksa ona göre hareket edin. Saat 14:20 Ay-Başak burcu geçişinde, ailenizle olan ilişkiniz ve güvenliğinizi ilgilendiren konular üzerinde fazlasıyla titizlenirsiniz. Eşinizle, ailenizle ve varsa çocuklarınızla bizzat yakından ilgilenmeniz, sorunlarına çare bulmanız gerekebilir. Saat 15:28 itibariyle gerçekleşecek Mars-Chiron karşıtlığında, kendinizi güvende hissetmek için, her durumu enine boyuna tetkik edebilirsiniz. Amacınız tekdüze yaşamamak, kararlarınızı bir an önce sonuçlandırarak geleceğinizi teminat altına almaktır. Bu istekleriniz gayet doğaldır. Ancak siz bu kadar itinalı düşündüğünüz halde genel olarakhayatınız ve toplumsal ilişkilerinizde gereğinden fazla özverili davranıyorsanız, başkalarının sizden yararlanmasına göz yumuyorsanız o zaman kendinizi şanssız biri olarak görmeniz yanlış olur. Böyle davranmak yerine size uymayan durumları bilinçli bir şekilde ele almalı,hayatınızla ilgili mevzularda daha dikkatli hareket etmelisiniz. Kendinize lütfen iyi davranınız. Hepimiz için mutlu, keyifli bir Pazar günü olsun. Kalben sevgilerimle,

15 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Annenle yaşayabileceğin küçük gerginlikler, güne odaklanmakta zorlanabileceğini vurguluyor.

15 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dostluğunla yetinmeyenler için hiçbir fedakârlık yapma.

15 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevreniz, kardeşler ve ziyaretler gündeminizi meşgul edebilir. Düşüncelerinizde daha pozitif olmaya bakın.

15 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte aşktan ve sevdiklerinizden yana güzel bir dönem başlıyor. Bu bir aylık dönemde aşık olabilir, hayattan daha fazla keyif alabilirsiniz.

15 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Toplum içinde gerilimler yaşayabilirsiniz. Sosyal ortamlarınızdaki yoğunluk, aşk hayatınızda sabırsız tutumlara yol açabilir.

15 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güzellikler, denge, aşk ve romantizmi simgeleyen Venüs 7 Kasım'a kadar aşk, çocuk, hobi alanınıza yerleşiyor. Aşkta uyum aramak, güzellikler peşinde koşmak, kız çocuğu sahibi olmak için itilimleriniz artabilir. Sosyal ilişkilerinizde yeni ilişkilere başlamak ya da eski ilişkilerdeki sorunları çözmek, insanlar arasında hakemlik rolü üstlenmek konusu gündeme gelebilir.

15 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

15 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 04' 57" R
Ay
İkizler
18° 02' 28" R
Merkür
Koç
23° 53' 48"
Venüs
Boğa
13° 16' 26"
Mars
Koç
07° 23' 08"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 44"
Satürn
Balık
17° 23' 52"
Uranüs
Boğa
22° 55' 19"
Neptün
Balık
29° 11' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 24"
Lilith
Başak
24° 26' 35"
True Node
Koç
15° 11' 05"
Son Güncelleme : 10/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>