İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin bu akşam size harika bir sürprizi olabilir. Birtakım yersiz kurgular içine girip hoşluklar yaşayabileceğiniz bir ilişkiyi, daha problemsiz sürdürme yolları arayacaksınız.

İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlık bazı işlerin aksamasına yol açacak.

Biraz daha rahat edebilmeniz için harcamalarınızı en aza indireceksiniz. Önemli bir ödemeniz sizi düşündürüyor, ama sorun yaşamayacaksınız. Maddi durumunuzda olası yeni bir gelişme gözükmüyor.

Bir konuda taraf olmaya zorlanıyorsunuz. Zorlamalara karşı koyamayacak ilişkiler içindesiniz. Bu konuyla ilgili eksik bilgilenmelerden kaçınmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınınızdaki birisiyle, ikinizi de çok ilgilendiren bir kırgınlığı onarma çabası içine gireceksiniz. Sonuç, umutlu görünüyor. Yakın bir geçmişte, size yakınlık gösteren birine gösterdiğiniz ilgisizlik, bugün pişmanlık yaratabilir ve bunu onarmaya çalışabilirsiniz. Zamana yaydığınız hedeflerinizde biraz abarttığınız iyimserlikler var.

15 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 03:04 Ay-Kuzey düğüm görünümü, toplumsal hayatta kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmemizi, duygularımızı net bir şekilde ortaya koymamızı, haksızlıklarla mücadele etmemizi sağlıyor. Çevremizle bağımız gayet güçlü. İşlerimizi yoluna koyarak, planladığımız şekilde hareket ederek ilerleyebiliriz. Her konuda gelişimden yanayız. Saat 10:46 Ay-Mars görünümü, toplum içinde genel olarak kendinizi öne alacak şekilde hareket edersiniz. Kafanıza taktığınız birvarsa, mutlaka olmalıdır. Aktifsiniz. Ancakve özel ortaklık ilişkilerinde ve maddi konularda tedbirli olmakta yarar var. 15 Nisan saat:12:21-13 Mayıs saat:15:40 tarihleri arasında Merkür-Koç burcunda düz ilerleyecek. Bu seyir sizler için aktif bir iletişimin simgesidir. İkizler, zaten iletişimin öncüsü kişilerdir. Yeni tanışmalar, karşılaşmalar, davetler, organizasyonlar birçok kişiyle bir araya gelmenizi sağlayıcı gelişmeler söz konusu olacaktır. Saat 20:37 Ay-Pluto görünüm etkisinde, birileri üzerinizde hakimiyet kurmaya, kendi isteklerini dayatmaya çalışabilirler. Aslında sezgileriniz sizi koruyucudur. Her ne olursa olsun akıllıca hareket ediniz ve çıkarlarınızı düşünmeyi ihmal etmeyiniz.

15 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatında olayların ve sözlerin ardındaki anlamları görme konusunda algıların açılıyor.

15 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler konusunda sınırlarınızı çizmeniz gerekmektedir. Partneriniz ile sevgiyi konuşmak, aşkı sorgulamak ya da bunu hissetmek isteyeceğiniz hassas bir gün geneli yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın ilişkileriyle ilgili yepyeni haberler öğrenmeniz mümkün.

15 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde kendimizi daha huzursuz hissediyor olabiliriz. Bugün gelecek yönünde yeni fikirler üretebilirsiniz. Ancak aceleci olmamalısınız.

15 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün sizleri yaşamın her alanında söz sahibi kılıyor. Arzu istek ve ideallerinizi ifade ederek savunmasını yapacak kararlı tavırlarınızla isteklerinizi gerçekleştirme konusunda başarılı olabileceksiniz. Kendinize güvenip yeteneklerinizi ortaya koyma zamanıdır şimdi. Beklentileriniz istediğiniz anda gerçekleşmese de; bu etki sizi ilerleyen zamanla birlikte, çok farklı noktalara taşıyacaktır. Özel hayatınızda ise Aşk tüm güzelliğiyle sizleri saracak. Beraberliğinde dış etkenlerin getirdiği problemleri yaşayanlar bugün yaşanan tüm olumsuzlukların üstesinden gelebilecek enerjilere sahipsiniz.

15 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karmaşık ve farklı duygular içinde bulunabilirsiniz. Bunun nedeni, kendinizi sorgulamanızdan kaynaklanıyor. Biraz daha rahat ve akılcı olabilirsiniz. Üstelik zihinsel faaliyetiniz yüksek. Olumlu ve iyimser davranabilirsiniz.

15 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev, aile ve sosyal çevrenizde yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar geride kalmaya başlayacak. Sağlığınızla ilgili yaşadığınız olumsuzluklar geçerek güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Gelecek planlarınız adına heyecanınız bugünlerde yüksek olabilir.

15 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren düz harekete geçen yönetici gezegeniniz Merkür, sosyal hayatınıza hareketlilik getirir. Arkadaşlarınızla aktif organizasyonlara katılırsınız. Kültürel faaliyetler artar.

15 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

15 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 30' 37" R
Ay
Terazi
06° 38' 26"
Merkür
Boğa
04° 18' 03"
Venüs
Boğa
24° 01' 23"
Mars
Koç
14° 03' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 23"
Satürn
Balık
18° 01' 04"
Uranüs
Boğa
23° 25' 45"
Neptün
Balık
29° 24' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 27"
Lilith
Başak
25° 24' 42"
True Node
Koç
14° 56' 27"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>