İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde etkilenip kurmayı düşündüğünüz ilişki sizi biraz yoracak gibi görünüyor. Birbirinize fazla uzak karakterler olduğunuzu düşünenleri ciddiye almalısınız.

Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün olabilir. Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz.

Çoktandır ödenmesi gereken bir alacağınızı muhtemelen bugün de boşuna bekleyeceksiniz. Böyle bir ihtimale hazırlıklı olduğunuz için bunun sıkıntısını yaşamayacaksınız.

Kendinizi genellikle haklı buluyorsunuz. Bu da kolay hata yapmanıza yol açıyor. Birçok insan gibi sonradan pişmanlık yaşama huyunuz pek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zaman içinde bir yolculuğunuz olabilir. Bunun ne tür bir yolculuk olacağı belli olmasa da, sevineceğiniz bir yolculuk olacağı kesin görünüyor. Aldığınız bir öğüdü iyi değerlendirmeniz, bugünleri daha sıkıntısız geçirmenizi sağlıyor. İyi dostlarınız var. Bunu bu konudaki seçiciliğiniz kadar, dostluk ilişkilerindeki vericiliğinize, dostluğa bağlılığınıza borçlusunuz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 11:32 Ay-Neptün karşıt görünümüyle yeni haftamız başlıyor. İş hayatımızı ilgilendiren konularda bir hayli hassas düşünürken, iç dünyamızda her şeyi eleştirebiliriz. Hem pazartesi gününün kendi içindeki keyifsizliği hem de bazı meselelere kafamızı bir hayli takmamız nedeniyle güne adapte olmakta zorlanabiliriz. Saat 14:13 Güneş-Satürn görünümü, aşkın o eşsiz güzelliklerini, anlaşmanın ne kadar kıymetli olduğunu hissetmemizi sağlayan bir kuvvettir. Bir ilişkinin ciddiyete dönüşmesini, problemlerin kolayca çözümlenmesini destekleyicidir. Çocuklarımız, sevdiklerimiz, değerlerimiz bu görünüm sayesinde gözümüzde yücelir. Saat 20:44 Ay-Pluto arasında oluşan görünüm, kendiniz için gerçekçi hedefler belirlemenizi, ideallerinize sahip çıkmanızı sağlıyor. Ayrıca düşündüğünüz bir takım yeni değişimler için paranın önemli olduğunu, benzetme yerindeyse bilmediğiniz sularda yüzerken dikkatli olmanız gerektiğinden söz ediyor. Şimdiden ziyade geleceği merkez alarak hareket etmenin faydalı olduğunu söylemeliyim. Gönlünüze mutluluk, gözlerinize ışıltı, zihninize huzur verici bir hafta geçirmeniz dileğimle,

16 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürprizler yaşayabileceğin bir gün. Çevrendeki insanların sürekli yakınması seni çileden çıkarabilir.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Korku ve endişelerinizden uzaklaşın. Kendi adına büyümek için cesur bir adım atmalısın.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili işlerinizde zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki çalışmalarınız için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Kişisel meselelerinizde destek alabilirsiniz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize olan güveninizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz. İyi niyetli ve olumlu duygular içinde bulunacak, böylece ilişkilerinizi daha da güçlendireceksiniz. Çok hoş teklifler alabilir, başarılı çalışmalar yapabilirsiniz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde gündeminizde ev, aile ve beslenme gibi konular olabilir. Bu alanda özverili bir çalışma içinde olabilirsiniz. Aşkta ise kararlı ve yapıcı davranmakta zorlanmayabilirsiniz. Ancak iletişime dikkat.

16 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayat sizi birçok açıdan destekleyecek. Uzun zamandır özel hayatınızda yaşadığınız anlaşmazlıkların geride kaldığını göreceksiniz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün elektrik çarpmalarına dikkat etmelisiniz. Belki de karşılaşacağınız birisi, kalbinizde böyle bir etki bırakabilir. İlk görüşte aşk buna derler. Fakat dikkatli olun! Bu tarz enerjilerin uzun soluklu olması pek kolay olmaz. Günü birlik birlikteliklere yelken açabilirsiniz. Ayrıca partnerinizle öfkeli bir konuşma yapmaktan kaçının. Hayatın dingin tarafını deneyimlemeye çalışın.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

16 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 49' 16" R
Ay
Yay
19° 42' 26"
Merkür
Koç
16° 09' 29"
Venüs
Koç
27° 41' 49"
Mars
Balık
27° 39' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 59"
Satürn
Balık
16° 20' 07"
Uranüs
Boğa
22° 11' 41"
Neptün
Balık
28° 49' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 24"
Lilith
Başak
23° 02' 25"
True Node
Koç
15° 28' 19"
Son Güncelleme : 27/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>