İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk, size yepyeni heyecanlar yaratmanın hazırlığı içinde. Siz de biraz iradi davranıp gelişmeleri hızlandırabilirsiniz. Sizse armudun pişip de ağzınıza düşmesini bekler gibisiniz.

Akşama yakın bir toplantınız olabilir. Bu toplantıda bütün mesleki birikiminizi ortaya koymanız gerekecek. Dün öğrendiğiniz bir şey,çevrenizdeki bazı insanlarla daha mesafeli ilişkiler kurmanıza yol açacak.

Bugün yatırımınızı başka bir yere kaydırmanız doğrultusunda bir öneri alacak, ama bu değişikliği gerekli görmeyeceksiniz. Harcamalarınızı biraz daha kısmanız gerekiyor.

Bugünlerde, sükutun altın olduğunu unutuyor ve sizi pek ilgilendirmeyen konulara fazla girip, tepki çekiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde tatil amaçlı kısa, ama uzun zaman akılda kalacak bir yolculuğunuz olacak. Bu yolculukta hoş tanışmalar yaşayacaksınız. Sabah sevindiğiniz olay, birkaç kişinin daha devreye girmesiyle günün ilerleyen saatlerinde sevimsizleşeceğe benziyor. Bunu önlemek için yapmanız gereken şeyi onur sorunu haline getiriyor, yapmıyorsunuz.

17 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 17 Ekim (saat 10:58)-5 Kasım (saat 22:19) tarihleri arasında çalışma hayatınızla ilgili konularda etkili olacak Merkür-Akrep burcu geçişinde nelere dikkat edeceğiz? İş ortamındaki ilişkilerin niteliği, işinizle alakalı meselelere bakış açınız,tercihleriniz ve şu andaki mevcut işinizle alakalı finansal konular yine önemini koruyor. İsteklerimiz karşılanmadığında, bu bizi bir hayli rahatsız edebilir. Elde ettiğimiz gelir ile emeğimiz arasındaki farklılıklar, bir hayli gözümüze batabilir. Ancak burada sektörün içinde bulunduğu durum, tecrübemiz, eğitimimiz de, tercih edilme aşamasında önem taşıyacaktır. Bu süreçte, hakkımızı yedirmeyelim. Ancak başkalarına söz hakkı vermeyi de unutmayalım. Rutin sağlık şikayetlerimiz devam ediyorsa, kesinlikle ertelenmeden bir doktora görünmek lazım. Problem ne ise araştırılmalı ve kökünden halledilmesi için mutlaka konusunda deneyimli bir uzmana gösterilmelidir. Merkür-Akrep geçişinin arzu ettiğiniz gelişmelere vesile olması dileğimle,

17 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Disiplinli hareket ettiğin bir gün. Bu zamana kadar ertelediğin kararlarının arkasında duracaksın.

17 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Göz yaşlarınızın değerini bilin ve onları hak etmeyenler için asla harcamayın...

17 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizdeki yaşlı kişilerden yardım alabilirsiniz. Ev hayatınızdaki konular önem kazanabilir. Değişim içinde olacağınız koşullar oluşabilir. Emlak konularında otorite olan kişilerden destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar meydana gelebilir. İlerlemeyen işleriniz için sabırlı olmalısınız.

17 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Merkür burç değiştirirken şifa, sağlık gibi konular zihninizi daha çok meşgul edebilir. Uzmanlarla, doktorlarla, beslenme uzmanları ve diyetisyenlerle görüşmeler yapabilirsiniz. Bu konulara olan ilgi ve merakınız artıyor.

17 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

17 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve hizmet alanlarınızda görüşmeleriniz hızlanacak. Sağlığınızı gözden geçirmek ve kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir dönem. İş arkadaşlarınızla iletişiminiz artıyor.

17 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun zamandır partnerinizle aranızdaki ciddi bir meseleyi sonuca ulaştırma zamanı geldi. Zorlu ve sıkıcı süreçlerden geçtiğiniz bir dönemi yavaş yavaş arkada bırakıyorsunuz. Diğer yandan ev taşıma, dekorasyon, tadilat işlerinizin de artık tamamlanma zamanı. Yeni enerjili evinizde sevdiklerinize parti verin.

17 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

17 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 03' 07" R
Ay
Yay
22° 47' 13"
Merkür
Koç
16° 12' 02"
Venüs
Koç
27° 59' 23"
Mars
Balık
27° 50' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 18"
Satürn
Balık
16° 21' 25"
Uranüs
Boğa
22° 12' 29"
Neptün
Balık
28° 49' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 13"
Lilith
Başak
23° 04' 00"
True Node
Koç
15° 27' 31"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:22

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>