İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizdeki çapraşık ilişkileri hayretle gözlemliyorsunuz. İçinde saygı, anlayış barındırmayan ilişkilerin, aşk adı altında yaşanması tuhafınıza gidiyor. Sevgilinizle beraberliğiniz size mutluluk veriyor.

İşinizle alakalı bir yolculuğunuz olacak. Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Fakat bu uyumun sizin birçok şeyi kafanıza takmıyor olmanızdan kaynaklandığının bilincindesiniz. .

Paranızın idaresinde yetkin olmanız ve cömertliğiniz, sizi çevrenizde para konularında da aranılan insan yapıyor. Bir yakın dostunuza küçük bir sorununda maddi destek vereceksiniz.

Bir ahbabınızın önemli bir aile problemi var. İlgisiz kalmanız problemi büyütebilir. Dostlarınızı, yakınlarınızı dinlemeli, bu işin üzerine gitmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen hiç direnmeden problemleri oluruna bırakıyorsunuz. Bu çok insani gibi görünse de problemlerin artmasına neden oluyor. Küçük, küçük de olsalar gündelik problemler kümeleşip canınızı sıkabiliyor. Bu sorunların birçoğunun dert edilmeyecek şeyler olduğunu biliyorsunuz. Sorunları serinkanlı karşılama yeteneğiniz de bazı durumlarda para etmiyor. .

18 Ekim 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Ay-Terazi burcunda, aşk hayatınızla ilgili konularda veya genel anlamıyla insan ilişkilerinde mantık, uzlaşıya açıklık, çözüm ve denge unsurlarını ön planda tutabilirsiniz. Huzursuzluktan hoşlanmazsınız. Sizin bakış açınıza göre aklın yolu birdir. Eğer bir problem varsa bunun mutlaka bir çözüm yolu vardır diye düşünürsünüz. Saat 04:57 Ay-Venüs kavuşumu, gayet olumlu bir enerji. Aşk hayatınızla ilgili konularda hoş paylaşımları destekleyicidir. Kaliteli ortamlarda bulunmayı istersiniz. Sevgilinizle, çocukları olanlar aileleriyle birlikte olmaktan zevk alırlar. Saat 11:54 Merkür-Jüpiter kavuşumu, kişisel tüm kararların, aileyle ilgili konuların ve günlük tempoda tüm işlerin verimli ve sağlıklı yürümesi adına verilen çabanın, bağlantıların göstergesidir. Derin düşünürüz, derinlemesine inceleriz. Gün boyunca güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Kalben sevgilerimle,

18 Ekim 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşmaktan kaçındığın birisiyle yüzleşmeler olabilir ve çözülmeyen konular gündeme gelebilir.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatında gerçekten neye ihtiyaç duyuyorsan onun için mücadeleni ver. Bu, büyük risklerin daha büyük getiriler getirdiği bir gündür.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde zorlandığınız durumlar oluşabilir. Hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelebilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çocuklarınızla ilgili konularda daha sabırlı davranmanız gereken bir gündesiniz. İlişkilerinizde bazı dönüşümler yaşanabilir. Bu konuda rahatlamak için arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Riskli işlerden kaçının.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakın gerekli gereksiz yere konuşarak eşinizin kalbini kırıp kafasını karıştırmayın. Zira söz gümüşse sükut altındır. Hakkınızda yapılan dedikodulara da kulak asmamanızı öneririz. Sizi çekemeyen pek çok kişi olabilir. Önemli olan sizin kimlerle dostluk kurmak isteyeceğiniz. İstemedikleriniz zaten doğal olarak uzaklaşırlar.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelik hayatınızda ve çalışma ortamınızda derin düşünce ve fikirleriniz, etkileyici konuşmalarınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Önemli sunumlar ve görüşmeler yapabilirsiniz.

18 Ekim 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük bir proje devreye girebilir. İş alanlarınızda kendinizi zenginleştireceğiniz bir dönem. Yine günlük hayatınızda yemeye, içmeye olan düşkünlüğünüz yüksek olabilir.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcuna geçiş yaparak sizi sosyal etkinliklere çekecek. Arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle vakit geçirmek için harika bir gün. Bir resim sergisinin açılışına katılmak sizi çok mutlu eder. Galeriler, tiyatrolar, atölye çalışmalarında hayat var.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

18 Ekim 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 25' 19" R
Ay
Yay
27° 44' 59"
Merkür
Koç
16° 16' 41"
Venüs
Koç
28° 27' 31"
Mars
Balık
28° 08' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 36"
Satürn
Balık
16° 23' 29"
Uranüs
Boğa
22° 13' 47"
Neptün
Balık
28° 50' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 31"
Lilith
Başak
23° 06' 32"
True Node
Koç
15° 26' 17"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>