İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Denemek istiyorsunuz. Bir bedeli olacaksa bunu yaşayarak ödemek istiyorsunuz. Kural dışı ilişkiler sandığınızdan çok şey kaybettirebilir. Düşünüp doğru bir karar vermeniz gerekiyor.

İş yaşantınızda becerikliliğiniz ve yetenekleriniz bazı kapıları açmanızı çok kolaylaştırabilir. Siz nedense bu özelliklerinizi sadece işin kalitesi için kullanıyor, fazla tokgözlü davranıyorsunuz.

Para sorunlarınızı eğer bazı önlemler almazsanız uzun bir zaman daha yaşayacaksınız gibi görünüyor. Kendi kişisel harcamalarınızın dışındaki harcamaların da tedbirini almanız gerekiyor.

Önemsiz bulduğunuz bazı konulara uzak kalıyor, konu sonradan önem kazandığında da bir şeyler söyleyip yorum yapma şansınızı yitiriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde içinizde özel zevklerinizle, hobilerinizle uğraşmak isteği duyuyorsunuz. Bu uğraşınız hayatın üzerinizdeki ağırlığını hafifletiyor. Ama bu uğraşa zaman ayırmakta güçlük çekiyorsunuz. Bugün akşama doğru bir arkadaş toplantısına çağrılacak ve içinizdeki genel yorgunluk nedeniyle gidip gitmemekte kararsız kalacaksınız.

18 Eylül 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 00:54 Ay-Satürn görünümü, sizi özgürce hareket etmeye, akşamı keyfinizce değerlendirmeye, hedefinize ulaşmaya davet ediyor. Ancak ilişkinizle ilgili konulardaki sorumlulukları göz ardı edemeyiz dostlarım. Saat 07:39 Ay-Pluto görünümü, özellikle ortaklaşa yürütülen işlerde problemlere yol açabilir. Birileri üzerinizde hakimiyet kurmaya, kendi isteklerini dayatmaya çalışabilirler. Aslında sezgileriniz sizi gayet iyi koruyucudur. Her ne olursa olsun akıllıca hareket ediniz ve çıkarlarınızı düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Saat 11:06 Venüs-Uranüs karşıtlığı, hedefi olan, yenilikte bulunmak,  dışa açılmak isteyen ve gönlünce yaşamaktan yana olan birey bazı tercihlerle karşı karşıya kalıyor. Sosyal hayatta aktif olmak isteyen birey, gruplar içinde liderliğini göstermek ve projelerini hayata geçirmek, kendini öne sürmek istiyor. Ancak şimdi birileriyle işbirliği yapmak durumunda kalıyor. Özgür bir ilişki yaşamak isteyen birey, birlikte olduğu kişinin farklı düşünmesi nedeniyle iki arada bir derede kalıyor. Hedeflerim mi yoksa sorumluluklarım mı, hayallerim mi aşkım mı, ben mi önemliyim yoksa biz mi? sorular kafanızın içinde dolaşıp durabilir. Ancak hayatta her şeyin bir çaresi olduğuna göre sizin de dengenizi korumanız gerekiyor. Hem hedeflerinizin farkında hem de başkalarıyla uzlaşmaya açık olmak lazım. Saat 22:30 Ay-Venüs karşıtlığı, bireysel arzularınızın bir hayli ön planda olmasını sağlıyor. Siz her ortamda lider olmaktan yanasınız. Ancak aşkta paylaşımcı olmayı bilirseniz, hem duygusal hem de ilişki anlamında huzur bulursunuz. Saat 23:11-19 Eylül saat 07:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Sosyal ilişkilerimizde tabii ki anlayışlı olmak, ılımlı bir şekilde iletişimde bulunmak yararlı olacaktır. Bugün halledilmesi gereken işlerimiz varsa bir daha kontrol etmemizde yarar görüyorum. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

18 Eylül 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Sözlerinizi anlamlı ve yumuşak bir şekilde kullanarak ikna etmeyeceğiniz kişi yok. Bugün, bu özellikleriniz atağa kalkıyor. Başarınızı alkışlayabilirsiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı işinize karıştırmamalısınız. Varsayımlarda bulunarak değil, gerçeklere bağlı kalarak hareket etmeniz gerekiyor. Belli başlı işlerinizi ilgilendiren bir değişiklik söz konusu olabilir. Dürüstlüğünüz desteklenmenizi sağlayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dışadönük ve enerjik olabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişi ile beraber olmak mutluluk getirebilir.

18 Eylül 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Enerji... Zihinsel ve bedensel enerjiniz oldukça yüksek. Sanata düşkünlüğünüz belirgin bir hal alıyor. Eğlenceli bir gün olacak.

18 Eylül 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz gereken bugün, enerji çalışmalarından faydalanabilir, zamanınızı sakin yerlerde pozitif insanlarla geçirebilirsiniz. Yaratıcı hayal gücünüzün aktif olduğu bir gündesiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde çabuk sıkılabilir ve kafanıza göre davranmaya meyilli olabilirsiniz. Bugün, çevrenizdeki insanlarla anlaşmak sizin için kolay olmayacak. Durumları körüklemeyin.

18 Eylül 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişimin, organizasyonların ve arkadaşlarınızla birlikte başlatacağınız enerjik çalışmaların keyfini çıkartabilirsiniz. Sürprizli gelişmeler, canlı aktiviteler kaydedebilirsiniz.Mesleki kazanımlarınızda şaşırtıcı artışlar meydana gelebilir. Davranış ve beklentilerinizde sabırlı bir tutum sergilerseniz takdir ve başarı kaçınılmaz olacaktır. Akşam saatlerinde sabırsız, zorlayıcı ve ısrarcı bir davranış yapısına sahip olabilirsiniz. Arkadaş gruplarınız içerisinde bu davranış yapınız nedeniyle eleştiri almanız olağandır. Ani öfke patlamalarına dikkat etmelisiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

18 Eylül 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 21' 09" R
Ay
Koç
22° 38' 05" R
Merkür
Koç
20° 28' 38"
Venüs
Boğa
08° 31' 41"
Mars
Koç
04° 25' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 18"
Satürn
Balık
17° 05' 36"
Uranüs
Boğa
22° 41' 55"
Neptün
Balık
29° 05' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 54"
Lilith
Başak
24° 00' 56"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>