İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinize ilk başladığınızda kendinize yaşattığınız endişeler, şimdi aklınıza geldikçe kendinize kızıyorsunuz. Aşka duyduğunuz geleneksel güvensizliğinizi aşmış gibi görünüyorsunuz.

İşyerinizdesorunlarınızı birilerine açmaya da haklı olarak cesaret edemiyorsunuz. Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi de aksatmadan halledeceksiniz.

Paranızı elde tutma yerine bir işte kullanma fikriniz var. Birikiminizin kenarda hareketsiz kalmasını istemiyorsunuz. Yakında elinizden büyük miktarda bir para çıkabilir.

Birkaç gün içinde bir yolculuğunuz olabilir. Gitmek zorunda kalacaksınız. İşlerinizi ayarlamanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinize gitgide özen gösteriyorsunuz. Bu şekilde hem sizi sevenleri mutlu ediyor, hem de kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Bu akşam sevdiğiniz arkadaşlarınızdan davet alabilirsiniz. Bugün canınız hiç sorun yaşamak istemiyor. Bu yüzden size sorun olabilecek tartışmalardan, hatta size sorunlarını açabilecek insanlardan uzak duracaksınız.

19 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 19 Ekim saat 22:12 terazi burcunda doğacak Yeniay, aşk hayatımızı güzellik, estetik, yenilik, değişim, paylaşmak, nezaket gibi kıymetli olgular çerçevesinde bakmamızı sağlıyor. Yeniayın yöneticisi venüs güçlü olduğu terazi burcunda ilerlediği için, ben bu Yeniayın sizler için sürpriz aşklara, arzu ettiğiniz değişikliklere işaret olduğunu söylemek isterim. Şimdi birlikte Yeniayın görünümlerini inceleyelim ve etkilerini daha net kafamızın içinde oturtalım. Öncelikle hakkınıza düşen ne varsa onun için mücadele etmek gerekiyor. Bu bir miras, alacak, sigorta, primler gibi hukuksal konularda olabilir. Belki de uzun zamandır mücadele veriyorsunuz. Şimdi bunu halletmek amaçlı girişimde bulunabilirsiniz. Bu Yeniay aşkta şanslı bir dönemi işaret ediyor. Hayatın güzel olduğunu hatırlatan bir aşk olabilir bu. Birden karşınıza çıkar ve sizi bir hayli etkileyebilir. Aynı şekilde partneriniz de bu etkilenmeyi yaşayabilir. Değişim ve yeniliklerin işaretçisi olan bu Yeniay, hedefinize korkusuz bir şekilde varmanın ve ne olursa olsun onu elde etmenin göstergesi. Hem aşkta hem sosyal dünyada bu şekilde hareket edeceğinizi görüyoruz. Yeniliklere gönüllüsünüz ve attığınız adımların hayatınıza apayrı bir güzellik katacağını söyleyebiliriz. Tatmin olmadığınızı aşklar bitiyor, sizi memnun edecek yeni aşklara yelken açılıyor. Bu Yeniayın hepimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,

19 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Açık fikirli oluşun bazı konularda sana kolaylık sağlayacak ve tutarsızlıkları görmeni kolaylaştıracak.

19 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Romantizm cephesinde, acı çekmeyi bırakın. Duyguların baştan çıkarıcı bir şekilde doğrudan bilinmesine izin verin.

19 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinize yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Aşk hayatınızda engelleri açmak isteyebilirsiniz. Kendi yönünüzü netleştirmek için planlar yapabilirsiniz.

19 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ay aşka bakışınızı, sevgi anlayışınızı kökünden değiştirebilir. Duygusal hassasiyetlerin vurgulandığı bir yeni ay, değer, güven gibi kavramları sorgulayabilirsiniz. Çalışma ortamınız, gündelik yaşantınızla ilgili olaylar çoğalabilir.

19 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük yaşamınızda geçici olarak duygusal karışıklık yaşayabilir, işle ilgili konularda bir nebze yavaşlık, durağanlık fark edebilirsiniz. 17.40 sonrasında ikili ilişkileriniz açısından davetler alabileceğiniz, karşılıklı uyum geliştirebileceğiniz şanslı bir zamanda olacaksınız ancak geçmiş sorunları açmamanız ve problemli noktaların üzerine gitmemeniz gerekmekte.

19 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniayla beraber, aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda, yaratıcılık isteyen işlerinizde, hobi alanlarınızda yeni başlangıçlar ve kararlar gündeme gelebilir.

19 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sakın gerekli gereksiz yere konuşarak eşinizin kalbini kırıp kafasını karıştırmayın. Zira söz gümüşse sükut altındır. Hakkınızda yapılan dedikodulara da kulak asmamanızı öneririz. Sizi çekemeyen pek çok kişi olabilir. Önemli olan sizin kimlerle dostluk kurmak isteyeceğiniz. İstemedikleriniz zaten doğal olarak uzaklaşırlar.

19 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

19 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 34' 38" R
Ay
Yay
29° 50' 35"
Merkür
Koç
16° 18' 51"
Venüs
Koç
28° 39' 20"
Mars
Balık
28° 15' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 50"
Satürn
Balık
16° 24' 21"
Uranüs
Boğa
22° 14' 19"
Neptün
Balık
28° 50' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 04"
Lilith
Başak
23° 07' 36"
True Node
Koç
15° 25' 47"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>