İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı sorunlara küçümser bakışınız ayrı ayrı sorunlara yol açabiliyor. İlişkinizin düzgünlüğü küçük, küçük sorunları göz ardı etmenize neden olmamalı. İlişkinizdeki gayretler ve başarılar tek taraflı değil.

Sürpriz fırsatlarla yepyeni planlar içine girebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde oldukça sevineceğiniz, harika bir toplantınız olacak. Size sadece hırsa kapılıp acelecilik etmemek düşüyor.

Parasızlık günleriniz gerilerde kalıyor. Birkaç fırsatınız var, iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Bu fırsatlardan bazıları, doğru değerlendirmeniz durumunda sizi oldukça fazla sevindirebilir.

Bazı belirtiler var, ama görebilmeniz gerekiyor. Önünüzdeki günler içersinde bazı ataklarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güven verici kişiliğiniz, özellikle yakın ilişkilerinizde görevsizlik kararı aldırabiliyor, insanlar sorunlarını kolayca size devredebiliyorlar. Aile bağlarınızda ileri derecedeki düşkünlük küçük sorunlar yaratabiliyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor.

19 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 06:41 Ay-Uranüs karşıtlığı, daha iyi bir hayat sürmek, başarılar elde etmek, farklı güzelliklere sahip olmak isteğinizin işaretidir. Belli kurallar veya belli normlar içinde düşünmezsiniz. Değişik olana yönelir, tadını çıkarmak için heveslenirsiniz. Saat 09:11 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, sağlam ve uzun vadeli yatırımlara yönelmenin işaretçisidir. Bir işi yaparken, bir girişimde bulunurken, bunun bize artı ve eksi geri dönüşümleri üzerinde düşünürüz. Kimlerleveya özel bağlantımız varsa, bu kişilerin güvenirliği bizim için esastır. Bu görünüm bir meselenin iç yüzünü olasılıklar dahilinde anlamamızda ve ona göre bir yol belirlememizde yardımcıdır. Saat 10:26 Ay-Jüpiter kavuşumunda moralimiz düzelir, canlanırız. Güzel bir söz, nazik bir davranış, sevdiğimiz kişiyle olmak, istediklerimizi yapabilmek keyfimize yerine getirir. Saat 11:54-20 Ocak saat 01:09 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte yaşadığınız ilişkinin sizde hangi duyguları, hisleri ve gerçekleri uyandırdığı üzerinde düşünebilirsiniz. Bazen ortaklaşa hareket etmek kimi ilişkilerde zordur. Ancak bu ilişki sizin için önem arz ediyorsa bunu yapabilmek daha kolaydır. Sorumlulukların eşit biçimde dağılımı paylaşımın önemi bu saatlerde belirgindir. İlişkinizle alakalı konularda acil kararlar alınmamalıdır. Saat 12:16 Mars-Satürn görünümü,hayatınızla ilgili konularda bir yandan her şeyi oluruna bırakmaya, mücadeleden kaçınmaya, hatta zaman zaman pes etmeye dönük şekilde bir tavır içine girmemize neden olabilir. Aslında bunun bir nedeni de, kaygılarımız ve ürkekliğimizdir. Şartlar bizi buna sanki zorluyor gibidir. Ancak buna izin vermemeli, kendimize güvenmeliyiz. Bir başka unsur, insanların gerek özel gerekseanlamında sizin üzerinizde kurduğu baskılardır. Sorumluluklarınız ağır gelebilir, ancak pes etmek yerine, olan duruma gerçekçi bakmak gerekir. Bu iki alanda da, kendinize güveninizi kaybetmeden yol alırsanız, birçok problemin üstesinden gelebilirsiniz. Günümüz, güzelliklerin başlangıcı olsun. Mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

19 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrende başarılarını kıskanan birileri olduğunu fark edebilirsin. Sabırlı olmak sana kazandıracaktır.

19 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızdaki karmaşa canınızı ne kadar sıksa da bazı noktalarda yeniden iyimserliğinizi yakalamak üzerine fırsatlara sahipsiniz. Ani gerçekleşen sinirsel durumlara dikkat! İlişkilerinizi yıpratmayın.

19 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı işlerinize hız kazandırmak için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İlişkilerinizde rahat olduğunuz, kendinizi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alabilirsiniz. Çocuklarınız sizi oylayabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde mücadele verebilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinize söz geçiremiyorsunuz. Biten bir şeyin üzerinde fazla durup ve konuşmanın bir manası yok. Önündeki güzel günleri hayal edin yeterli. Yeni aşk geliyor.

19 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

19 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşasorumluluklarınız kariyerinizde istediğiniz şartlarla hareket etmenizi zorlaştırabilir. Yine eşinizin ve onun ailesinin arasındaki sıkıntı ve sorunlar görünür hale gelebilir.

19 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in bugünden itibaren bir ay boyunca Kova burcuna girmesiyle sizin de fikirsel zenginliğiniz, adalet arayışlarınız güçlenecektir. Odak noktanız yabancı kültürler, felsefi fenomenler ve özgür fikirler olacaktır.Günlük gelişmeler ise dünkü gibi gelişme kaydedecektir. Hayatınızın keyif aldığınız alanlarına yönelebilir, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla aranızda hoş bir denge sağlayabilirsiniz. Psikolojik olarak dingin bir günde bulunuyorsunuz. Bağımsızlık bilinci giderek hayatınıza entegre olacaktır.

19 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişki içinde olduğunuz kişiler sizi bazı konularda baskı altına almaya çalışabilir. Bu konuda dikkatli olun ancak sakın sert tepkiler göstermeyin; sabretmeye çalışmalısınız. Bu konuda uzun vadeli planlar da yapabilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 16' 01" R
Ay
Boğa
06° 29' 31" R
Merkür
Koç
21° 14' 23"
Venüs
Boğa
09° 41' 28"
Mars
Koç
05° 09' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 36' 37"
Satürn
Balık
17° 10' 11"
Uranüs
Boğa
22° 45' 11"
Neptün
Balık
29° 06' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 02' 60"
Lilith
Başak
24° 07' 13"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 07/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>