İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta gerçekçi olma zamanınızın geldiğini düşünüyorsunuz. Duygusal açıdan pozitif bir gün olmakla birlikte aşırılıklara kaçabilirsiniz. Onun bu aşırılıklarınızdan rahatsız olduğunu biliyorsunuz. Onun beklentilerini dikkate almamanız incinmesine neden olabilir.

Sizden beklenen enerjiyi göstermemekle birlikte zekanızla her işin üstesinden geliyorsunuz. Ama zekanın yeterli olmadığı işlerle de karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün yaptığınız bir işle ilgili takdir görebilirsiniz.

Parasal konularda bazı sıkıntılarınız var. BU sıkıntılar kısa vadede çözüleceğe benzemiyor. Biraz sabırlı olmaya çalışın. Beklediğiniz bir alacağınızı bugünlerde tahsil edebileceksiniz.

Bugün kontrollü olmanız gerekebilir. Sinirlerinizi ve duygularınıza hakim olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne çok iyimser başlayacaksınız. Yapıcı ve iyimser havanız akşam saatlerinde bozulabilir, ev ortamında huzur bulmakta zorlanabilirsiniz. Üstü örtülmüş, üzerine çok konuşulmamış ve geride kalmış bir sorun bugün gündeme gelebilir. Sizin kendinizi az da olsa suçlu hissettiğiniz bir konu olduğu için, konuşulmasından hiç hoşlanmayacaksınız ve hoşlanmadığınızı biraz da sertçe belli edeceksiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:53 Ay-Satürn karşıtlık etkisinde Cuma günümüz başlıyor. Bu enerji, ilişkinizi veya ilişki,ortaklığı gibi meselelerin biraz yorucu, hayli zorlayıcı, hatta anlaşmazlıklara davetiye çıkartıcı yönü olduğunu işaret ediyor. Görmezden gelemeyeceğimiz, üstünü kapatamayacağımız problemleri çözümlemek için, yapılması gereken ciddiyetle duruma bakmak olmalıdır. Uzun vadeli düşünmeliyiz. Evet iletişimdeki farklılık, beklentilerin ayrı oluşu can sıkıyor. Gerçekten gideceğimiz yolu, vermemiz gereken kararı iyi tespit etmek için bugünlerde bilinçli olmak zorundayız. Saat 06:30 Ay-Mars görünümü gerek ev içinde gerekse ofisteki koşuşturmanın, yoğunluğun işaretçisi. Eşyaların yerleri değiştirme, çekmeceleri düzenleme, ev içinde hazırlıklar yapma, tamirat gibi konularla uğraşmak anlamında bir hayli etkili. Ancak yavaş ve planlı bir şekilde hareket etmemizde yarar var. Yoksa kolayca dağılabiliriz. Saat 08:08  Ay-Merkür görünümü, düşüncelerimizi rahatlıkla ifade etmek arzumuzu işaret ediyor. Özellikle aşk hayatımızla ilgili geçmişe ait meseleler üzerinde duracağız. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. Karşılıklı fikir paylaşımları, sen ve ben demek yerine Biz olmak adına adilce düşünmekte yarar var. Saat 11:58 Ay-Neptün görünümü, bazı konularda kafanızı karıştırabilir. İşlerinizi yaparken dağılmamaya dikkat ediniz. Saat 14:16 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm, yeni birfırsatı ve aşkta aradığınızı bulmanız anlamına geldiği gibi, sanatsal konularda size güçlü bir ifade kazandırıyor. Saat 18:06 Ay-Jüpiter görünümü, aile içinde bazı meseleleri eleştirel tarzda ele alabilirsiniz. Size göre doğru olan, başkalarına fazla abartılı gelebilir. Gün, güzellikleriyle bizi kucaklasın. Her adımınız hayırlı olana kapılar açsın. Kalben sevgilerimle,  

2 Ekim 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle, meslektaşlarınızla veya arkadaşlarınızla bir araya gelebilir fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Bu esnada ne kadar fazla ortak yönünüz olduğunu fark etme şansınız da olacaktır. Aşk hayatınızda kışkırtıcı durumlar veya jestler söz konusu olabilir. İmajınızı korumanız gerekiyor, unutmayın!

2 Ekim 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir süredir sabrettiğiniz konular var. Ancak, hala gemileri yakmamak veya bazı sorulara cevap almak için kırıcı olmamak konusunda dikkatli olabilirseniz, sabrınızın sonucunu görebilir, olayları istediğiniz şekle sokabilirsiniz. Biraz daha sabır lazım o kadar. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, harcamalar, konfor, huzur ve zevkler ön planda. Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir. Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir. Gerçekçilikten uzak saatlerde ya da dalgın ve kararsız olabiliriz. Karşı fikirlerin arttığı ve herkesin eline geçen veya karşı tarafın verdiği mesajlara göre bazı şeyleri yeniden şekillendirdiği günlerdeyiz. Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Bazı konularda fazla hayalci olmamaya özen gösterin. İletişimde olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz. Bugün bedene ait konular ön plana çıkabilir. Öğlen saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Günün dinamizmini akşam dinlenerek geçirebilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınız arasında olmaktan hayli keyif alan bir kişisiniz. Akşam saatlerinde alacağınız bir haberle yolculuğa çıkacaksınız. Bu seyahati çok istemiş olmanızdan ötürü neşelisiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizden yardım alarakalanlarınızda ilerleyebilirsiniz. Bugün, ikna yeteneğiniz mükemmel çalışacak ve insanları etkilemeyi başaracaksınız. Aktif ve keyifli bir gün sizi bekliyor.

2 Ekim 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para konularında fazlaca müsrif davranabilirsiniz, lüks harcamalarınız bu aralar artabilir, finansal anlamda fazlaca iyimser davranmak yerine harcamalarınızı kontrol altında tutmanızda yarar var. Çocuğunuz var ise onunla ilgili de olabilir bu harcamalar. Maddi anlamda riskli yatırımlar yapmak için pek ideal değil.

2 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

2 Ekim 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 01' 01" R
Ay
Yay
22° 19' 04"
Merkür
Koç
16° 11' 38"
Venüs
Koç
27° 56' 43"
Mars
Balık
27° 48' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 48"
Satürn
Balık
16° 21' 13"
Uranüs
Boğa
22° 12' 22"
Neptün
Balık
28° 49' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 06"
Lilith
Başak
23° 03' 46"
True Node
Koç
15° 27' 39"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>