İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Şimdiki beraberliğinizde yaşayacağınız daha çok şey var. Bu nedenle iyice düşünmeden hareket etmemelisiniz Bu günler hatalara, pişmanlıklara çok uygun gibi görünüyor.

Hem temponuzu düşürmemeli, hem de çevrenize dikkat etmelisiniz. Çalışkanlığınız ve işinizdeki başarınız çevrenizce takdir ediliyor. Ama bu durum sizi rahatlatmamalı, çünkü işinizin doğasında rekabet var.

Ekonominin çalkantılı olduğu bu günlerde siz yine de tedbiri elden bırakmayın. Şimdi rahatlamak için uygun bir zaman değil. Durumunuz gittikçe iyiye gidiyor.

Bazı huylarınız sizi çok yıpratıyor. İnsanların size karşı içten pazarlıklı davrandığını düşünmekten vazgeçmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, finansal konular yüzünden zorluklarla karşılaşabilir kendinizi ifade ederken huzursuz hissedebilirsiniz. Alacak verecek konularında talepleri kabul etmemelisiniz. Sağduyulu davranın ve sonrasında pişman olacağınız ani kararlar ve fevri davranışlardan kaçının. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin uyarılarını dikkate almanızda fayda var.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Oğlak burcunda oluşacak Dolunayın neyi işaret ettiğini anlamak için, gün içindeki tüm görünümler çerçevesinde ele almak gerekir. Günün ilk girişinde yer alan Güneş-Neptün görünümü, kendimizi güvende hissetmemizi sağlayacak kazanca ve huzurlu, mutlu, severek yaptığımızı bir işe olan ihtiyacımızı vurguluyor. Sıkılmak, bunalmak istemiyoruz. Saat 05:20 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, mali açıdan yaşanabilecek sıkıntıyı, sıkışıklığı işaret edebilir. Paraya ihtiyacınız olabilir. İş ortağınız, eşiniz veya başka biri sizi zor durumda bırakabilir. Vergi borcunuzu ödemeniz gerekebilir. Kredi başvurunuz geri çevrilebilir. Bunlar olasılıklar. Ancak bu Dolunayda önemli olan, sizin mali işlerinizi sağlamlaştırmanız, işlerinizi iyi takip etmeniz, kimseye kefil olmamanız, ödemeyeceğiniz bir borcun altına girmemenizdir. Mars-Kuzey düğümünün Dolunayla örtüşmesi, mali açıdan dikkatli olmak, tutumlu yaşamak, bütçeniz çerçevesinde hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Merkür-Uranüs görünümü ise, akıllıca bir düzenleme ve hesaplamayla yaşanan bu sıkışıklığın sürpriz bir şekilde aşılabileceğinizin işaretçisidir. Huzur bulacağımız, sevgiyle yol alacağımız, güven içinde yaşayacağımız bir dünya dileğimle,

2 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün; Venüs'ün konumu çevre ilişkilerinizi ve iletişiminiz etkiliyor ve olaylara kuşku ile bakmanıza neden oluyor. İçsel sıkıntılarınızın nedeni; bir çok farklı şeyleri aynı anda düşünmenizden kaynaklanıyor. Çevrenizdeki kişilerin değişik fikirlerinden etkileneceğiniz bir gün. Rafine düşünmek size çok şey kazandıracak.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişileri bazı konularda ısrarla belli yönde ilerlemeye ikna etmeye çalışmak ya da bazı şeyleri yapmaları konusunda ısrarcı olmak sadece karşı tarafı daha da sinirlendirebilir ve tam tersi tavırlar içerisinde olmalarına neden olabilir. Dolayısıyla, bırakın kendi istedikleri gibi yapsınlar. Tüm burçlar için gün geneli: Dolunay etkisi ev, aile, ait olduğumuz topluluklar veya ülke anlamında bugün de ufak tefek stresler yaşanmasına neden olabilir. Duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlara açığız. Ancak, Merkür'ün Jüpiter, Venüs ve Uranüs'le olumlu açıları bugünden itibaren önümüzdeki haftanın ilk günlerine kadar, iletişimsel, yazılı ve sözlü anlaşmalarla ilgili veya medya ya da bilişim ve teknolojiyle ilişkilendirilebilecek başlıklarda olumlu gelişmeleri, keşifleri ve buluşları gündeme taşıyabilir. Anlaşmalara imza atmak veya ifade yeteneğimizle ilişkilerimizi güzelleştirebilmek ve net anlaşılmak için olumlu günlerde olacağız. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yapacağınız planlar işlerinizi yoluna koymanızı sağlayacaktır. Öğle saatlerinde kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı temkinli olmanızda fayda var. Düşüncelerinizde kendinizi daha bireysel hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya çalışın.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL yaşamınızda kıpırdanmalar var. Yeni arkadaşlıklar sizi heyecanlandıracak. Görünümünüzde biraz farklılıklar yapın.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza zaman ayırabilir, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabilir, danışmanlara başvurabilirsiniz. Ruh halinizde geçici depresif etkiler alacağınız bugün, her şeye karşı daha hassas ve duyarlı davranma eğiliminde olacaksınız.

2 Temmuz 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Temmuz ayı parasal bağlantılarınızla güçlenecek. Özellikle satış, reklam, pazarlama, iletişim, bilgisayar sektörlerinden birinde çalışıyorsanız fırsatlarınız ve şanslarınız yüzünüzü güldürecek.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkalarına ait finansal kaynaklar, krediler, ödemeler gibi konuları hayatınızda çok daha görünür bir hale getirecektir. Kredi almak için uğraşabilir, fon alım-satım işleri ilgilenebilir, banka ile ilgili bir takım konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Gelirlerinizi arttırmak, borçlarla uğraşmak, ödemelerle ilgili konulara daha fazla vakit ayırabilirsiniz

2 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

2 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 36' 59" R
Ay
Balık
26° 20' 33"
Merkür
Koç
19° 10' 31"
Venüs
Boğa
06° 19' 17"
Mars
Koç
03° 03' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 04"
Satürn
Balık
16° 56' 46"
Uranüs
Boğa
22° 35' 42"
Neptün
Balık
29° 02' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 00"
Lilith
Başak
23° 49' 01"
True Node
Koç
15° 23' 53"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>