İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız ilişki, ömrünü iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu.

İş ortamınızdaki bir sorun,yaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. Daha mesafeli, daha resmi ilişkiler kurma çabalarınız beklediğiniz ölçüde olmasa da sonuç getirecek.

Küçük hesapları bile önemser para ilişkileri içindesiniz. Ama sıkıntılar kalıcı değil. Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler var.

Yakın bir akraba ilişkinizde para konulu gerginlikler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar fevri davranışlardan kaçınmalısınız. Sizi bu konuda tahrik edebilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Birtakım problemlere yaklaşımınızda bazı zayıflıklar var. İçinizde gizli tuttuğunuz enerjiyi ortaya çıkarmalı ve isabetli değerlendirmelerle olayların üzerine yansıtabilmelisiniz. Bu tutum, birçok çözümsüzlüğü başarıya dönüştürebilecek.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 07:44 Ay-Pluto görünümü yeni haftamızın ilk etkili enerjisidir ve bizim akıllı, sorumluluk sahibi bireyler olarak hedef belirlememizde rehberimiz olur. Ayrıca düşündüğünüz yenilikler için paranın önemini bir kez daha vurgulayıcıdır. Mali ortaklıklar, miras, hisseli paralar, finansal yatırımların ileriye dönük şekilde ele alınmasında yarar vardır. Gün boyu Başak burcunda ilerleyecek Ay, insanın sahip olduklarını koruma dürtüsünün işaretidir. Kişi iç dünyasında her şeyi didik didik ederek ne kadar güvende olduğunu sorgulama gereği duyar. Endişeli tavırlar sergileyebilir. Hayatına ait her durumu analiz etme gereği duyar. Bir olayı anlar, kavrar ancak yine de  tatmin olmaz, sonra başka bir meseleye daha eğilirsiniz. Saat 14:29 Ay-Mars görünümü, evimiz-ailemizle ilgili konuların, finansal yönden ele alınışı, hesabının yapılması gerektiğini hatırlatır. Para olgusu hassas olduğumuz bir konu haline gelir. Özellikle ev içinde bu meseleler önem taşır. Bir yere mi taşınmak istiyoruz, bir yatırımda mı bulunmak istiyoruz veya ödenmesi gereken borçlarımız mı var ? bütün bunları gerçekçi bir şekilde ele almak vaktidir. Yeni haftanın hepimize şans getirmesi dileğimle,

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün güne çok dinamik bir şekilde başlayabilirsiniz. Köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayacağınız sizi engelleyen tavırlarınızdan insanlardan uzaklaşacağınız harika enerjilerle dolu bir gündesiniz. Özelliklehayatınız da hak ettiğiniz değeri ve yeri almaya başlayacaksınız. Bugün finansal konular da sürpriz gelişmeler yaşayabilir. Eski bir alacağınızın ödenmesi ile rahatlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ilişkininizle ilgili şükretmenize ve ne kadar şanslı olduğunuzu fark etmenize neden olacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

19 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuların yavaş ilerlemesi veya bazı kişilerin bir araya gelerek hareket edebilmesi düşündüğünüzden fazla zaman alabilir veya durumun bu olması sizi rahatsız ediyor olabilir. Ancak, yine de olumlu düşünmeli ve en iyi sonucu hayal ederek ilerlemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Başak burcundaki Ay'ın Pluton ve Mars'la olumlu açıları, tatil sonrası ilk günde kendimizi dinamik hissedebileceğimiz, otorite konumundaki kişilerle olumlu diyaloglar kurabileceğimiz, yapmamız gereken işleri rahatlıkla tamamlayabileceğimiz bir günde olduğumuza dikkat çekiyor. Güçlü hissedebiliriz, özgüvenimiz yerinde. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızın ön plana çıktığı dönemler içindesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele edeceğiniz zamanlar var. Öğle saatlerinde kendinizi sabırsız hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizde bürokratik engellere takılabilirsiniz. Üstlerinizde ilişkilerinizde iletişim yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız emir... Karşınıza çıkacak güzel fırsatları değerlendirmektesiniz. Güzel sonuçlar doğuracağını düşündüğünüz konulardaki girişimciliğiniz oldukça göz doldurucu.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde genel motivasyon durumunuzu yükseltmek için evinizde zaman geçirebilir, doğa yürüyüşlerine çıkabilir ve sakin ortamlarda yer alabilirsiniz. Duygusal olarak hassas bir gün geçirdiğiniz için ilişkilerinizde kırılmaya daha açık bir yapıda olacaksınız.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ve alışkanlıklarınızı gözden geçireceğiniz bugün, evinizde ve aile ortamlarınızda kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yapılması gereken işlerinizde istikrarınız tam olacak.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınız başta olmak üzere, çocukları ilgilendiren konular, riskli işler ve aktiviteler konusunda hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceğinize, bu alanlarda olası krizleri rahat bir şekilde idare edebileceğinize, sizden mesafe olarak uzakta kimselerle minik flörtlerin söz konusu olabilir.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

20 Temmuz 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 46' 49" R
Ay
İkizler
13° 42' 23" R
Merkür
Koç
23° 35' 24"
Venüs
Boğa
12° 53' 21"
Mars
Koç
07° 08' 46"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 19"
Satürn
Balık
17° 22' 25"
Uranüs
Boğa
22° 54' 14"
Neptün
Balık
29° 10' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 24"
Lilith
Başak
24° 24' 30"
True Node
Koç
15° 12' 48"
Son Güncelleme : 10/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>