İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazen duygularınızı hayatın birçok engellemesine karşın, her şeyin önüne almanız gerekebilir. Yüreğinizde kıpırtılar var, bunun farkındasınız, ama bazı anlaşılır çekinceleriniz barındırıyorsunuz.

Bazı yeni değerlendirmeler,yaşamınızdaki puan cetvelinizi eksilerden koruyabilir. Kendinizi hiç sorgulamadığınız bazı aksaklıklar söz konusu. Bunlarla ilgili uyarılar, süre içinde güvensizliğe dönüşebilir.

Önünüzde bazı tercihler var. Bu tercihlerde kullanacağınız oy, birtakım etkilenmelerden uzak olmalı. Para sıkıntılarınız esasen, parayla zaaflı ilişkinizden kaynaklanıyor.

Bazı ikili ilişkilerinizde boşuna üzülüyorsunuz, yeni yöntemler geliştirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkı dostlarla anlamlı beraberlikler söz konusu. Birlikte ortaya konacak yeni önerileri kendi açınızdan değerlendirmeye çalışacaksınız. Karmaşık konularda bazı tıkanmalar yaşayabilirsiniz. Kafanız bugünlerde tercihini netliklerden yana kullanmaya eğilimli olacak. Aile ilişkilerinizde oturmuş dengeler, olumsuz etkilenmelere kapalı.

21 Mart 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 02:29 Ay-Kuzey düğüm görünümü, dışarıdan elimizi eteğimizi çekip, kendi dünyamızda huzuru yakalamaya çalışıyoruz. Ancak şartlar, insanlar, ortamlar, zorunluluklar rahat vermeyebilir. İlla birileri veya bir şeylerle ilgilenmek zorunda kalabiliriz. Saat 05:42 Ay-Neptün görünümü, ç dünyamızda huzuru ve güzellikleri hissetmekten yana olduğumuzu gösteriyor. İnancınızı yükseltici ve hayallerinizi besleyici bu enerjiyle kendimizi yaratıcı biçimde ortaya koyabiliriz. Evrensel birlik ve beraberlik ruhunu yüreğimizde hissedebiliriz. Saat 16:59 Ay-Pluto görünümü, kredi, ortaklık konuları ve maddi meseleler üzerinde derinlikli düşünmek gerekiyor. Dünyevi zevklere düşkünlüğümüz artarken, rahatınızı bozmak istemeyeceksiniz. Saat 20:21-22 Mart saat 08:30 Ay-Boşluk etkisinde bir şeyleri zorlamak, halledeceğim diye inatlaşmak gereksizdir. Akışa bırakmakta yarar vardır. Kendiliğinden yoluna girebilir. Uzun vadelive kazanç dileğimle,

21 Mart 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi halinizde olmayı, yalnız kalmayı ve sessizliği tercih edebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylara, ihmal, dalgınlık ve unutkanlık sonucu ortaya çıkabilecek aksaklıklara karşı dikkatli olmalısınız.

21 Mart 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal anlamda güçlü kişilerden destekler alarak çözümleyemeyeceğiniz zor problemlerin üstesinden gelebilirsiniz. Bu konuda büyük bir rahatlama duyabilir ve bu kişilere karşı minnet borcu hissedebilirsiniz. Ancak sosyal çevrenizin üzerindeki baskıları ve manipülasyonlarına karşı henüz sesinizi çıkarmıyor olmanız sonrasında da çıkarmayacak olmanız anlamına gelmiyor. Siz yine de öfkenize hâkim olun ve kendinizi bu kişilerin eline teslim etmeyin.

21 Mart 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün olayların içinde sürüklendiğinizi hissedebilirsiniz. Çevrenizde olan biteni net görüp kavrayamadığınız anlar yaşayabilirsiniz. Daha kabullenici olmak sizi rahatlatabilir. Yüzleşme ve değişim konularında farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bu konularda cesaretinizi toplamalı ve adım atmalısınız. İç sesinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz.

21 Mart 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşka, sevdaya, güvene duyduğunuz ihtiyaç bugün tüm ruhunuzu esir alacak adeta. Yaşanmışlıklarınız gün boyu sizi rahat bırakmaz. Seçimlerinizi şu anda bulunduğunuz şartları daha önce hiç olmadığınız kadar sorgular durursunuz. Her şeyden uzaklaşma isteğinizhayatınızda problemler yaşamanıza sebep olabilir. Dikkatli davranın, kendi gerçeğinize ulaşıyor olmanın ağır bir imtihanıdır bu haliniz. Geçmişte yarım kalan meseleler baş göstermeye başladığı andan beri yaşanan gerginliğin sonlanmasıdır belki de. Eş ya da sevgilinizin yaptığı haksızlıklara ciddi bir karşı koyuş sergileyebilirsiniz. Anlık kararlar vermeden önce duygularınızı özgür bırakın, ağlayın, gülün, bağırın, kaybettiğiniz sizi bulun ve sonrasında kararlar alın.

21 Mart 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük yaşamınızda geçici olarak duygusal karışıklık yaşayabilir, işle ilgili konularda bir nebze yavaşlık, durağanlık fark edebilirsiniz. 17.40 sonrasında ikili ilişkileriniz açısından davetler alabileceğiniz, karşılıklı uyum geliştirebileceğiniz şanslı bir zamanda olacaksınız ancak geçmiş sorunları açmamanız ve problemli noktaların üzerine gitmemeniz gerekmekte.

21 Mart 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilinçaltınızı aktive eden konularda hisleriniz sizi doğru bir şekilde yönlendirecek. Endişelerinizi idare etmeyi becereceksiniz. İş konuları için kafanızda ayarlamalar yapabilirsiniz.

21 Mart 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizin rüyalarınızı ve zihninizde geri plana attığınız konuları su yüzüne çıkartır. Çalışma ortamınızda duygusal bir durum patlak verebilir. Bir kadının stresli tavırlarından bunalabilirsiniz. Topluluklar yararına gönüllülük usulü çalışmalara katılabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgili soyut kavramlar öne çıkar.

21 Mart 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın renkleneceği, hareketleneceği bir gün geçirmeniz mümkündür. Gün boyunca, sıkıcı ortamları hemen terk etme, eğlenceli ve hareketli sosyal yaşama dahil olma eğilimi gösterebilirsiniz.

21 Mart 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 38' 06" R
Ay
Koç
26° 55' 17" R
Merkür
Koç
20° 42' 26"
Venüs
Boğa
08° 53' 14"
Mars
Koç
04° 39' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 25"
Satürn
Balık
17° 07' 01"
Uranüs
Boğa
22° 42' 55"
Neptün
Balık
29° 05' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 52"
Lilith
Başak
24° 02' 52"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 06/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>