İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İşlere yoğunlaşmanız, sizi aşk konusunda yalnızlığa mahkum edebiliyor. Bugünlerde kapınız aşka açık olmalı. Biri size ısrarla yakınlaşmak istiyor, bunu fark etme güçlüğü çekiyorsunuz.

İşinizin verdiği büyük duygusal tatmin, bugünlerde hayatın her yerinde size yetiyor. Son günlerde yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. Bu nedenle de işle yatıp işle kalkıyorsunuz.

Yakın zamanda sevinçli para haberleriniz olabilir. Alçakgönüllü yaşam tarzınız sizi dara sokmuyor. Parayı iyi koruyor, ama gerekli durumlarda da sakınmayabiliyorsunuz. Bu konularda da fazlaca paylaşmacı birisiniz.

Son günlerdeki dalgınlığınızın nedenini yüreğinizdeki boşlukta arayabilirsiniz. Gönül meselelerindeki durgunluk, kendine dönük bir davranış göstermenizin ana nedeni olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınızda uzun süre hareketsiz kalan düşünceler bu sıralar hareketlilik gösterebilir. Bu yüzden duygusal yargılara ve yorumlara oldukça elverişlisiniz. Kendinizi geliştirme anlamında kendinize ayırmaya çalıştığınız zamanı, belli önemler taşıyan başka uğraşlarla doldurmak durumunda kalabilirsiniz. Bu konudaki tercihlerinizde güçlükler çekeceksiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Salı günümüz, saat 06:02 Ay-Merkür olumlu görümüyle başlayacak. Bu enerji, parasal konular üzerinde yuvamızın ve kendimizin ihtiyaçları üzerine düşüneceğiz. Geleceğimizi garanti altına alma, sevdiğimiz kişi ve kişilerle iletişimde bulunma ihtiyacımız yükselecek. Saat 13:00 Ay-Güneş görünümünde, evimizin ihtiyaçlarını karşılarken ekonomik düşünmeye çalışabiliriz. Ev kiralamak-satın almak gibi konularda bütçemize göre hareket etmemizde yarar var. Tadilat-bakım-onarım düşünüyorsak, konusunda uzman kişilere başvurmamız tabii ki faydalı olur. Tatile gitmeyi veya sezonluk bir yerde dinlenmeyi istiyorsak bir araştıralım. Tatilde olanlar, parasal anlamda dikkatlice hareket etmemiz yerinde olur. Saat 13:06-16:22  arasında Ay-boşluktadır. Bu zaman içinde, her şey umduğumuz gibi gitsin isteriz. İşler biraz karışsa hemen panik oluruz. Dikkatimizden kaçan, unuttuğumuz veya aklımıza gelmeyen şeyler, bize engel olduğunda sıkılabiliriz. Burnumuz aksa, kendimizi berbat hissederiz. Saat 14:07 itibariyle etkili olacak Güneş-Satürn görünümünde, kendimizi garanti altına almak isteriz.  Tabii ki para ve arzu ettiğimiz şartlara sahip birhayatı çok kıymetli. Bu enerji bu konularda hem moral gücümüzü yükseltiyor hem de çözümler bulmamızda yardımcı oluyor. Bunun yanı sıra ilişkimiz, aşk hayatımız ve kişisel anlamdaki arzularımız da önem taşıyor. İletişimde bulunmak, yeni bir şeyler yapmak, hayatımızı canlandırmak istiyoruz. Bedenimiz ve ruhumuz aşkla buluşmaktan yana. Aklımız bir şeylere takılı olsa da, gönlümüzü şenlendiren bir kişiye hayır diyemeyiz. Saat 16:22 Ay-Terazi burcu geçişi, yaşamımızda bir çok şeyin dengeli ve yerli yerinde olmasının bize ne kadar huzur vereceğini düşündürüyor. Zevklerimiz konusunda seçici olmamızı sağlıyor. Aşka kapılarımızı açmaya, birlikte el ele yürümeye, güzellikler yaşamaya olan ihtiyacımız büyüyor. Günün enerjileri, birbirimizi sevgiyle, kardeşçe kucaklamamıza vesile olsun. Güvenli bir dünyada yaşamamız dileğimle,

21 Temmuz 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal enerjinizde yükselmeler söz konusu. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, kazançlarınız konusunda ütopik düşünceler içinde olacağınızı gösteriyor. İş birliğime ihtiyacınız var. Sorgulayacağınız konularda ne denli haklı olduğunuzu düşünmeli ve gerekli çabalarınızı doğru bir şekilde yönlendirmelisiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi durumunuzu geliştirmenizi veya yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak planlarınızı uygulama şansı bulabilirsiniz. Ancak, yine de şüpheci olmanızda ve bazı konuları onaylamadan önce araştırmalar yapmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Başak burcundaki Ay'ın Satürn'le olumlu açısı ve Güneş Satürn olumlu görünümü bugün ve hafta genelinde, uzun vadeli konularda başarı şansını ve bu yönlü girişimleri arttırabilir. Bu hafta boyunca, uzun vadeli ilişkiler veya uzun vadeli adımlar gündeme gelebilir. Ciddigörüşmeleri yapmak, resmi kurum ve kuruluşlarla, yaşca büyük veya otorite konumundaki kişilerle görüşmek için uygun bir süreçte olacağız. Hedeflerimize odaklanabiliriz. Dolayısıyla, sabah saatlerinde oluşabilecek belli belirsiz kararsızlıkların, isteksizliklerin, endişe veya dalgınlıkların güne olumsuz başlamanıza neden olmasına izin vermeyin. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Temmuz 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeme gelebilir. Geçmişe ait konuların içine girmemeye özen gösterin. Emlak işlerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde akıcı temalar söz konusu. Önemli kararlar alacağınız zamanlar olabilir. Emin olamadığınız konularda iç sesiniz size yol gösterecektir. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insanlarla plan yapabilirsiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda sıkıntılı süreç geçiriyorsunuz. Hatalarınız yüzünden acı çekmeyin.

21 Temmuz 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğlen saatlerinden itibaren ruhsallık, hayal gücü, rüyalar ve yaratım alanınız vurgulandığı için, hayatınızda olmasını istediğiniz durumlar ve konularla ilgili kendinize göre dua, meditasyon ve niyetlerde bulunmanız faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle sakin ortamlarda yer almak ve paylaşımlarınızı güçlendirmek için ideal bir enerji hakim olacak.

21 Temmuz 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki maddi konuşmalarınızı ve görüşmelerinizi karara bağlayabilir, bu alanda işlerinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Kalıcı işleriniz için bu tarihlerde harekete geçmenizde yarar var.olmalısınız. 

21 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğitim ve hukuk işleriyle uğraşan ikizler burçlarının bugün detaylı ve ciddi olmaları beklenebilir. Aile ve komşularla olan konularda uzlaşı ve karşılıklı anlayış meydana gelecektir. Bugün dalgın, odaklanmakta sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle alkol tüketiminden kaçınılmasında yarar var bu akşam.

21 Temmuz 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

21 Temmuz 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 54' 04" R
Ay
İkizler
15° 26' 41" R
Merkür
Koç
23° 42' 44"
Venüs
Boğa
13° 02' 35"
Mars
Koç
07° 14' 31"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 05"
Satürn
Balık
17° 22' 60"
Uranüs
Boğa
22° 54' 40"
Neptün
Balık
29° 11' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 48"
Lilith
Başak
24° 25' 20"
True Node
Koç
15° 12' 08"
Son Güncelleme : 10/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>