İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşüyor. Karşılıklı olarak bunun için bir şeyler yapma niyetleriniz, yöntem değişikliğini gerektirebilir. Akşam, objektif yaklaşımlarla belki her şeyin bitmemiş olduğunu fark edebilirsiniz.

İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. İş ortamınızdaki saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor.

Önümüzdeki günlerde elinize iyi bir para geçebilir, yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyebilirsiniz. Bugünlerde ve kısa vadede para sıkıntılarınız olmayacak gibi görünüyor.

İş yoğunluğunuzla bu sıralar iyi bir dinlenmeyi hakkediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi sorunsuz ve rahat hissedeceğiniz ortamlara yönelme ihtiyacındasınız. Rutin uğraşlarınızı bu anlamda erteleme hatta aksatma niyetleri içine girebilirsiniz. İletişim sorunu yaşadığınız kimi ilişkilerde, kendini ortaya çıkarmamaya özen gösteren bazı engellenmeleriniz var. Bunları keşfedebildiğiniz ölçüde bu sorunu azaltabileceksiniz.

22 Mart 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 08:32 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, başkalarına güvenmekte temkinli davranabilirsiniz. Kaygı duyabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde pek rahat değilsinizdir. Kafanızın içinde her şeyi kurgular, mantıklı düşünmek isteseniz de, elinizde olmadan endişelenebilirsiniz. Saat 10:44 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarına güvenmeyeceğinizi, ancak elinize geçen veya bir şekilde ulaşan para olursa istediğiniz bir şeyleri yapabileceğinizi gösteriyor. Siz zaten bu anlamda biraz sıkıntılısınız. Hatta eğer kendiniz çalışmıyor eşiniz veya başkaları yardımcı oluyorsa, onun daha nazik davranmasını, sizi düşünmesini beklersiniz. Saat 16:19-23 Mart saat 05:28 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Boşluk süresince, partnerinizin ruhsal veyasorunları zorlayıcı olabilir. Dengesiz ve tutarsız hareketler, sürekli endişeli tepkiler canınızı sıkabilir. Olayları tersinden almak yerine, birbirinize yardımcı olmakta yarar vardır. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

22 Mart 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı kişilerle ilgili düşüncelerinde yanıldığını fark edebilirsin. Bir arkadaşını arayıp yardım isteyebilirsin.

22 Mart 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi gelirlerde ortaklık kurmak üzerine şartlar henüz olgunlaşmamış olabilir. Gelen önemli sorunlarla baş etme zamanı. Duygularda derinleşme ve manevi destekler alabilirsiniz.

22 Mart 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi gelirlerde ortaklık kurmak üzerine şartlar henüz olgunlaşmamış olabilir. Gelen önemli sorunlarla baş etme zamanı. Duygularda derinleşme ve manevi destekler alabilirsiniz.

22 Mart 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük sorunları büyüterek kafaya takabilirsiniz. Bu duyguları azaltmak için zihinsel gücünüzü kullanmazsanız takıntılı hale gelebilirsiniz dikkat edin.

22 Mart 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Oğlak burcunda ilerlemeyi sürdürürken özellikle sabah saatlerinde karşınıza güçlü kişiler, kadınlar çıkabilir. Psikolojik açıdan yorucu olabilecek şartlar söz konusu olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde ise beklenmedik durumları göz önüne almalısınız.

22 Mart 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Halletmeniz gereken bir ödeme veya banka işi varsa bu işlerinizi çözüme kavuşturabilirsiniz. Çocuğunuzun veya sevdiğiniz insanın rahat harcamaları sinirlerinizi zıplatabilir.

22 Mart 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilhassa başkalarının maddi birikimleriyle ilgili önemli başlangıçlara girişebilir, başkalarının parasını yönetebilirsiniz. Sağduyulu ve hesaplama üzerine ciddi ilerlemeler sağlayabileceğiniz fırsatlara sahipsiniz. Harcamalarınızda hesaplı davranabilirsiniz. Borç, kredi ve vergilerin bütçenizi aşması durumunda ruhsal baskı hissetmeniz olasıdır. Partnerinizin veya eşinizin parasal sıkıntıları için yeni bir olanak ortaya çıkabilir. Krize yol açabilecek ve arkadaşlıklarınızı riske edebilecek bazı fikir tartışmaları riskini dört gün boyunca taşıyor olacaksınız.

22 Mart 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün alacağınız etkiler, yakın ilişkilerinizde olumlu gelişmeler olmasını sağlayabilirler. Açık ve uyumlu iletişim ile sıkıntıların kimseyi kırmadan dile getirilmesi ve çözüm bulmak için ortak hareket edilmesi, günün ana konusu olabilir.

22 Mart 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 20' 01" R
Ay
Balık
22° 05' 31"
Merkür
Koç
18° 58' 55"
Venüs
Boğa
05° 57' 44"
Mars
Koç
02° 49' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 58"
Satürn
Balık
16° 55' 18"
Uranüs
Boğa
22° 34' 42"
Neptün
Balık
29° 01' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 53' 02"
Lilith
Başak
23° 47' 04"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>