İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı tavırlarla ilişkiyi yokuşa sürmek sizi iyi sonuçlara götürmeyebilir. Geçmiş deneyimleriniz çok yeterli. Yanlış yerlerden bilgilenmeniz gerekmiyor. Doğallığınıza güvenebilirsiniz.

Mesleki yeterliliğinizle ilgili gözden kaçırdığınız şeyler var. Elinizdeki işin boyutu sizi çok zorluyor. Bu konudaki geri bir adım sizi iddiasız biri yapmayacak, rahat olmalısınız. Her işi kotarmaya çalışmanız gerekmiyor

Son harcamalarınız işi iyice zora sokmuş gibi. Bunların gereksizliği konusunda aldığınız uyarıları, bundan sonra daha ciddiye almalısınız. Zaaflı harcamalarınızın sonradan üzüntüsünü yaşıyorsunuz

Duygularınızı rahatça açıklayamadığınız ortamlarda sorunlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda yaşama dair ilginç düşünceleriniz dikkat çekiyor. Sürpriz kararlar ve alışılmadık tavırlarla, bu ilgiyi daha da ileri boyutlara taşımaya elverişli bir dönemdesiniz. Bu sıralar tıkandığını düşündüğünüz bir konuda, içinizden geldiği şekilde bir tutum izlemeniz çözümü kolaylaştıracak. Dış etkilenmeler sizi yanlış yönlendirebilir.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Çarşamba günümüzün ilk enerjisi, saat 01:00 Ay-Kuzey düğüm kavuşumudur. Bizler hayatın güzelliklerini gönlümüzün içinde hissetmek ve yaşamak adına düşüneceğiz. Her ne zorluk olursa olsun, yaşamak her şeye değer cümlesi içimizden geçecekSaat 20:35 Ay-Pluto görünümü, parasal ve ilişki meselelerinde sabırlı olmamız gerektiğini gösteriyor. Çünkü bir yandan huzuru arzularken, birileri veya bazı durumlar üzerimizde baskın olabilir.Saat 20:51 Merkür-Satürn görünümü, bir yandan  maddi ve manevi güvenliğimiz diğer yandan yaşadığımız bir takım problemler üzerinde hassasiyetle duracağız.  Duygularımız daha fazla ön planda olacağı için, tarafsız hareket etmekte zorlanabiliriz. Bugünümüz ve yarınlarınız barış ve sevgiyle çevrili olsun. Gönlümce sevgilerimle,

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzühayatınızda mücadele etmeniz gereken şartların oluşacağına işaret etmekte. Cesur davranın ve parlak zekanızı yapmanız gerekenler için kullanın. Haklı mücadelenizin sonundave eğitim hayatınızda önemli gelişmeler yaşayacak varolan şartlarınızı çok daha iyi hale getirebileceksiniz. Bu hafta dikkat etmeniz gereken tek konu duygusal meseleleri ele alış şekliniz. Hemen her konuda kendinizi haklı görür tarzda hareket ederseniz, üzebilir sonunda en çok üzülen taraf siz olabilirsiniz. Adil davranın, kendinize de birlikte olduğunuz insana da pire için yorgan yakmanızın anlamı yok. Bekar ikizler, sizlerde yükselen enerjinizle karşı cinsin üzerinde olumlu etkiler bırakacaksınız. Aşk hayatınız renkleniyor…

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinizdeki işlere odaklanmanız ve mizahi, dedikodusal ya da sizi kötü gösterebilecek her tür konuşmadan uzak durabilmeniz durumunda ilerleme kaydedebilirsiniz. Sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, uzun vadeli düşünmeyi kolaylaştırıyor ve bu anlamda daha faydalı adımlar atmamıza yardım ediyor olacak birkaç gün için. Yapacağımız planlarda garantiyi ön plana alabilir, tedbirli ilerlemek isteyebiliriz. Resmi işlerle uğraşmak, matematiksel ya da bilimsel konulara eğilmek, işlerde disiplini ön plana çıkartmak eğilimlerinin artacağı beş günün içindeyiz. Daha aklı selim düşünebilir, ciddi ve olgun görüntümüzle girişeceğimiz işlerde istediğimiz sonuçları alabilir veya işleri kolayca tamamlayabiliriz. İlişkilerimizi doğru kullanacağımız günler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Sözlü olarak kendinizi ifade edemediğinizi düşünebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcamalar yapacağınız zamanlar var. Abartıya kaçmamaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleyebilmek için mücadele içinde olabilirsiniz. Güvensizlik söz konusu.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Silah... Geleneklerinize bağlı olmakla birlikte bir o kadar da özgürlük peşindesiniz. Bu nedenle dengenizi sağlam tutamıyorsunuz.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde iletişim problemlerine açık olduğunuz bir enerjiden geçmekte olduğunuz için, etrafınızda konuşan kişilerin sözlerini hiçbir koşulda kişisel algılamamalı, onların kendi yaşam problemlerinden dolayı size sorun yansıttığını aklınızda tutmalısınız.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki maddi konuşmalarınızı ve görüşmelerinizi karara bağlayabilir, bu alanda işlerinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Kalıcı işleriniz için bu tarihlerde harekete geçmenizde yarar var.olmalısınız. 

21 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yanınıza uzun süre çalışabilecek bir yardımcı alabilir, uzun soluklu çalışabileceğiniz bir müşteri bağlantısı kurabilirsiniz. İş ortamınızla ilgili sorumluluklarınız ve yükleriniz artıyor bu hafta fakat hepsinin rahatlıkla üstesinden gelebileceksiniz.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

22 Temmuz 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 13' 48" R
Ay
İkizler
20° 08' 47" R
Merkür
Koç
24° 02' 54"
Venüs
Boğa
13° 27' 43"
Mars
Koç
07° 30' 09"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 53"
Satürn
Balık
17° 24' 34"
Uranüs
Boğa
22° 55' 51"
Neptün
Balık
29° 11' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 53"
Lilith
Başak
24° 27' 36"
True Node
Koç
15° 10' 14"
Son Güncelleme : 10/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>