İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakında uzun bir yolculuğa çıkacaksınız ve sevgilinizden bir süre ayrı kalacaksınız. Bu durum sizi psikolojik olarak çok yıpratsa da gittiğiniz yerde biraz rahatlayacaksınız.

İşyerinizde gelişen çoğu olaya tepkisiz kalıyorsunuz ve gelişmeleri takip edemiyorsunuz. İşinizde biraz daha dikkatli olmalısınız. Özellikle detaylara daha fazla özen göstermelisiniz.

Para durumunuza ilişkin bugün bir haber alacaksınız ve ani kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Her ne kadar bu kararı vermek için az zamanınız olsa da dikkatli düşünmelisiniz.

Bugün sağlığınız ile ilgili bir sorun gündeme gelebilir. Bu sorun çok önemli olmamakla beraber canınızı biraz sıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ilgi duyduğunuz işlere yöneleceksiniz. Kimseyi olduğu gibi kabullenme durumunda olmadığınızı düşüneceksiniz ve eleştirilerinizi çekinmeden dile getireceksiniz. Yalnız başkalarının da size zaman zaman katlanamadıklarını da bilmeniz gerekiyor. Bugün ailenizle büyüklerinizden biri ile aranızda bugün ufak bir tartışma geçecek

23 Ağustos 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Pazar günümüzün ilk enerjisi olan,  saat 04:30 Ay-Jüpiter görünümü, başta ailemiz olmak üzereveya özel ilişkimizle alakalı konuları incememizin işaretçisidir. Huzur ve güvenlik adına düşünürüz. Açık ve net, samimiyetin, hoşgörünün olduğu bir dünyada yaşamak isteriz. Bu olgular hayatımızda yoksa, huzursuz oluruz. İnce eleriz, sık dokuruz. Bu kendimizi rahat hissetmek ihtiyacımızın göstergesidir. 23 Ağustos saat 13:37-23 Eylül saat 11:20 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, eviniz alanı içinde tadilat-bakım-onarım, hijyen, bebek bakımı,  el işi veya ev-ofis tarzı çalışmaların işaretçisidir.  Ayrıca eğitim vehayatınızla ilgili konular ön plana gelecektir. Ev veya ofis yeri kiralamak bu süreçte etkilidir.  Ev alanı içinde bu konularla ilgili konuşmalar, düzenlemeler yapılabilir. Bu dönem, her şey titizlikle gözden geçirilir. İster Ailenizle olan ilişkinizi ılımlı bir şekilde sürdürmek, onlara hizmette bulunmak, düzenlemeler nedeniyle her şeyin yerli yerine oturtulması anlamında sabırlı olmak gerekir. Mükemmellik arzusu bir hayli yoğundur veya şartlar gereği ister istemez her şeyin iyisi arzu edilebilir. Saat 16:08 Ay-Neptünle zorlu bir görünüm yapıyor. Bu görünüm düzeltmeye çalıştığınız ve işin içinden çıkamadığınız konularda sizi zorluyor. Bir yandan sorumluluklarınız var, diğer yandan yapmak istedikleriniz. Her ikisinde de başarılı olmaya çalışmak zorlayıcıdır. Saat 17:37 Ay-Mars olumlu görünüm etkisinde, partnerinizle aranızda bir problem varsa, birbirinize karşı dikkatli davranmakta yarar var. Çünkü o, duygularını, düşüncelerini  ifade etmekten çekinmeyecektir. Siz de,  baskın şekilde hareket ederseniz anlaşmak mümkün olmaz.  İlişkisi olumlu çiftler bu enerji altında hem duygusal hem de fiziki anlamda birbirlerine arzu duyarlar.  Genel olarak bu saatte, isteklerinizi elde etmek için enerjiniz gayet yüksek.   Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

23 Ağustos 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Becerikli yapınızı çevrenize istediğiniz gibi yansıtmak için, yoğun çaba göstermelisiniz. Maddi konularla yaşadığınız sorunlar, sizi gergin ve asabi yapıyor. Dostlarınızla görüşmelisiniz. Yakın çevrenizle ilgili ani düşünceler kafanızı kurcalayabilir. Karar vermeden önce dikkatli olmalısınız. Bugün takıntılarınızdan uzaklaşmalısınız.

23 Ağustos 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi işinizi kendiniz yapmalısınız. Ekip çalışmaları ya da başkalarının yardımları kendi başınıza halledebileceğiniz işlerin yavaşlaması veya karışması anlamına gelebilir ya da aşırı tepkiler veren veya sizi yanlış yönlendiren kişilerle karşılaşabilirsin Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Otorite(eş, baba, patron, yönetici, müdür, öğretmen v.b) konumundaki kişilerle ilişkilerimizde biraz zorlanabiliriz. Eleştiriler, şikayetler, dizler, dişler, kemiklerle ilgili problemler, aşırı yük ve sorumluluklar, kısıtlanmışlık hissi günün öne çıkan başlıkları arasında olabilir. Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir. Bu etki önümüzdeki bir hafta devrede olacağı için adımlarımızı buna göre atmamızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkileriniz ve arkadaşlıklar açısından son derece hareketli ve canlı geçebilir. Başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz.

23 Ağustos 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Sevdiğiniz kişi ile var olmayı kendinize hedef seçerek onunla hayatın tadını çıkarmayı başarıyorsunuz. Ama akşam veya gece doğan İkizler için şans bu konuda tükenmeye başladı gibi. PARA: Çalışkan, verimli ve üretkensiniz. Amacınız sürekli başarılı olmak ve çok para kazanmaktı. Bu fırsat artık elinize geçti kolay bırakmayacaksınız. Borçlarınız ödenecek. SAĞLIK: Her konuda mükemmeli arayan sizler, sağlığınıza da özen göstererek gayet iyi olacaksınız.

23 Ağustos 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

23 Ağustos 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,hayatınızın sorumlulukları yakın çevrenizdeki insanlarla birtakım anlaşmazlıklar yaşamanıza neden olabilir. Sinirlerinize hâkim olmanızda yarar var. Sağlığınıza ve yakın çevrenizdeki insanların da sağlık durumlarına çok dikkat etmelisiniz.

23 Ağustos 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem kariyer hem de ilişkiler, ortaklıklar alanı bu aralar gergin. Hem kariyerinizde hem de özel hayatınızda gereksiz öfke patlamalarına, ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Yöneticilerinizle veya eşinizle/ortağınızla gereksiz kibir, sert soğuk davranışlardan kaçınmakta yarar var. Kariyer veya partner ilişkilerinizde kendinizi engellenmiş, sorunlarla boğuşurken bulabilirsiniz birden

23 Ağustos 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

23 Ağustos 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 53' 50" R
Ay
Aslan
22° 08' 47" R
Merkür
Koç
29° 25' 22"
Venüs
Boğa
19° 24' 37"
Mars
Koç
11° 11' 49"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 18"
Satürn
Balık
17° 45' 50"
Uranüs
Boğa
23° 12' 42"
Neptün
Balık
29° 19' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 05"
Lilith
Başak
24° 59' 45"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>