İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zorunlulukları sorun gibi görmeye başlamamalısınız. Sevgilinizin işi gereği size arada bir yalnızlıklar yaşatması, ilişkinizin neredeyse temel sorunu gibi. Bu ayrılıklar ilerde daha da sıklaşabilir.

Bugünlerde sorunlarınızla ilgili büyük bir kalabalığınız olacak. Size çok söz düşebilir. İş yaşamınızda işlere tümüyle odaklanmanızı engelleyen bir şeyler var. Bunu keşfedip adını koymanız gerekiyor.

Para konularında bugünlerde titiz olmanızda yarar var. Çözümsüz para tartışmalarından uzak kalmalısınız. Daha hareketli alanlara kaydırmak istediğiniz birikiminiz, güvensizlikler yaşamanıza neden oluyor.

Bugün ikili bir ilişkinizde tutarlı ve yumuşak davranışlar, birtakım şeyleri düzeltebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunu bu kez tek başınıza kafanızı ve ruhunuzu dinlendirerek geçirmek istiyorsunuz. Ama yakınlarınız buna izin vermeyecekler. Sizin de katılacağınız programlar çoktan hazır görünüyor. Çevrenizdekileri sorunlarınızla üzmemek için her şeyi kendi başınıza yaşamayı tercih ediyorsunuz. Oysa bu tür paylaşımlara çok açık, bu anlamda hazır bir çevreniz var.

23 Mart 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 05:28 itibariyle Kova burcunda ilerleyecek Ay, çevrenizle olan her türlü bağlantınızda, tarafsız düşünmenizi ve sempatik bir şekilde davranmanızı sağlayıcıdır. İster yeni bir ortama girin, ister tanıdıklarınızla bir arada olun fark etmez, bugün farklı ve sıra dışı değişimlere açıksınızdır. Saat 10:57 Ay-Güneş olumlu görünümü, yeni girişimlerde bulunma açısından etkili bir enerjidir. Toplumsal konular üzerinde bir hayli durursunuz. Özgür seçimlerde bulunmak istersiniz. Saat 17:06 Ay-Venüs olumlu görünümü, gayet hoş yansımalarıyla sizi kucaklayıcıdır. Durumunuzu farklı açılardan hem dün hem bugün olarak ele almanızı sağlar. Özel biri olduğunuzu düşünürsünüz. Kendinize daha fazla dikkat edersiniz. Günün aydınlığı, bereketi, şansı sizden yana olsun. Kalben Sevgilerimle,

23 Mart 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma ortamında konsantre olmakta zorlanabilirsin. Akşam trafiği seni yorabilir, doğru yolu seçmelisin.

23 Mart 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi kötü hissederseniz bunu önce kendinize ifade edin. Olayların gerçekçiliğini sorgulamak size gün genelinde stres yaratabilir.Şartları zorlamayın.

23 Mart 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflediğiniz konuları eğitimler alabilirsiniz. Teknik konularla ilgili işler gündeme gelebilir. Gün içinde yabancılarla ilişkileriniz önem kazanabilir. Sanatsal işlerle uğraşabilirsiniz. Eski ilişkilerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Karar almanız gereken durumlar olabilir.

23 Mart 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizde aranılan biri olarak bugün bir çok davet alacaksınız. Yorgun hissetmenize rağmen onları kırmayarak hepsine katılacaksınız. Yeniteklifleri de alacaksınız.

23 Mart 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız yakın dostluklar ve özel hayatınız olurken, aile büyüklerinizin genel sağlık durumu sizi geçici olarak endişelendirebilir. Aileniz ve yakın ilişkilerinizle ilgili belirsizliklere, iletişim hatalarına açık bir gündesiniz. Size verilen her söz bugün tam yerini bulamayabileceği gibi, siz de bir söz verirken iki kere düşünmelisiniz.

23 Mart 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlar, seyahat ve eğitim konularınız öne çıkmaya başlayacak. Uzaklardan alacağınız haberler kendinizi iyi hissetmenize neden olabilir. Çevrenize karşıbitiricisiniz.

23 Mart 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle toplumu ilgilendiren özgürlük temalarında hukuki yaptırımların destekçisi olabileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Bu konularda sosyalleşebilirsiniz. Astroloji bugün daha çok ilginizi çekecektir. Havacılıkla ilgili teknolojiler olan yaklaşım yoğunlaşabilir. Uçak yolculuklarına çıkmak için çok özel fırsatlara sahip olabilirsiniz. Ortak getirisi olan çalışmalarınızı planlamak, kalıcılığına odaklanmak ve grup çalışması halinde bunları organize etmek için çok uygun bir gökyüzü etkisine sahipsiniz.

23 Mart 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişki içinde olduğunuz kişiler sizi bazı konularda baskı altına almaya çalışabilir. Bu konuda dikkatli olun ancak sakın sert tepkiler göstermeyin; sabretmeye çalışmalısınız. Bu konuda uzun vadeli planlar da yapabilirsiniz.

23 Mart 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 43' 27" R
Ay
Balık
27° 57' 54"
Merkür
Koç
19° 15' 01"
Venüs
Boğa
06° 27' 30"
Mars
Koç
03° 08' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 38"
Satürn
Balık
16° 57' 19"
Uranüs
Boğa
22° 36' 05"
Neptün
Balık
29° 02' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 22"
Lilith
Başak
23° 49' 45"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>